7 avonden eten…

Wat eten we vanavond? Ja die vraag komt gewoon dagelijks terug.. We moeten allemaal eten.. iedere dag! Dus maken we er zo vaak mogelijk iets lekkers en gezonds van. Nu Tommy en ik vaak de boodschappen voor een hele week doen op 1 avond is het soms nog wel eens moeilijk om voor iedere avond iets te verzinnen maar gelukkig lukt het altijd!

Vandaag wil ik 7 gerechten delen die bij ons regelmatig terug op tafel komen en waar we allebei dol op zijn. Dus weet jij nog niet wat je moet gaan eten vanavond? Misschien kan je hier wel wat inspiratie op doen ; )

Voor een extra shot groente en fruit nemen we een groene smoothie : )

19 gedachten over “7 avonden eten…”

 1. Gelukkig heb ik altijd genoeg inspiratie en eten wij wel altijd wat er in het seizoen is. Vanavond maak ik een pasta met spinazie en van het weekend bijvoorbeeld surinaamse bruine bonen met hete kip

 2. Sinds bodieboost heb ik altijd wel inspiratie, dat boek staat echt vol met lekkere recepten maar wel leuk dat je wat recepten opnieuw deelt!

 3. Ik haal superveel gerechten van de AH site. ๐Ÿ™‚ Ik hou zo niet van de standaard patatjes, vlees, groenten. Maar het moet wel altijd snel gaan, ik heb te weinig geduld. ๐Ÿ™‚
  Ik heb je vandaag in mijn blog een award gegeven, dus als je zin hebt, mag je hem gerust komen ontvangen ๐Ÿ™‚

 4. Oh ja de homemade knoflooksaus die wil ik nog steeds een keer proberen. Oh man ik vind het soms zo moeilijk om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Fijn zo een artikel ๐Ÿ˜‰

 5. Nu ik weet single ben al enige jaren, eet ik weer heerlijke groenten die mijn dochter niet lekker vond, en 2 potjes koken deed ik niet, hahaha Dus eet ik weer naar seizoen en vooral witlof, spruitjes, zo heerlijk! Al dan niet gewoon gekookt of uit de oven. Nu heb ik een pan erwtensoep staan en daar doe ik wel een paar dagen mee, ik ga zo maar een deel invriezen voor later. ๐Ÿ˜‰ Denk ik!

  X

 6. Lekker, allemaal! Ik vind het zo moeilijk om voor een week te verzinnen wat we gaan eten, wij komen bijna dagelijks bij de supermarkt voor het eten van die dag, oeps.

 7. Hier moet het vooral gewoon snel klaar zijn… Wij hebben hier ook veel gerechten die regelmatig terug komen. Ovenpasta bijvoorbeeld, makkelijk en zo lekker! Maar ik vind een blik soep met een boterham ook prima.

 8. Ik merk dat ik het de laatste tijd best moeilijk vind om dingen te verzinnen. Kom vaak toch weer bij hetzelfde uit. Dit is toch wel aangename inspiratie ๐Ÿ˜‰

 9. Wat een heerlijk overzicht ๐Ÿ™‚ Wraps staan hier ook regelmatig op tafel, het was een van de eerste dingen die mijn vriend echt zelf kookte en is nog steeds favoriet.

 10. Daar zitten wel heel veel erg lekkere dingen bij :-). Door de weeks proberen we vooral gezond te eten. Dat is soms best lastig moet ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven