19 In Recepten

7 avonden eten…

Wat eten we vanavond? Ja die vraag komt gewoon dagelijks terug.. We moeten allemaal eten.. iedere dag! Dus maken we er zo vaak mogelijk iets lekkers en gezonds van. Nu Tommy en ik vaak de boodschappen voor een hele week doen op 1 avond is het soms nog wel eens moeilijk om voor iedere avond iets te verzinnen maar gelukkig lukt het altijd!

Vandaag wil ik 7 gerechten delen die bij ons regelmatig terug op tafel komen en waar we allebei dol op zijn. Dus weet jij nog niet wat je moet gaan eten vanavond? Misschien kan je hier wel wat inspiratie op doen ; )

Voor een extra shot groente en fruit nemen we een groene smoothie : )

 • debby
  oktober 20, 2015 at 7:19 am

  Gelukkig heb ik altijd genoeg inspiratie en eten wij wel altijd wat er in het seizoen is. Vanavond maak ik een pasta met spinazie en van het weekend bijvoorbeeld surinaamse bruine bonen met hete kip

 • Danielle
  oktober 20, 2015 at 8:24 am

  Sinds bodieboost heb ik altijd wel inspiratie, dat boek staat echt vol met lekkere recepten maar wel leuk dat je wat recepten opnieuw deelt!

 • Lifeisagarden
  oktober 20, 2015 at 8:37 am

  Ik haal superveel gerechten van de AH site. 🙂 Ik hou zo niet van de standaard patatjes, vlees, groenten. Maar het moet wel altijd snel gaan, ik heb te weinig geduld. 🙂
  Ik heb je vandaag in mijn blog een award gegeven, dus als je zin hebt, mag je hem gerust komen ontvangen 🙂

 • joor
  oktober 20, 2015 at 9:53 am

  Ohhh wat fijn zulke tips! 🙂 ik vind het zelf lastig om te verzinnen wat we elke avond moeten eten!

 • Nesrin
  oktober 20, 2015 at 10:33 am

  Oh ja de homemade knoflooksaus die wil ik nog steeds een keer proberen. Oh man ik vind het soms zo moeilijk om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Fijn zo een artikel 😉

 • Morgaine
  oktober 20, 2015 at 11:34 am

  Nu ik weet single ben al enige jaren, eet ik weer heerlijke groenten die mijn dochter niet lekker vond, en 2 potjes koken deed ik niet, hahaha Dus eet ik weer naar seizoen en vooral witlof, spruitjes, zo heerlijk! Al dan niet gewoon gekookt of uit de oven. Nu heb ik een pan erwtensoep staan en daar doe ik wel een paar dagen mee, ik ga zo maar een deel invriezen voor later. 😉 Denk ik!

  X

 • Miriam
  oktober 20, 2015 at 11:37 am

  Wat leuk, die ovenschotel ziet er echt heerrrrlijk uit! Leuk idee trouwens dit 😀

 • Nina Simplynspecial
  oktober 20, 2015 at 5:28 pm

  Handig! Ik weet zo vaak niet wat ik moet koken haha. Iedere dag weer hetzelfde liedje… Er zitten wel een paar potentiële kanshebbers bij 😉

 • Anne-Sterre
  oktober 20, 2015 at 6:24 pm

  Lekker, allemaal! Ik vind het zo moeilijk om voor een week te verzinnen wat we gaan eten, wij komen bijna dagelijks bij de supermarkt voor het eten van die dag, oeps.

 • Tessa | 52druppels.nl
  oktober 20, 2015 at 7:30 pm

  Hier moet het vooral gewoon snel klaar zijn… Wij hebben hier ook veel gerechten die regelmatig terug komen. Ovenpasta bijvoorbeeld, makkelijk en zo lekker! Maar ik vind een blik soep met een boterham ook prima.

  • zosammie
   oktober 20, 2015 at 8:46 pm

   Oh ja gewoon soep met brood vind ik ook heerlijk!

 • Inge
  oktober 20, 2015 at 8:10 pm

  Ik merk dat ik het de laatste tijd best moeilijk vind om dingen te verzinnen. Kom vaak toch weer bij hetzelfde uit. Dit is toch wel aangename inspiratie 😉

 • Estrella
  oktober 20, 2015 at 8:38 pm

  Klinkt als een smakelijke week!

 • Sytse
  oktober 20, 2015 at 8:43 pm

  Klinkt allemaal heerlijk maar ja.. to much carbs for me :-O

 • Shanti
  oktober 20, 2015 at 9:18 pm

  Wat een heerlijk overzicht 🙂 Wraps staan hier ook regelmatig op tafel, het was een van de eerste dingen die mijn vriend echt zelf kookte en is nog steeds favoriet.

 • Joycerdt
  oktober 20, 2015 at 9:38 pm

  Kijk hier hou ik van haha. Eettips (ik hou van eten :p).

  Lfs.x

 • Els
  oktober 21, 2015 at 6:45 am

  Daar zitten wel heel veel erg lekkere dingen bij :-). Door de weeks proberen we vooral gezond te eten. Dat is soms best lastig moet ik zeggen.

 • Saar
  oktober 21, 2015 at 2:09 pm

  Klinkt goed. Eet smakelijk!

 • marjolein
  oktober 21, 2015 at 3:44 pm

  Sla dit even op voor wanneer ik weer een vastlopertje heb op culinair gebied 🙂