33, nu kan ik het niet meer omdraaien ; )

Jup, it’s my birthday! Ik ben vandaag 33 geworden! Happy birthday to me!

Weer een jaartje erbij en een aantal grijze haren! Dat is geen grapje, als ik tegenwoordig mijn haar niet verf heb ik een grijze duif haargrens in het midden op mijn hoofd. Bizar! Vandaag zijn Tommy en ik lekker een dagje vrij, vanavond komen vrienden gezellig eten en vieren we mijn verjaardag met roti! Morgen vier ik het met een feestje en komen vrienden en familie borrelen. Hopelijk doen we ook wat dansjes! Ik mag dan 33 geworden zijn, ik vind mijn verjaardag ieder jaar nog steeds een reden voor een feestje. Altijd gezellig!

Vandaag eerst maar even genieten van een rustige ochtend en een bak koffie.

8 reacties op “33, nu kan ik het niet meer omdraaien ; )”

  1. LOLA♥CHAMPAGNE – Lola houdt van champagne. Need she say more? Toch? Nou, je vraagt er om: ze houdt ook van reizen, wandelen en fietsen, rust, stilte en natuur. Muziek graag maar niet altijd. Meditatie, lezen en schrijven. Haar kiddoos, haar lief, familie en vrienden, haar job, de zon, de sterren, het ruisen van een beekje, de golfslag van de zee. Lekker eten in goed gezelschap... lezen, een brandend haardvuur en de geur van een echte kerstboom... En als dat nog niet voldoende is stelt ze voor dat je haar blog leest. Lola tilt zonder twijfel nu en dan een tipje van haar sluier op. ...Enjoy Lola loves champagne. Need she say more? She does? Well, you've asked for it: she also loves travelling, walking and biking, peace and quiet, silence and nature. Music yes, but not always. Meditation, reading and writing. Her kids, her man, family and friends, her job, the sun and the stars, the murmur of a streamlet, the waves of the ocean. Eating delicious food in good company.... reading, a bonfire and the smell of a real christmastree.. If this doesn't ease your curiousity she suggests to read her blog. ...Enjoy
  2. Suzanne – Van jongs af aan was Suzanne al bezig met schrijven: kaarten, brieven en verhaaltjes. Als oprichtster van S-Diary heeft ze haar eigen blog en kan ze hier al haar verhalen delen. Met S-Diary heeft zij als doel jonge vrouwen te voorzien van musthaves op het gebied van beauty en lifestyle, een kijkje in haar kledingkast door middel van lookbooks, leuke tips op het gebied van innerbeauty en de meest recente nieuwtjes. Kortom: alles wat Suzanne interessant vind!

    Gefeliciteerd! Ik kan dit komend jaar ook niet met de leeftijd van 22!

  3. Morgaine

    Mijn laptop had wat koffie gedronken, dus was ik er even niet, beter laat dan nooit, alsnog van harte gefeliciteerd, en via IG heb ik gezien dat je genoten hebt!

    X

Reacties zijn uitgeschakeld.