50 Shades..

Vorig weekend was het dan eindelijk zover.. Tommy en ik gingen naar de bios voor de film Fifty Shades of Grey! Ik heb de boeken allemaal gelezen en genoten van het verhaal, de humor en de warme intieme (sex) ; ) sessies in het boek. Tommy had de boeken niet gelezen.. Lezen is niet echt een mannen ding lijkt het.. Ik zie Tommy nooit met een boek,, Hoe ist dat met jullie mannen? Maar goed,… Ik dwaal af.. Ik was reuze benieuwd naar de film!

Hoewel ik van te voren dacht dat ik de acteur die Mr Grey speelt helemaal niks zou vinden viel het me toch reuze mee, vond hem zeker aan het einde van de film best goed zijn dominante rol vervullen. Dakota Johnson vond ik ook echt het typje Anastasia Steele uit het boek. Prima acteer werk.

Het verhaal uit boek 1 zat ook wel aardig in de film, maar ik vind van alle boekverfilmingen er niet 1 goed genoeg dus ik had me er al op ingesteld dat ook deze film niet het boek zou zijn.

De uitgebreide sex sessies waren in de film zoals verwacht lang niet zo boeiend als in het boek, maar dat hadden we al verwacht, het is tenslotte een film voor groot publiek. Toch vond ik wel dat ze het erg mooi in beeld hadden weten te krijgen, niet smerig of te ruw maar ook niet zo preuts. Vond het voor een bios film best aardig gedaan eigenlijk.

Het publiek in de bioscoop was zwaar irritant. Er waren aardig wat mensen die duidelijk niet wisten hoe ze om moesten gaan met wat ze op het grote scherm zagen en begonnen bahhh te roepen of heel erg zenuwachtig te lachen. Ze konden zich geen houding geven, zo hadden wij een man achter ons die steeds zijn mening kwijt moest, raar moest lachen bij de intiemere delen en dit te luid deed.. Ik heb hem hier na de pauze even op gewezen..

De droge humor was geweldig! Heb soms echt hard op moeten lachen en zo ook Tommy. De film zelf was niet spectaculair, Tommy vond hem ook niet super maar hij was zeker vermakelijk en ik heb geen spijt dat ik naar de bios ben geweest voor deze film.

De muziek vond ik ontzettend goed gekozen en ik draai dit nummer grijs ; )

Grijs… hahahahaha (lachen om mijn eigen grapje)

18 gedachten over “50 Shades..”

 1. Leuke woordgrap inderdaad… en er zijn best mannen die lezen, maar die zijn heel zeldzaam. Ik heb er gelukkig eentje op de bank zitten. Maar hier geen Fifty Shades of Grey, die hype hebben we overgeslagen.

 2. Ik was uitgenodigd op de ladiesnight in feb. al. Heb de boeken niet gelezen en vond er ook niks aan. Maar dat is erg persoonlijk natuurlijk.

  Wat mannen betreft, ik ken alleen maar mannen die WEL lezen, niet aan te slepen zelfs…. mijn opa, mijn ooms, mijn vader is dus eigenlijk de andere kant, en ook daar mijn oom, alleen mijn ex man niet eigenlijk… en als ze er nog zijn, hebben ze zelfs een e -reader valt niet aan te slepen die boeken voor onze ‘mannen’ 😀

 3. Leuk om te lezen. Ik ben nog steeds nieuwsgierig, maar ik denk dat ik wacht tot ik hem thuis kan kijken. Iedereen om me heen die hem wil zien heeft hem intussen ook gezien en om nou alleen naar de bios te gaan…

 4. Grijs hahahahahaha ik moet er ook om lachen! Zo vervelend als het publiek op zo manier aanwezig is in de zaal. Bak met popcorn erover heen!

  Ik ga voor deze film denk ik niet naar de bios, ben wel benieuwd heb de boeken gelezen en nu ook postieve en negatieve recensies gelezen.

 5. Haha mijn vriend leest ook nooit leesboeken. Alleen maar geschiedenis achtige boeken met interessante feiten over oorlog voeren enzo :’) Ik heb 50 shades niet gelezen of gezien, eerst eigenlijk uit principe kwestie want ik vond de hype ongelooflijk irritant xD maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik toch ook wel nieuwsgierig ben. Misschien dat ik em toch eens een keer download. Die mensen in de bios lijken me enorm irritant, snap niet zo goed waarom je naar zo’n film gaat als je er niet mee om kan gaan.

 6. Stom dat het publiek zo onrustig was. Ik heb de film ook in de bioscoop gezien, toen viel het wel mee. Een vrouw was soms aan het giechelen, maar daar hield het ook bij op. Ik vond de film ook wel vermakelijk, maar niet heel erg geweldig.

 7. Oh nee, ik kan hier helemaal niet tegen. Het schaamrood stijgt me naar de kaken als ik op het strand een iets te vadsige vijftiger dat boek zie lezen. Vaak nog met zo’n uitgezakte man ernaast. Gruwelijk.

 8. Boek niet gelezen, maar de film wel gezien. Het is geen film met een boodschap, maar gewoon prima vermaak…en dat is toch helemaal oké!?! Lekker laten gaan! En als je het niks vind, kijk je niet…da’s het mooie eraan!!

 9. Ik heb niet aan deze hype mee gedaan. Ook nooit de behoefte gevoeld trouwens om de boeken te lezen. Laat staan om naar de bios te gaan…

 10. Moehahhahaaha dat laatste zinnetje, heb nu ook even een lachbui te droog 😀 En idd wat jij schrijft had ik ook allemaal, maar toch kon die vent echt niet dominant vinden. Misschien komt dat omdat ik een ander (arroganter) beeld heb bij dominantie op zich 😉

 11. Oh ja? Mannen en lezen zeldzaam? Hmmm in mijn omgeving niet, het merendeel van de mannen leest; m’n vriend leest meer dan ik lees overigens, m’n vader leest veel en alle mannelijke vrienden van mij en m’n vriend lezen veel…
  Wat goed dat je de man durfde aan te spreken, niks vervelender als iemand gedrag vertoont waardoor het plezier van een film er aan gaat.
  Zowel het boek als de film heb ik niet gelezen/gekeken. Weet ook niet of ik dat zal doen, ben een beetje ‘ooooh móet je echt lezen/kijken’ moe; als teveel mensen het te vaak gaan zeggen gaat het me om een of andere reden tegen staan (ben een “beetje” een rare). Om die reden heb ik ook nog nooit de film titanic gezien 0_o

 12. haha mijn vent leest alleen op vakantie… 🙂 Maar leuk dat je geen spijt heb gehad om deze film in de bioscoop te kijken! 🙂 ik vind hem een leuke film!! Maar ik vind het ook dat boekverfilmingen altijd minder zijn omdat ik zelf veel dingen mis wat wel in de boeken voorkomen…

 13. Ik was een beetje teleurgesteld in Mr Grey… die mocht van mij nog wat knapper en strenger zijn… boeken verfilmen is niet gemakkelijk en alhoewel ik er veel meer van verwachtte… ben ik blij dat ik hem gezien heb en ik ben zeker benieuwd naar de vervolgen… 🙂

 14. Ik heb ‘m ook gezien en vond het een prima film. Bij mij inderdaad ook wat giebelende vrouwen enzo, maar het viel me nog alles mee!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven