blog statistieken2018

10 artikelen die het dit jaar goed doen!

Soms vind ik het wel eens leuk om in mijn statistieken te duiken, ik kijk ongeveer 1 keer per maand naar mijn statistieken en dit x besloot ik er eens wat verder in te duiken. Vooral omdat ik dit jaar minder artikelen online heb gezet vergeleken bij vorig jaar besloot ik eens puur naar de cijfers van dit jaar te kijken. Het gekke is dat ik meer bezoekers heb dan vorig jaar, misschien is dat ook wel weer logisch trouwens, er staat inmiddels meer content online dan voorgaande jaren. Vandaag een blik op de 10 artikelen die dit jaar hoog scoorden.

Top 10 artikelen van 2018!

Altijd leuk om aan het eind van een jaar terug te blikken en lijstjes te maken. Mijn eerste terugblik op mijn blog gaat in dit geval ook over mijn blog. De statistieken! In deze top 10 alleen artikelen die dit jaar online zijn gekomen. In mijn top 10 met de meest gelezen artikelen van 2018 staan in Google analytics bijvoorbeeld ook het daktent artikel (2016) en gek genoeg mijn mini artikel over Fernandes frisdrank (2015). Ik heb besloten een top 10 te maken met de meest gelezen artikelen in 2018 die ook geschreven zijn in 2018. Ik deel ze op willekeurige volgorde.

 • Pannenkoekenplant stekken. Dit jaar groeide mijn liefde voor planten en daar heb ik dan ook veel over geschreven. Het artikel over de pannenkoekenplant stekken is goed bezocht en staat in de top 5.
 • Metalen wandrek. Het artikel over onze eethoek met het zwart metalen wandrek staat ook in de top 10, maar is geschreven in 2017. Ik kreeg veel vragen over het wandrek en heb in 2018 een artikel geschreven met metalen wandrekken. Deze staat ook in de top 10.
 • Filmtips deel 6 is ook een veel bezocht artikel in 2018.
 • 5 makkelijke kamerplanten, weer een planten artikel. Hoewel het artikel maar weinig reacties kreeg is het wel veel bezocht. Ben ik erg blij mee, ik heb dit artikel met veel plezier geschreven en er ook best wat aandacht aan besteed.
 • Onze woonkamer, deel 2. Het artikel over onze woonkamer met de stoere tv kast staat vrij hoog in mijn top 10. Vind ik leuk om te zien, ik heb het artikel met veel plezier geschreven. Ik was ook erg blij met de foto’s en uiteraard bijzonder blij met onze woonkamer. Nog steeds trouwens : ) Onze tv kast is nog steeds een item waar ik verliefd op ben en al het groen in huis is alleen maar uitgebreid.
 • Verzorging Monstera Monkey Mask is het derde groene artikel in mijn top 10.
 • Peperomia Raindrop verzorging. Ook weer een artikel over het verzorgen en stekken van een plantje. Geschreven in september heeft dit artikel nog veel bezoekers weten te trekken dit jaar.
 • Pap 2, baarmoederhals onderzoek. Het enige persoonlijke verhaal in deze top 10.
 • Tuincentrum, een planten walhalla. Van de zomer vertelde ik over mijn nieuwe planten en mijn bezoekjes aan tuincentra.
 • Vensterbank decoratie. Ook het artikel over het groen in onze vensterbank staat in de top 10 meest gelezen artikelen.

Mijn liefde voor planten komt niet alleen terug in de vorm van artikelen, ook in mijn statistieken van dit jaar. Leuk om te zien dat er veel andere plantenliefhebbers zijn die op mijn blog terecht komen. Ik hoop dat al die lezers ook gevonden hebben wat ze zochten en iets aan mijn tips hebben gehad.

4 gedachten over “10 artikelen die het dit jaar goed doen!”

 1. Hahah, wat grappig dat er bijna alleen maar artikelen in je top 10 staan die over planten gaan. Ik geniet van alle plantenfoto’s die je op Instagram post en op je blog plaatst 🙂

  Liefs,
  Marloes

 2. leuk om te lezen welke artikelen het goed deden, uiteraard allemaal gelezen haha.
  Op naar een mooi 2019! Ik kan helaas geen overzichtje plaatsen door de error die ik een tijdje geleden had op mijn blog…

 3. Wat leuk dat er zoveel planten artikelen in je top 10 zitten, maar ja.. planten zijn dan ook gewoon erg leuk én gezellig! 😀 Af en toe is het best leuk om even de statistieken erbij te pakken. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven