surprise party

Surprise party, Bink & 30. Januari in vogelvlucht.

Weer even bijkletsen vandaag, ik heb genoeg te vertellen! ; )ย Afgelopen week was ik jarig op 31 januari. Ik ben nu 30! DER-TIG! Vind het zo gek! Ik vind het gewoon zo vreemd klinken, dertig. Ik moet er ff aan wennen hoor!

Januari was een maand met zoveel leuks en spannends. Ik ging op sollicitatie gesprek en diende mijn ontslag in bij mijn huidige werkgever. 22 januari zaten Tommy en ik weer aan de sushi. Dat ik was aangenomen moest natuurlijk wel een beetje gevierd worden. Met Bink ging het erg goed deze maand, zolang hij zijn pillen maar krijgt is het net of er niks aan de hand is.

januari 2017Ik had een beetje de shop ziekte in januari. Ik besloot dat ik mezelf wel mocht verwennen nu ik aan een nieuwe baan ga starten. Bij Zalando scoorde ik 2 jeans, bij the Sting een nieuwe blouse en vest en ook bij de H&M en Sans Online ging ik los. Mailtjes met sale aankondigingen doen het gewoon altijd goed bij mij ; )

Surprise party!

Vorige week kreeg ik te horen dat we met de familie uit eten zouden gaan bij de Griek, dat was het cadeautje van mijn moeder aan mij. We moesten alleen nog even mijn oom ophalen want die wilde ook wel een biertje doen. Daar aangekomen stond de hele woonkeuken vol met vrienden en familie. We gingen helemaal niet naar de Griek! Ik kreeg een surprise party! De keuken hing vol slingers en vlaggetjes met 30 er op (vast om het extra bij me in te peperen) en uitvergrote foto’s van mij als klein meisje.

surprise party

Ik vond het fantastisch, mooiste cadeautje ever van mijn mams. Bijna iedereen die in mijn leventje een grote rol heeft gespeeld was aanwezig. Al mijn vrienden en familie waren er, mijn vader was er, de oude buurvrouw die ontelbaar vaak op mij gepast heeft was er en zelfs mijn beste vriend van de basisschool was er. Dit was wel zo’n grote verassing! Ik had hem al jaren niet meer gezien en het was zo super tof hem weer te spreken!

sammie30

Ik heb ontzettend genoten van deze avond, het was heerlijk om mensen te zien en te knuffelen die ik zo lang niet meer gezien had. Absoluut genieten! Tommy was dolgelukkig dat de avond eindelijk was aangebroken en hij er vanaf was. Hij had ontzettend moeite gehad om het voor mij verborgen te houden haha. Ik ben ontzettend verwend met centjes en cadeautjes. Super leuk!

Jarig!

Op de dag dat ik echt jarig was, was ik gewoon aan het werk en kwamen Tommy zijn paps en stiefmams op de koffie. Tommy had vlaai meegenomen uit Limburg en die ging er goed in. Ook kreeg ik mijn verjaardagscadeau van Tommy. Zo super gaaf deze nieuwe camera lens! Helemaal gelukkig mee!

Dit weekend heb ik een lang weekend vrij, ik zou dit weekend mijn verjaardag vieren dus had de maandag vrij genomen. Geen verjaardagsfeestje meer maar toch een lang weekend, heel fijn! Dat word chillen en bakken! De afgelopen week was ik snot, snot en snot verkouden dus even rustig aan doen kan ik wel gebruiken. Ik ben tenslotte ook geen twintiger meer ; )

29 gedachten over “Surprise party, Bink & 30. Januari in vogelvlucht.”

 1. Groot gelijk dat je jezelf wat in de watten hebt gelegd nu je een nieuwe baan hebt! ๐Ÿ˜€ Zou ik ook doen hoor! En wat een leuke verrassing! Lijkt me zo fijn om al die lieve mensen rond je te hebben ๐Ÿ™‚ Geniet nog van je weekend!

 2. Wat een ontzettend fijne verrassing.. zo gaaf! Past ook wel bij het mooie jubileum van 30 worden.. nu lekker nagenieten tijdens je rustige weekend, haha!

 3. Wat een super leuke surpriseparty , super gewoon…!!
  Wat een leuke geschenkje dat je gekregen heb.
  Een dikke proficiat met je nieuwe baan.

 4. Tof die leuke cameralens, veel plezier ermee. En nog van harte gefeliciteerd (weet niet meer of ik je wel of niet had gefeliciteerd, maar bij deze niet minder gemeend) Ik word zelf dit jaar 29, heb wel zin in the big 30…

 5. Whahahaha even rustig aan doen, nee je bent geen twintig meer, en ja, ik beken, als je toch wat ouder wordt, gaat op den duur je lichaam vaak wat minder mee op den duur, naar je geest die wel nog 20 is, of jonger, voel mij soms nog 16 zelfs ๐Ÿ˜‰

  Leuk die surprise party! Supergaaf! Ik wens jou beterschap toe in elk geval voor nu, maar blijf ook lekker nagenieten van alles, ik heb in elk geval met je mee genoten en en ik ben blij dat Bink het goed doet op de pillen.

  X

 6. Wat gaaf dat je een surprise party kreeg. 30 worden is toch echt iets om even bij stil te staan. Leuk joh. En een nieuwe lens! Fantastisch natuurlijk. Dat zijn nog eens mooie cadeaus.

 7. Ohhh wat tof zo een surprise party! Lijkt me echt eens leuk om mee te maken. Lief van ze!
  Nog van harte, al ben ik wel een beetje laat.

 8. Oh wat gaaf!! Leuk om zo verrast te worden en ook mensen te zien die je lange tijd niet zag. ๐Ÿ™‚ Dat Tommy moeite had om het geheim te houden begrijp ik wel. De beste vriendin van mijn vriend wilde een supriseparty organiseren omdat ze vindt dat hij dat verdient. Nu houden vriendlief en ik allebei niet zo van supriseparty’s, maar het is hartstikke lief van haar, dus doe ik mee aan het complot. Kost me wel ontzettend veel moeite om hem niet alles te vertellen, haha. ๐Ÿ˜›

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven