10 Food Confessions Tag

Van de lieve Deisy kreeg ik deze leuke tag over eten doorgegeven en ik ben gek op eten dus ik ging gelijk aan de slag. De tag is bedacht door Leonie en waar het op neerkomt: vertel je 10 confessions die met eten te maken hebben!

1. Ik ben gek op brood en als ik 5 avonden per week voor mezelf zou moeten zorgen zou ik waarschijnlijk brood eten. Makkelijk en ik vind het erg lekker.

2. Ik heb pas sinds dit jaar olijven leren eten en ook avocado’s eet ik pas met plezier sinds dit jaar.

3. Die warme augurk die op een hamburger zit bij de mac donalds.. Vind ik zoooo smerig, haal hem er altijd eerst af.

4. Beleg wat je kunt smeren op je cracker of boterham zoals bv pindakaas, smeerkaas, patΓ© enz eet ik allemaal zonder boter. Vind het vies als er boter onder zit.

5. Vla of yoghurt met stukjes er in.. (staat dan heel mooi op de verpakking: met echte stukjes fruit) vind ik zo ranzig dat ik er van ga kokhalzen. Niks geen spul in mijn pak vla, 1 gladde massa graag!

6. Ik moet geen boodschappen gaan doen of eten bestellen als ik honger heb.. Mijn ogen zijn dan altijd groter dan mijn maag..

7. Ik moet altijd chocolade in huis hebben.. Ik kan er zomaar zin in hebben en als het er dan niet is word ik niet blij..

8. Al zou ik het geld hebben, dan nog zou ik niet iedere avond of iedere week uit eten willen gaan. Ik vind uit eten gaan nu juist zo leuk omdat we het weinig doen en het dus iets speciaals heeft (voor mijn gevoel dan).

9. Ik vind het leuk om bij de Toko naar binnen te gaan want ze hebben er veel lekkere aparte dingen maar ik vind het er altijd vreselijk stinken!

10. Bij een gehaktbal wil ik altijd mayo en curry saus!

29 reacties op “10 Food Confessions Tag”

 1. Oh de Toko, hahahaha ik voel mij altijd direct thuis en waan mij in mijn jeugd als ik daar binnenkom, en niet elke Toko stinkt hoor, we hebben hier twee hele grote en daar ruik je amper iets πŸ˜‰

  Maar al die kruiden door elkaar ja dat gaat ook stinken op den duur, ook in je keukenkastje, hahaha

  Erg leuk om te lezen, leuke tag!

  X

 2. Wat een leuke tag, die ga ik en keer lenen van je…

  Ik hou van boodschappen doen bij de toko…
  En fruitvla, daar ga ik ook van kokhalzen zo vies die stukjes…
  Daarin tegen eet ik niet graag brood, en vind ik de augurk van de mac hamburger best te doen..

 3. Olijven!!!! Jammie die vond ik al lekker toen ik jong was en moppie lust ze ook al hihi. Brood vind ik vaak niet echt lekker, of het moet zo’n vers rond Frans brood van de plaatselijke bakker daar zijn… Geef mij die stukjes in de yoghurt maar…:-)

 4. Dat wat jij met warme augurk hebt dat heb ik met ananas of paprika in een warm gerecht. Dat eet ik allebei veel liever rauw/koud. En verder ben ik ook dol op toko’s. Ik vind het met de geur altijd wel meevallen. Ik houd juist wel van die kruiden. Ik kan er eigenlijk ook nooit weggaan zonder iets te kopen voor de keuken πŸ™‚

 5. Oooh begrijp helemaal wat je bedoeld met de toko. Vind het ook altijd stinken! Brood daarin tegen hoeft van mij echt niet zo…

 6. Hahaha inderdaad nummer 9 is vreselijk in het begin maar gelukkig went mijn neus er snel aan. De warme augurk op de “hamburger” van MikkieD vind ik juist lekker.

 7. Ik doe eigenlijk nooit boter op boterham, maar wel als het eraf kan vallen. Dus bij hagelslag doe ik er dan wel wat boter onder, maar liever niet.

  Wel leuk om te lezen dat je zo gek op brood bent. Ik hou er eigenlijk totaal niet van, maar eet het maar gewoon. Ik vind het zo saai om elke dag hetzelfde brood te eten.

 8. Haha wat een leuke puntjes over het eten πŸ™‚ haha ik vind die augurk van de mac ook echt niet lekker πŸ™ …
  En inderdaad over het uit eten vind ik ook iets speciaals hebben… ben ik het helemaal met je eens!

 9. Hahaha, dat ene plakje augurk haal ik er ook altijd af. Wat ook helpt, eentje zonder bestellen… dan maken ze hem vers voor je en weet je zeker dat je burger nog warm is. Fijn! En iedere dag uit eten gaan lijkt me ook helemaal prima, smullen!

 10. ik eet ook heel graag brood, maar dan graag meergranenbrood met zonnebloempitten en zo…
  De boter op een toast heeft eigenlijk als functie een laagje te leggen zodat die toast niet zacht wordt en knapperig blijft. Echte boter vind ik trouwens hemels lekker!

 11. Leuke weetjes weer! Ik ben ook dol op brood en nu ik alleen ben moet ik mezelf echt wel eens dwingen om te koken anders zou ik ook elke avond brood eten en dan ook nog met de verkeerde dingen erop, zoals boter en hagelslag…
  En stukjes in de yoghurt… nou dat gaat, maar ik wil het niet in mijn jam. Brrrr zo goor, een heel klein schraapje is voldoende!

 12. Leuk om te lezen. Ik moet ook altijd chocolade in huis hebben, gewoon voor de lekkere trek of direct na het eten even een stukje πŸ™‚

 13. Ik blijft het een leuke tag vinden! Als ik iets smeerbaars heb dan hoef ik ook geen boter, bij een plakje worst of kaas wel.. Herkenbaar dus. Ik krijg er wel een beetje trek van hoor hihi.

 14. Hahah dat is grappig dat ik niet de ene ben ie dat doe.
  Ik haat dus augurken vind ik zo vreeslijk van smaak.
  Die haal k der ook steeds af als het op zo een broodje lig van de McDonalds, zoontje lief doe dat nu ook altijd.

 15. Haha nummer vier is erg herkenbaar! Ik weet nog wel dat mijn moeder een boterham smeerde met boter en filet american erop, zooo smerig.

 16. Heel leuk zo’n food confessions lijstje! Ik eet ook pas sinds een tijdje olijven, maar dan wel alleen de groene. Avocado heb ik pas één gekocht omdat ik er toch wel erg nieuwsgierig naar was, dat vond ik dan weer vreselijk. πŸ™‚

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top