sam ik 33

33, nu kan ik het niet meer omdraaien ; )

Jup, it’s my birthday! Ik ben vandaag 33 geworden! Happy birthday to me!

Weer een jaartje erbij en een aantal grijze haren! Dat is geen grapje, als ik tegenwoordig mijn haar niet verf heb ik een grijze duif haargrens in het midden op mijn hoofd. Bizar! Vandaag zijn Tommy en ik lekker een dagje vrij, vanavond komen vrienden gezellig eten en vieren we mijn verjaardag met roti! Morgen vier ik het met een feestje en komen vrienden en familie borrelen. Hopelijk doen we ook wat dansjes! Ik mag dan 33 geworden zijn, ik vind mijn verjaardag ieder jaar nog steeds een reden voor een feestje. Altijd gezellig!

Vandaag eerst maar even genieten van een rustige ochtend en een bak koffie.

8 gedachten over “33, nu kan ik het niet meer omdraaien ; )”

  1. Mijn laptop had wat koffie gedronken, dus was ik er even niet, beter laat dan nooit, alsnog van harte gefeliciteerd, en via IG heb ik gezien dat je genoten hebt!

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven