5 reasons why I smile

Mijn eerste ingevulde tag! Jacqueline tagde mij vrijdag en dat was leuk om te lezen 🙂 Thanks! Dus vandaag mijn allereerste ingevulde tag! (Cool, echt cool!) 😉

  1. Tommy. (vriendlief dus) Hij kan me altijd aan het lachen krijgen, ook als ik niet wil lachen. Ieder weekend zijn we samen en dat is voor mij altijd iets om naar uit te kijken. Hij is lief, maf, grappig, zorgzaam en leuk. (en hartstikke knap natuurlijk) (uhu) En toen ik hem dit weekend vertelde dat ik weer was gaan bloggen reageerde hij daar heel leuk op! Zoals op al mijn hobby’s.. nog iets waardoor ik zo blij van hem word. Zijn oprechte interesse in alles. Alleen vriendlief vond hij niet de leukste benaming dus vanaf nu.. Tommy <3

5

2. Bink. Bink kan me altijd laten lachen, hij is soms zo’n clown! Hij kan zo maf doen, zo lief, zo lomp, er gaat geen dag voorbij dat ik niet om hem moet lachen.

3. Vrienden & familie. Standaard antwoord waarschijnlijk maar het is wel zo. Ik heb een vrij hechte kleine familie en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben close met mijn mams en dat zou ik voor geen goud willen missen. Vrienden zijn er niet veel maar de mensen die ik als vrienden beschouw kunnen me wel altijd aan het lachen krijgen, kan ik het onwijs gezellig mee hebben, kan ik ook serieus mee praten en ik ben blij dat ik ze heb.

4. Hobby’s. Daar word ik ook blij van, ik word er relax van, of het nou lezen is of een beetje scrappen, foto’s maken.. Ik vind het ontzettend leuk om  te doen, ik vind het leuk om foto’s terug te zien, over een jaar mijn PL van dit jaar door te bladeren en terug te zien wat ik allemaal gedaan heb dit jaar, de foto’s die me opnieuw terug brengen naar een moment en daar dan met een smile aan terug te denken, helemaal weg zijn in een boek, in het verhaal.. Genieten.

5. Geer & Goor. Ik moet niet vaak hard op lachen als ik naar een film of serie kijk maar bij Geer & Goor lig ik altijd dubbel! Ik vind ze zo leuk samen!

Ik ga niet 5 andere bloggers taggen.. ik denk dat de meeste hem al geplaatst hebben en daar komt bij dat ik nog niet zo heel lang blog, ik ken nog niet zoveel bloggers dus als je de tag leuk vind.. voel je vrij om deze ook in te vullen! 🙂

De regels van de tag:

– Tag 5 andere bloggers om deze tag te doen.
– Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
– Noem 5 redenen waarom jij lacht of blij bent.
– Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
– Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jou artikel.

6 gedachten over “5 reasons why I smile”

  1. Wat leuk dat vriendje zo positief reageert om je hobby’s, mijn uhhh vriendje (??) vraagt ook elke avond wat voor blog ik morgen heb, hahahaha…
    En je scrapt dus ook nog, leuk leuk… (ik dus echt te weinig)

  2. Je hebt hem leuk ingevuld! 5 hele fijne dingen 😉 Hoewel ik Gordon zelf echt een vreselijke vent vind haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven