2021 en 2022

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!! Weer een nieuw jaar, wat gaat dat toch allemaal snel! 2021 was best wel een heel mooi jaar voor ons. Ik ga er vanuit dat 2022 ook gewoon een topper gaat worden. De kracht van positief denken ; ) Ik ga dit jaar ook gewoon 35 worden, bizar! Of ik daar een verlanglijstje voor heb? Absoluut! Of ik het ga vieren? Waarschijnlijk niet. Ik verwacht dat C ons ook dit jaar nog wel een tijdje dwars zal zitten wat betreft feestjes. Even terug en vooruitblikken!

2021

Het jaar was voor ons mooi ondanks de welbekende C. Mijn moeder maakte haar chemo af en kreeg later dit jaar het goede nieuws dat alles er goed uitziet. Dat was al een super cadeautje! We gaan 2021 vooral onthouden omdat dit het jaar was dat we een huis kochten. Ons droomhuis in een rustig dorp. Op 5 mei 2021 kregen we de sleutel en wat hebben we sindsdien al vreselijk veel gedaan. Ik moet mijzelf er iedere keer weer aan helpen herinneren dat we nog helemaal niet zo lang hier wonen, maar echt wel al veel gedaan hebben. Ik kan me ook nog herinneren hoe vreselijk blij we waren dat we uit Nijmegen weg konden, weg uit die straat waar we altijd last hadden van een asociale buurman en waar we nooit de auto kwijt konden. Dat het ons gelukt was om in een vreselijke huizenmarkt een huis te bemachtigen en niet zomaar een huis, maar onze droom. Een vrijstaand huis, maar wel met buren in een super rustige straat. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat dat gelukt is. 2021 stond vooral in het teken van het verhuizen en van het klussen. De laatste periode vooral in de tuin, omdat daar zo vreselijk veel te doen is. Ik verheug mijzelf er op om de tuin in 2022 af te maken. Om te gaan shoppen voor planten ipv voor beton en waterleidingen. Om gewoon in de tuin in de zon te zitten, te luieren. Kan niet wachten!

2022

Ik ga dit jaar 35 worden! Vijfendertig! Man, wat een leeftijd. Mooi cijfer om te vieren ook, maar dat zal niet gaan lukken. Ik ben eind deze maand jarig en ik verwacht dat we dan nog in een lockdown zitten met een pakketje maatregelen. Niet erg, we halen het wel in als ik de 40 ga aantikken! Of ik een verlanglijstje heb? Natuurlijk, wie niet?! Mijn verlanglijstje speelt zich vooral in en rondom het huis af. Mijn favoriete webshop Wants&Needs voor alle woonaccessoires waar ik gelukkig van word heeft zoveel leuks. Daar heb ik altijd een verlanglijstje (pssst, ze hebben ook cadeaubonnen) op dit moment ben ik helemaal verliefd het HKLiving servies was ze verkopen en het toffe aanbod kandelaren. Bij FonQ staan er 2 items hoog op mijn verlanglijstje, deze ge-wel-di-ge vaas in het groen. Liefde op het eerste gezicht. Ook dit ronde vloerkleed vind ik fantastisch. Ik heb de rechthoekige variant voor Tommy zijn sportkamer gekocht, deze heeft Sinterklaas bij ons gebracht. Toen ik deze in het echt zag liggen in onze woonkamer was ik direct verliefd.

Als het over wonen gaat kan ik nog wel even doorgaan, zo staat deze ovale eettafel ook op mijn (ons) verlanglijstje. Lijkt me heerlijk om aan te tafelen met 6 personen! Beetje overdreven misschien voor een verjaardagscadeautje ; ) Ja ja, dat weet ik, maar ook SoHome is gewoon een super toffe webshop. We zijn nog steeds heel erg blij met de vitrinekast. Of er ook niet interieur gerelateerde items op mijn verlanglijstje staan? Ik heb dit vest afgelopen jaar in het zwart gekocht en die zit zo vreselijk lekker en is heerlijk warm. Ze hebben ‘m ook in het blauw. Het luchtje van Zadig & Voltaire vind ik ook heerlijk en komt altijd op, maar verder staan er niet echt dingen op mijn verlanglijstje. Ik hoop dat we dit jaar een beter jaar hebben wat betreft gezondheid. Ik ben C en alles wat daar bij hoort wel zat. Ik hoop dat we voor de zomer de tuin zover af hebben dat we geen klei meer zien, lijkt me heerlijk!

Dat is ook wel de planning voor 2022. De tuin afmaken! Daarna zien we wel weer verder. Wat zijn jullie plannen voor dit jaar?

4 gedachten over “2021 en 2022”

 1. Leuke shop inderdaad! De vaas heb ik in een iets lager en breder model. Hij is echt heel mooi en bloemen vallen er prachtig in. Vind het nog steeds een top aankoop!
  En wat ontzettend fijn dat je moeder schoon is verklaard, het beste cadeau dat er is 😀
  Veel plezier alvast met de tuin dit jaar!

 2. Wat super leuk dat jullie een huisje hebben gekocht.
  Wij gaan deze zommer op zoek terug naar een koophuis. Eigelijk vluchten we weg van overlast van buren en ook omwil we een huisje willen hebben dat alleen sta. Tis lijk je zegt, moeilijk parkeren. Hier dus ook.
  Wat fijn dat je moeder genezen is verklaard. Doet me deugt dat er toch nog mensen die ziekte kunnen overwinnen.

  1. Overlast van de buren is herkenbaar. Dat is ook 1 van de redenen dat we zo snel mogelijk weg wilden waar we eerst zaten en een vrijstaand huis wilde hebben.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven