100 volgers!

Ik vertelde nog niet zo lang geleden in de update van mijn bucketlist dat ik de 100 volgers op bloglovin had gehaald. Inmiddels zit ik op 113 volgers en via wordpress heb ik ook nog 15 lieve volgers! Er zijn dus 128 lieve mensen die het leuk vinden om mijn blogjes te lezen!

Bizar eigenlijk.. Het idee dat er zoveel mensen zijn die het leuk vinden om mijn geklets/gezeur/onzin blogjes/reviews te lezen! Eerlijk is eerlijk, dat voelt wel erg goed. Bloggen zonder lezers is toch niet waar ik het voor doe, het zijn juist jullie reacties die het zo leuk maken, het digitale contact.

Om te laten weten dat ik jullie zo dankbaar ben, om te laten weten dat ik het waardeer dat jullie er zijn aan de andere kant van het www en om te laten weten dat ik jullie reacties zo waardeer… Een give-away!

100volgers2Wat je moet doen? Hier onder een reactie achter laten waarin je aangeeft dat je kans wil maken om te winnen en vertel me daar ook wat je zo leuk vind om te lezen bij mij. Daar ben ik namelijk erg benieuwd naar! Is het het muziekje op zaterdag? Is het mijn persoonlijke geklets in Just chatting? Zijn het mijn eerlijke reviews of ben je hier aan het mee lezen om een hele andere reden? Tell me! Wat vind je het leukst? En wat vind je misschien helemaal niet leuk? Oh en vergeet niet een geldig email adres achter te laten! De winnaars krijgen het per mail te weten.

Winnaars? Meervoud Sammie? Yes, my dear.. (Een zinnetje wat Tommy vaak gebruikt.. wou het altijd als eens zeggen hier) ; )

3 Lieve volgers kunnen winnen! Een leuke ananas tas, schattige zakdoekjes en een pen. Nou, wat wil je nou nog meer ; )

Ik vind het leuk als je me een hartje geeft op bloglovin, me volgt op instagram of een tweetje over deze give-away plaats maar het is niet verplicht ; )

Je kunt mee doen t/m 8-5-2015

32 reacties op “100 volgers!”

 1. Gefeliciteerd met je 100+ volgers! Leuk is dat hรจ? En inderdaad, het aantal volgers is niet het allerbelangrijkste, maar reacties op je blog zijn wel wat het bloggen leuk maakt. Dat is nou eenmaal zo. Ik val wel meteen met mijn neus in de boter vandaag. Normaal ga ik eerst schrijven, nu dacht ik: Ik ga eerst lezen. Die ananas tas is tรฉ leuk, dus ik ga een gokje wagen en doe mee. Ik heb niet รฉรฉn specifiek iets wat ik graag bij je lees, het zijn juist jouw oneliners die me altijd onder de tafel doen rollen en die komen eigenlijk in ieder artikel wel voorbij. Hoogtepunt blijft voor mij altijd weer: Niet te verwarren met Sammie Sport. Blijft geweldig! ๐Ÿ™‚

 2. Gefeliciteerd met het behalen van de +100 volgers alweer! De interactie met lezers is wat het leuk maakt! Ik vind je altijd leuk schrijven en kan om sommige stukjes zo lachen, dat is waarom ik graag bij jou lees. Het helpt natuurlijk wel mee dat je Blond Amsterdam ook leuk vind ๐Ÿ˜‰ haha *geintje* Die ananas tas is echt te gek en ik ben dol op pennen. Ik doe dus graag mee met je winactie.

 3. Gefeliciteerd met je 100 volgers. Ik doe graag mee met de give-away.
  Ik vind het leuk om je blog te lezen omdat je juist jezelf bent en net dat is zo leuk.
  Ik geniet van je receptjes, je foto’s enz…

 4. gefeliciteerd! En bij mij is het andersom, ik heb meer wordpress volgers dan op bloglovin’ hahaha maar dat maakt mij weinig uit, want uiteindelijk, kun je heel veel volgers hebben, maar lezen ze het ook werkelijk, of werpen ze een snelle blik, het gaat mij uiteindelijk om de reacties.

  Ja, waarom lees ik jou graag en wat dan? Hmmmm, je just chatting, maar gewoon je humor ook, dat is wat het hem doet voor mij ๐Ÿ˜‰ En waar het dan over gaat, maakt niet zo heel veel uit, je laat me vaak even lachen ๐Ÿ˜€

 5. Gefeliciteerd met je 100+ volgers! ๐Ÿ™‚ Leuk lijkt me dat. Het is sowieso en feestje waard.

  Ik vind dat je hele leuke stukken schrijft. Je persoonlijkheid (voor zover ik die ken natuurlijk, haha) schijnt zo leuk door in al je posts en je manier van schrijven vind ik erg fijn. Niet heel origineel natuurlijk, maar het is echt zo! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen. Blijf alsjeblieft al jouw belevenissen delen, ik kijk er naar uit om ze te lezen!

  Liefs, fijne dag!

 6. Gefeliciteerd meid! Ik doe graag mee! Eigenlijk kom ik gewoon elke keer automatisch op je blog terecht en ik denk dat het komt door je vrolijke persoonlijkheid. Je bent vaak lekker positief en dan trekt me naar reze blog toe!! Mijn email is denisedejongh2@gmail.com

  Ik volg je al op instagram en.bloglovin ๐Ÿ™‚

 7. Gefeliciteerd lieve Sammie! Ik wil jou graag bedanken voor je leuke, grappige, maffe, creatieve Blogjes. Juist je unieke persoonlijkheid en de afwisselende artikelen maken dat ik graag bij jou kom lezen. Ik doe graag mee met je toffe give-away. Misschien heb ik in deze, voor mij verdrietige, periode nog een beetje geluk. Ga zo door!x

 8. Gefeliciteerd met je nu 114 volgers op Bloglovin’! ๐Ÿ˜‰ Dit is de eerste keer dat ik op je blog kom en ik ben gelijk enthousiast! Je schrijft heel leuk en het ziet er allemaal heel mooi uit. Dus ik volg je nu ook!

 9. Topper! Je doet het leuk en ik ben ook blij dat ik je digitaal heb mogen ontmoeten. Ik kom eigenlijk dagelijks even langs en het onderwerp maakt mij niet uit want ik vind jouw manier van schrijven, jouw eigen unieke ik en content erg leuk.

  Maak je iemand anders lekker blij met de te gekke ananas shoppers?

 10. Gefeliciteerd! Je verdiend het, want je schrijfstijl is origineel en humoristisch!
  Als je trouwens van ananassen houdt zou je eens bij Zeeman kunnen kijken!
  Die hebben veel leuke ananas print dingen voor weinig geld.

 11. Gefeliciteerd….
  Die ananassen vind ik zo ontzettend leuk…

  En je blog is ook gewoon leuk, dus heel erg verdient die volgers…

 12. Wat super leuk! En natuurlijk van harte Gefeliciteerd met de ruim 100 volgers! Natuurlijk ben ik er daar 1 van, ik vind het geweldig om je persoonlijke blogjes te lezen, en natuurlijk lees ik ook graag je reviews! Ga vooral zo door zoals je nu al doet, je blog leest heel prettig!
  xx

 13. Dat is een mooi aantal, ik heb er nog heel wat te gaan voordat ik zo’n mijlpaal bereik. Op naar de 250, zou ik zeggen!

 14. Wat een mooi aantal volgers! Helemaal gelijk dat die het bloggen (of nou ja, de reacties!) extra leuk maken!

  Super leuk tas, die zou ik uiteraard wel willen winnen! Ik kan ook niet zo goed mijn vinger leggen op wat ik zo leuk vind aan je blog, voornamelijk de persoonlijke praat stukjes. Oh, en de overzichten met leuke dingen van de afgelopen week kan ik ook altijd erg waarderen ๐Ÿ™‚

 15. ik vind het belangrijker om interactie te hebben met mijn volgers, ongeacht het aantal.
  Regelmatig schrap ik zelfs in m’n feedreader als er te weinig heen- en weerverkeer is… ๐Ÿ˜‰
  Ik heb het zo al druk genoeg met bijlezen overal

 16. Gefeliciteerd lieve Sammie! Ik doe niet mee met de actie, maar wil je wel even vertellen waarom ik je volg. Ik heb geen flauw idee meer, hoe ik hier terecht ben gekomen. Maar, jij bent een te gek mens! Je straalt via je blog zoveel vrolijkheid uit en ik vind Bink zo leuk! Zelf je muziekblogjes zijn tof, ookal hebben we een totaal andere smaak. Ik ben gewoon een Sammie-fan!

 17. Van harte gefeliciteerd meis! Je hebt het ook dubbel en dwars verdiend! Je bent een leuke dame met een ontzettende leuke persoonlijkheid die goed door je blog heen klinkt <3

 18. Wauw leuk en gefeliciteerd meid!!! Tof zeg! Ik doe zeker mee! Ik vind alles wat je op je blog zet leuk! Het is echt jou unieke blog die ik zo tof vind! ๐Ÿ™‚ van boeken tips tot aan films etc ik vind je echt top!!!!

  Mailadres : jorabakker@gmail.com

 19. Gefeliciteerd meis ๐Ÿ™‚

  En waarom lees ik graag bij jou? Ik vind je schrijfstijl vooral heel erg leuk, misschien een stukje herkenning ook ๐Ÿ™‚

 20. Aaaah wat een mooie mijlpaal en wat leuk dat je dit voert met zo’n leuke winactie! Ik doe heel graag mee, want ik ben gek op ananasjes en vind je blogjes altijd erg leuk om te lezen.
  Wat ik het leukste vind om te lezen? Je persoonlijke stukjes!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top