sammie en fuji

7 dingen die je nog niet wist over mij.

Ik deelde al eens eerder random feitjes over mijzelf en de laatste 7 feitjes die ik deelde zijn alweer even geleden. Ik dacht dat wel weer tijd was voor een aantal nieuwe feitjes. Dingen die jullie waarschijnlijk nog niet over mij weten.

Als ik een broek met zakken aan heb zijn mijn handen daar al snel te vinden. Ik vind het fijn om mijn handen in mijn zakken te steken, het loopt gewoon lekker ofzo, zwabberen die armen niet zo heen en weer ; )

 • Ik lust augurken, maar zodra ze warm zijn vind ik ze smerig. Zo’n plakje warme augurk op de hamburgers bij de Mac vind ik echt vreselijk en ik pluk ze er dan ook altijd af.
 • Ik vind toetjes met stukjes er in echt vies. Yoghurt, vla, het moet goed glad zijn. Ik wil geen stukjes vrucht terug vinden.
 • Als klein meisje vond ik groente nooit zo lekker bij het avondeten, het enige wat er eigenlijk zonder problemen in ging waren wortelen. Alles werd geprakt met de aardappelen tot een echt ‘prakkie’ en nog was ik geen blij kind. Appelmoes was de truc! Ik at al mijn prakkies zonder gezeur op als er een laag appelmoes overheen ging. Mijn oom at vroeger zijn avondeten als kleine jongen op dezelfde manier, het zit in de familie ; )
 • Ik heb al jaren acryl nagels en zou niet meer zonder willen. Ik vind het er altijd verzorgd uit zien en zelf heb ik helemaal geen sterkte nagels. Met een laagje acryl scheuren en breken ze niet zo snel.
 • Voor die acryl nagels ga ik nog steeds naar Gorinchem. Natuurlijk zijn er in Nijmegen ook zat mensen te vinden die nagels doen, maar mijn ‘nagel vrouwtje’ is de meest gezellige : ) Ik zou niemand anders willen, het is altijd gezellig!
 • Ik ben niet per se een heel georganiseerd mens, maar mijn foto’s op mijn laptop zijn dat wel. Ieder jaar heeft zijn eigen mapje en daarin zitten weer mapjes met titels van de gebeurtenis en/of de datum van die foto’s. Documenten en gedownloade bestanden kan ik slecht terug vinden, maar foto’s van dat ene uitstapje in mei 2016 vind ik binnen een paar tellen terug.

16 gedachten over “7 dingen die je nog niet wist over mij.”

 1. Ik weet nog dat ik vroeger dat plakje augurk op de hamburger het allerlekkerste vond en dat dat plakje een keer was vergeten. Nu vind ik augurk nog steeds lekker om op broodjes en vegaburgers te doen, maar wel inderdaad koud. Grappig dat je je groenten wel at als er appelmoes overheen zat!
  Als kind at ik echt zoveel appelmoes, heerlijk vond ik dat. Nu vind ik het lekker als het ergens is, maar ik koop/maak het niet zelf.

 2. Toetjes zoals yoghurt met stukjes fruit daarin krijg ik ook niet binnen. Brr. Ook confituur met stukjes fruit vind ik afschuwelijk. Ik vind dat allemaal zo’n gekke en onsmakelijke textuur hebben. Geef mij dan ook maar alles goed glad gemixt!

 3. Ik vind augurken ook super lekker maar het moet dan wel weer een speciaal soort zijn en die plakjes op de Mac hamburgers vind ik dan weer geen probleem

 4. Haha ik ben ook geen groot augurk fan. Over structuren op je computer gesproken, ik ben daar op m’n werk continue mee bezig (coördineren van) met als resultaat dat mijn eigen laptop een zooitje is… guilty as charged.

 5. Hier ook geen augurken, noch koud noch warm. Net als komkommer (tenzij die in hele fijne reepjes op mijn broodje ligt)

 6. Haha dat van die augurken, zo grappig maar snap helemaal wat je bedoelt hoor! Acryl nagels vind ik zo mooi maar ik wil echt niet telkens voor mn nagels de deur uit hoeven. Dilemma dilemma…

 7. Grappig van de augurk, daar sta ik nooit bij stil. Sommige dingen herkenbaar, van de nagels, toch doe ik het niet, acryl, ooit gedaan maar ik zit te veel en te vaak in sopjes en de huishouding te wroeten dat ze bij mij dan dubbel gaan klappen of zo… en het eraf halen, ik had helemaal geen nagels meer.

  X

 8. Leuk lijstje! Zo leren we weer wat nieuws over je! Dat laatste puntje komt me heel bekend voor, ik ben ook heel netjes met foto’s opslaan. Als mijn vriend vervolgens iets gaat opslaan, en het niet doet zoals ik vind dat het “moet” kan ik echt geïrriteerd raken. 😉

 9. Altijd leuk om te lezen dit soort feitjes. Ik herken mezelf héél erg in dat laatste stukje, over geen georganiseerd mens zijn maar wel als het op foto’s aankomt. Dat is bij mij ook echt iets wat met militaire precisie geordend word en ik kan alles terugvinden en vaak binnen seconden. 🙂

  Acrylnagels, is dat duur eigenlijk? Ik draag nooit nagellak, mede omdat ik ook vrij dunne nagels heb en door mijn slechte ogen nagellak zelden mooi zit, maar ik had pas kunstnagels geprobeerd (gewoon met lijm) en vond dat toch wel mooi. Maar ik heb het idee dat je voor acrylnagels elke paar weken bij de nagelsalon zit en een hoop geld kwijt bent, of valt dat mee?

  1. Ik ga om de 5 weken voor mijn nagels en ben dan ongeveer €30 kwijt. Ik vind het niet duur, maar dat komt omdat ik er zo blij mee ben, tevreden en voor mij is het het waard. Ik zou niet zonder willen 🙂 Ik ben geen nagellak meisje en vind het voordeel van acryl dat ik een randje kleur heb en niet de hele nagel gekleurd is. Ook zijn mijn nagels steviger met een laagje acryl, mijn eigen nagels scheurden altijd in of braken af.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven