2 Guns (filmtip)

Pas geleden zaten wij weer eens Netflix door te spitten op zoek naar een film die Tommy nog niet gezien had (moeilijk) en een film die mij ook leuk leek (best lastig) en het lukte! We bleven hangen bij een actie film (niet zo wonderlijk, Tommy kijkt bijna alleen maar films in dat genre) met Mark Wahlberg en Denzel Washington.

Prima acteurs dachten wij dus de film ging op play en we waren niet teleurgesteld toen de film afgelopen was. Het was geen geweldige film maar prima voor een avondje vermaak vol schietpartijen, achtervolgingen en een gezonde dosis humor. Prima acteerwerk van de heren en ik vond het verhaal ook best aardig.

Zoals bij de meeste actie films zijn er van die ongeloofwaardige stukjes aanwezig maar daar klaag ik nooit over, het is een film, een actie film. Het is een film bedoeld om je te vermaken. Ik geef de film toch wel een 7.

Samenvatting: Een narcotica agent en een specialist van de marine-inlichtingendienst moeten elkaars activiteiten onderzoeken. Op het moment dat blijkt dat het onderzoek is opgezet door de maffia nemen ze het recht in eigen hand. Trailer zie je hier.

12 reacties op “2 Guns (filmtip)”

  1. Misschien is dit een leuke tip voor mijn man, hij kijkt erg graag actiefilms. Ik ga het aan hem doorgeven.
    Bedankt voor de tip Sammie 🙂

  2. Twee goede acteurs, en leuke actiescenes, klinkt als een film voor mijn vriend en mij! Dank voor de tip, deze gaat op ons lijstje!

  3. Deze staat op mijn to watch lijstje voor van die momenten dat je even zin hebt in een ‘niet-nadenk’ film 😉
    Goed om te horen dat het een tip is, dan mag hij op het lijstje blijven staan!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top