:(

Ik heb een k*t dag.. Ik ben even zwaar teleurgesteld en heb het blij-met-een-dooie-mus gevoel.. Ik kan wel janken.. en ondanks dat het bijna weekend is kan ik even niet het positieve blije gevoel vinden wat daar bij hoort.

Toen ik deze gave jas daarna zag dacht ik, laat ik mezelf dan maar opvrolijken met het toevoegen van deze geweldige (betere kleur is er niet) jas aan mijn garderobe.. Dit feest ging mooi niet door want mijn maat is uitverkocht.. (misschien maar goed ook, try-to-feel-happy-shoppen is meestal niet het allerslimste) Je begrijpt, mijn humeur is er niet beter op geworden..

Vervolgens kwam dit nummer op de radio.. Moordneigingen nu..

Waarom ik dit dan met jullie deel? Ik dacht dat lucht lekker op..

Ook mislukt.

14 reacties op “:(”

  1. Hangt er wat in de lucht of zo? Dat shoppen heb ik laatst ook gedaan. Is 5 minuten fijn en dan is alles weer ruk. Ik heb net gewandeld op een kerkhof. Das lekker. Ik ging fluitend weer nasr huis. Iets voor jou? Succes meissie. X

  2. Dat gevoel heb ik al een paar dagen. Herfstdip? Gelukkig is het weekend dat fleurt me weer op. Op naar een mooie zonnige dag morgen voor ons beide.

  3. Dit zijn echt kakdagen! Hoop dat je ondertussen al iets meer een glimlach op je gezicht hebt, dat de zon voor je schijnt. Is je gegund! 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top