5 x leuk!

Er had net zo goed kunnen staan: 5 x bagger, want het was koud vanmorgen, de zomer is voorbij, ik heb slecht geslapen vannacht, het is nog geen weekend en ik moet nog een volle wasmand weg werken.. Maarrr het is vrijdag dus we gaan helemaal niet negatief doen, nee we gaan vrolijk doen ; )

Maar waarom dan 5 keer leuk Sammie? Nou, ik wilde gewoon 5 random leuke feitjes delen met jullie.. en geen 6. ; )

 1. Ik heb gisteren zulke leuke kleding gezien in de stad! Morgen ga ik terug naar de stad om het te halen want morgen is het 20% korting, en dat is gewoon heel leuk! En ik scoorde de 2 limited repen van Tony’s!
 2. Tommy en ik zijn gisteren wezen eten bij Sumo Sumo, altijd lekker als je de vaat niet hoeft te doen na het eten.
 3. Morgen gaan we bij vrienden eten, niet alleen is dat heel gezellig maar.. Weer geen afwas! ; )
 4. Het is vrijdag, het is dus bijna weekend! Ik kan bijna mijn wekker uitzetten, uitslapen en hoef niet naar mijn werk. Daar word ik blij van!
 5. Ik vond eindelijk een fijne site om een random naam uit te laten vallen.. De winnaars van de give-aways hebben nu allemaal een mailtje in hun inbox!ย  (Maggie, Ysanne, Jenn en Annelies)

5 x leukSammie,, waarom staat er een herfst foto bovenaan deze blog? Ik had niks anders op voorraad en ja, ik ben geen herfst fan maar ik vond dat ik deze foto best leuk had gemaakt ; )

34 gedachten over “5 x leuk!”

 1. Twee keer geen afwas รฉn de twee repen van Tony’s zijn binnen! Wat een feest. Ik ben heel benieuwd wat jij van de twee repen vindt.

  Popcorn en discodip vind ik erg lekker, de andere puur blablabla niet zo.

 2. Geen afwas is ideaal ๐Ÿ™‚ Gelukkig hebben wij dat probleem nou nooit…! Maar uiteten is gezellig. Dat gaan wij vanavond ook doen, jammie. Heb expres licht geluncht zodat ik me dalijk bij de wok helemaal vol kan stouwen hihi. Fijn weekend meis!

 3. Whahaha die afwas Sammie, ik raad jullie aan, echt waar, een vaatwasser, of hoe zat dat ook alweer, die past nog niet? maar echt, als dat kan, doen!

  Geniet van alles en mijn felicitaties aan de winnaars van jouw mooie pakketten ๐Ÿ˜€

  X

 4. hihi ook al zo’n hekel aan de afwas! Ik ook hoor, ondanks dat we een vaatwasser hebben, je moet natuurlijk altijd wel wat dingetjes apart op de hand afwassen. Is Sumo Sumo lekker om uit eten te gaan? Winnaars gefeliciteerd! Wat een leuke pakketjes! ๐Ÿ˜€

 5. Leuk artikel met 5 hele fijne dingen. Wij hebben nooit meer afwas sinds Vector ๐Ÿ˜‰
  En erg leuke pakketjes ga je weggeven, zijn de winnaars vast erg blij mee!

 6. Leuk lijstje! Ik gebruik altijd getcoffee.at voor het kiezen van een random naam voor een winactie. Ik heb de limited edition repen van Tony’s nog niet gespot, maar ben ook niet op zoek. Ik heb mezelf op dieet gezet omdat ik een paar kilo ben aangekomen door m’n medicatie en snoepen is dus uit den boze voorlopig. Overigens is er tot nu toe maar 1 Tony’s reep die ik lekker vind. De Coffee Crunch. ๐Ÿ™‚

 7. Sumo Sumo, eet je daar sushi? Heb al een tijd weer zo’n zin lekker samen uit eten sushi te gaan eten yummie! En wat je zegt: geen vaat, ook wel eens fijn haha

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven