gerbera's

30! & een nieuwe baan!

Ja, vandaag kan ik er niet meer onderuit, ik ben 30 geworden! Vandaag ben ik jarig en is de grote 3 daar dan eindelijk. Ik zal mijn bio moeten gaan aanpassen, ik ben geen twintiger meer! Ik werk gewoon vandaag, ik wil natuurlijk mijn dagen bewaren zodat ik wat eerder kan stoppen. Want wat ik al een aantal jaren wilde is me nog net gelukt voor ik 30 werd. Ik ben aangenomen bij een nieuwe baan!

Ik was door het dolle heen toen ik 19 januari werd gebeld dat ik in maart mag starten, dat ik ben aangenomen! Ik was zo opgewonden en blij, ik had het niet meer verwacht en vond het lastig om die dag mijn mond te houden. De volgende dag heb ik netjes mijn ontslag brieven ingeleverd bij mijn huidige werk en kon ik het eindelijk van de daken schreeuwen. Na bijna dertien jaar heb ik mijn ontslag ingediend. Dit was spannend maar voelde zo ontzettend goed.

Van de zomer had ik gesolliciteerd via het uitzendbureau op een administratieve functie bij een bedrijf in Wijchen. Ik mocht op gesprek bij het uitzendbureau en die waren dol enthousiast over me, ze stelde me voor bij het bedrijf. Helaas kreeg ik in ItaliΓ« te horen dat ik het niet geworden was omdat ik een maand opzegtermijn had en ze met spoed iemand nodig hadden. In december werd ik weer gebeld door het uitzendbureau of ik nog steeds interesse had in de functie want het bedrijf in kwestie groeit uit zijn hemdje en gaat uitbreiden. Natuurlijk wilde ik nog steeds.

Dit keer werd ik vrij snel terug gebeld dat ik op gesprek mocht bij het bedrijf zelf, tussen kerst en oud en nieuw ging ik met zenuwen op sollicitatie. Ik had het adres gekregen van het uitzendbureau en dat bleek niet te kloppen, ik stond dus voor het verkeerde bedrijf en moest op dat moment de persoon waar ik het gesprek mee zou hebben al bellen. Hij gaf me de juiste instructies en na even zoeken naar de juiste voordeur belde ik hem weer, de deur zat op een tijd slot en hij moest me komen halen. Door dit alles was ik zo zenuwachtig geworden dat ik na het gesprek geen hoop had op een volgende ronde.

lucky socks
Met mijn roze gelukssokken aan ga ik op pad voor mijn tweede sollicitatie. Zo spannend!

Tot mijn verbazing werd ik wel uitgenodigd voor een tweede gesprek, ik was heel blij maar nog zenuwachtiger voor deze ronde. Gelukkig wist ik nu in ieder geval waar het was en kon ik er zo naar toe rijden op vrijdag de dertiende. Ik had mijn Lucky Socks aan gedaan. Roze moest me die dag geluk brengen. Het gesprek was leuk en ik had goede hoop. Er werd me aan het eind van het gesprek gezegd dat ik die dinsdag daarna wel wat zou horen.

Dinsdag hoorde ik helemaal niks, woensdag belde ik het uitzendbureau zelf maar. Nog niks. Inmiddels geloofde ik er niet meer in, het duurde te lang. Toen donderdag 19 januari het nummer van het uitzendbureau in mijn telefoon tevoorschijn kwam ging mijn hart in de hoogste versnelling. Ze feliciteerde me, vertelde me dat ik mocht starten, een half jaar contract zou krijgen en voor wat formaliteiten invullen nog even langs moest komen. Ik had trilhandjes, sprong een gat in de lucht en moest vervolgens mijn mond houden. Vrijdag heb ik gelijk mijn ontslag ingediend.

Dit was uiteraard spannend, na bijna 12 jaar ergens opzeggen is toch wel een dingetje. Niet omdat ik er niet graag weg wil, maar omdat ik een vaste baan gedag zeg. Hier heb ik uiteraard de afgelopen jaren wel over nagedacht, maar ergens blijven hangen alleen maar voor zekerheid kon ik niet meer. Ik wil een nieuwe uitdaging, ik wil meer leren, ik wil weer een fijn gevoel hebben na een dag werken, ik wil vooruit en ik wil verder. Dat ik niet meer 140 km per dag hoef te reizen is natuurlijk ook een enorm voordeel en zo zijn er nog een aantal voordelen aan deze nieuwe baan. Ik heb gezonde spanning in mijn lijf, nieuw werk, nieuwe mensen, dat is spannend. Maar ik heb er zin in.

Ik ben vandaag 30 geworden en ik heb een nieuwe baan waar ik eind deze maand ga beginnen. Ik kijk er ontzettend naar uit! Een baan praktisch in Nijmegen! Ik heb deze verjaardag dus iets extra’s te vieren! Je kunt nog mee doen aan de flamingo lamp winactie, maar ik heb er nog 1!

the ritual of hammam

Genoeg reden om weer te trakteren dacht ik zo. Ik geef een pakketje Rituals Hammam weg vandaag, wil jij kans maken om te winnen?

Deze winactie loopt tot en met 8 februari. De winnaar krijgt een mailtje. Winactie gesloten!

50 gedachten over “30! & een nieuwe baan!”

 1. Happy birthday lieverd! Maak er een geweldige dag van! Geweldig dat je in je nieuwe levensjaar ook kan starten met een nieuwe baan.

 2. Gefeliciteerd net je verjaardag, mijlpaal! En natuurlijk ook met je nieuwe baan. Spannend. Je weet precies wat je hebt en nog nit precies wat je zult krijgen, maar al die zekerheden zijn inderdaas geen reden om ergens maar te blijven hangen. Heel veel succes! Het pakketje winnen laat ik graag aan iemand anders over, want ik kom al om in de beautyproducten πŸ™‚

 3. Van harte gefeliciteerd! Dubbel gefeliciteerd! En kadootjes weggeven ipv krijgen is weer eens wat anders! Mooi pakketje! Fijne dag vandaag.

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Γ©n je nieuwe job! Super leuk! Werk ze vandaag en geniet ook een beetje van deze mijlpaal vandaag!

 5. Van harte gefeliciteerd….nu ook nog een keer met je nieuwe baan ‘ vlak bij huis’.Super! En een half jaar contract? Wedden dat het gowd komt?! ’n Fijne dag nog….enne bij Pinot kun je lekker eten πŸ˜‰

 6. GEFELICITEERD! Van harte met je nieuwe baan en je nieuwe leeftijd πŸ˜‰ 30 is toch wel een ding he, nog 8 maanden en dan heb ik hem ook aangetikt haha. Ik doe graag mee met je winactie. Ben dol op rituals en heb gisterochtend mijn bodybutter opgemaakt.

 7. Wat goed Sam! Ik ben zo blij voor jou! Dubbel gefeliciteerd! Met jouw verjaardag en je nieuwe baan, dat al je dromen en wensen uit mogen komen in de nabije maar ook in de verre, verre toekomst!

  X

 8. Jeeetje wat heb je er een lange weg voor moeten bewandelen. Je hebt het zo verdiend! Mag je trots op zijn!
  Ik snap dat het best spannend kan zijn maar zo fijn dat je weer elke dag een uitdaging hebt in je werk! Ik wens je heeeel veel succes bij je nieuwe uitdaging en natuurlijk een hele fijne verjaardag vandaag. Geniet vanavond lekker van een stukje taart en 30 jaar is je nieuwe start met nieuwe uitdaging! Concrats girl!🎈🎈🎈

  Ik doe ook graag mee aan je winactie! Ben dol op de hamman collectie van rituals!

  Liefs Nathalie

 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Sammie en natuurlijk met je nieuwe baan <3 Ik wens je al het goeds toe en hoop dat je je echt op je plekje daar gaat voelen en eruit gaat halen wat jij graag eruit wilt halen. Ik doe hier in ieder geval een vreugdedansje voor je <3

 10. Gefeliciteerd Sammie!! En aah wat ben ik blij voor je dat je een nieuwe baan hebt! Dubbel gefeliciteerd. πŸ˜€ Heel fijn dat je nu niet meer zo veel op een dag hoeft te reizen. 140 km is wel Γ©cht heel veel zeg, pffft. Gelukkig is dat nu voorbij. πŸ™‚ Fijne dag vandaag en geniet van je verjaardag en je nieuwe baan!

 11. Rianne sterrenburg

  Wat een fantastische dag is dit voor je.. en een waanzinnig mooie leeftijd en een nieuwe job.. helemaal top.. gefeliciteerd met beide en maak er een feest van.. elke dag weer.. succes

 12. Ik vind het super leuk voor je. En heerlijk dat het in Wijchen is. Als je ook nog aan de ‘goede’ kant van Nijmegen zit, ben je er zo. Gelijk heb je dat je voor een nieuwe baan bent gegaan. Ik moet overigens zeggen dat ik geen dertiger ken die ΓΌberhaupt zo lang op één plek heeft gezeten qua werk! Ik ben zelf van het hoppen en dat merk ik ook om me heen. Dus ja… tijd voor iets anders πŸ™‚ En natuurlijk zou ik graag het Rituals pakket willen winnen! Altijd heerlijk. Oh ja…. en gefeliciteeeeerd!!

  1. Ja binnen 15 minuten ben ik voortaan op mijn werk, vanaf 27 feb dan πŸ˜‰ Heerlijk! Ik kijk er al helemaal naar uit. Ik hoor inderdaad vaker dat veel mensen van mijn leeftijd niet zo lang voor 1 baas hebben gewerkt en Tommy zei al dat ik er maar van uit moest gaan dat dat misschien ook wel nooit meer gaat gebeuren. Ik ga het wel zien, ik heb er in ieder geval zin in.

 13. Aan mij de eer om de 30e reactie te schrijven πŸ˜‰

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan! Fijn dat je nu niet meer 140km per dag hoeft af te leggen (hoe heb dit toch volgehouden?!).

 14. Man, daar gaat gefeest worden bij jullie! πŸ˜€ Happy birthday en van harte gefeliciteerd met je nieuwe job!!!
  Jouw enthousiasme spat van het scherm, zalig is dat! πŸ˜‰

 15. Gefeliciteerd meid! Zowel met je verjaardag als met je nieuwe baan! Fijn joh dat je straks niet meer zo’n eind hoeft te rijden! Ik rij ook elke dag 135 km dus weet uit eigen ervaring hoe vervelend dat weleens/vaak is. Ook ik zou best wat anders willen maar heb geen idee wat, laat staan dat de banen voor het oprapen liggen hier in het noorden.

 16. Gefeliciteerd, gefeliciteerd! Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt en dat die zoveel dichterbij is! Betekent dat dan ook dat je meer tijd hebt om te bloggen en we nog meer berichtjes van jou gaan lezen?
  Ik zou graag je pakketje willen winnen. Lijkt me een heerlijke verwennerij!

  1. Oeh dat weet ik nog niet, denk eerder dat er (zeker in het begin) minder blogjes online zullen komen. Eerst wennen aan een nieuwe baan en van alles nieuw leren, denk dat ik in de avonden vooral moe ga zijn ; )

 17. Gefeliciteeeerd! Wat tof dat ze uiteindelijk nog bij je terugkwamen met de nieuwe vacature. Ik zou ook super zenuwachtig worden van zo’n begin haha, but you did it! Liefs.x

 18. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en een heel gelukkige verjaardag gewenst! En zoals wij in Vlaanderen zeggen: welkom erbij op tram 3.
  Supertof dat je een Rituals pakketje mag uitdelen hoor, ik doe heel graag mee en heb alle stappen doorlopen.

 19. Oeps te laat! Maar niet minder gemeend! Gefeliciteerd en trek je niets aan, je bent zo oud zoals je je voelt! Tof dat je de stap naar een nieuwe baan hebt gezet, hoop dat je het daar naar je zin gaat hebben!

 20. Ik leefde de voorbije dagen onder een steen (of lees: ik had het ontzettend druk!) maar van harte proficiat! Het komt dan wel iets later, maar het is wel heel hard gemeend. Ik ben ontzettend blij voor je dat je de stap naar een nieuwe job hebt gewaagd en gekregen! Heel veel succes!!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven