7 random feitjes

7 random feitjes over mij.

Ik deelde al eens eerder 7 feitjes over mijzelf in 2016. Ik vond het wel tijd voor 7 nieuwe feitjes. We zijn inmiddels weer een jaar verder en er zijn heus wel meer feitjes die jullie nog niet weten, hoop ik ; ) Ik ben bijvoorbeeld in mijn slaap vrij druk druk en kan niet wachten tot de volgende Marvel film.

Kantoorbaan, helemaal mijn ding! Ik geniet van mijn baan, iedere dag ben ik blij dat ik de sprong genomen heb naar een nieuwe uitdaging. Ik vind het heerlijk om de hele dag bij de telefoon en de computer te zitten en administratie vind ik leuk. Mijn hakken draag ik regelmatig, maar als ik op mijn sneakers in een trui naar het werk wil is dat ook prima. Jup, ik ben een kantoormuts in hart en nieren ; ) 

Dromen doe ik wekelijks. Tommy droomt zelden en als hij het al doet kan hij het zich niet herinneren. Ik droom iedere week minstens 1 keer, de onderwerpen zijn wisselend, maar hebben vaak wel te maken met iets wat me bezig houdt. Soms trouwens ook helemaal niet en droom ik de iets heel vreemds, denk aan: Je woonkamer deur uitlopen en binnenstappen op je werk, daar de deur uitgaan en bij je moeder binnenstappen en ook daar de deur uitlopen en ineens in een winkel staan. Soms heb ik ook wel eens dromen die minder leuk zijn, dan word ik zwetend wakker en heb ik de tijd nodig om weer in slaap te vallen. Soms droom ik iets en hoe meer ik er over nadenk als ik wakker ben, hoe meer ik vergeet. Heel irritant. Ook droom ik weleens zo realistisch dat ik wakker word en ga checken of iets echt gebeurd is. Zo ben ik wel eens midden in de nacht naar beneden gerend om te kijken of Bink er nog was en heb ik Tommy wel eens gebeld om te vragen of hij dat nou echt gezegd had. Jup, ook in slaapstand ben ik druk.

Marvel films, ik ben fan! Ik heb inmiddels alle Marvel films gezien en zodra er een nieuwe uitkomt gaan Tommy en ik zo snel mogelijk kijken. Logan is een favoriet, Doctor Strange vond ik gaaf, maar ook de X-Men films vind ik super.

planten

Planten zijn helemaal mijn ding tegenwoordig. De blogjes die ik getikt heb over cactussen en sanseveria’s hebben dat wel laten zien. Jaren geleden toen ik nog thuis woonden had ik er echter helemaal niets mee. Mijn moeder heeft altijd planten in huis gehad en ze hebben me allemaal nooit geïnteresseerd. Ja de mini cactussen heb ik altijd leuk gevonden en zomers wat vrolijke planten in de tuin. Die ik nu ieder jaar op het balkon ook heb, laat ik ook ieder jaar weer met gemak dood gaan. Ik vind het leuk zolang het lekker weer is, daarna vergeet ik ze. Het is nu dus ook een dode boel op het balkon sinds augustus. De planten in huis verzorg ik daarentegen met liefde, ik kan helemaal blij worden als mijn cactussen fier rechtop staan en mijn sanseveria’s weer een baby plantje produceren. Inmiddels staan er grotere planten op mijn wishlist zoals een bananenplant. Al die keren dat ik mijn moeder bezig zag met haar varens, ik had nooit gedacht dat ik ook zo zorgzaam zou zijn voor kamerplanten.

Strings zijn zo’n beetje de enige slips die ik draag. Ik vind strings heerlijk zitten en heb helemaal niks met onderbroeken. Ik vind ze niet lekker zitten en vind het irritant als je je ondergoed door je kleding ziet zitten. Heel af en toe draag ik wel eens een hipster maar dat is zelden. Ik heb er ook maar 3 trouwens.

Brabants jokeren, ik heb het vroeger heel vaak gedaan. Ik kon uren met mijn opa en oma aan tafel zitten en ouderwets kaarten. Brabants jokeren hebben ze me geleerd en sindsdien was ik hooked. Ik vond het een heerlijk spelletje en had er iedere keer weer de balen van als ik met mijn handen vol kaarten zat en mijn opa in 1 keer uit ging. Later toen mijn opa overleed en mijn oma het niet meer kon leerde ik mijn buurvrouw en haar man Brabants jokeren en zat ik daar avonden te spelen. Er was altijd wat lekkers op tafel en kaarten is gewoon een gezellig spel. Ik doe het tegenwoordig nooit meer, Tommy kan het niet en wil het niet leren en verder ken ik niemand die speelt. Mijn tante doet het nog wel, maar die woont niet bepaald om de hoek. Jup, ouderwets jokeren is een warme happy memorie.

Rommelmarkten, ik hou er van. Niet om er te shoppen maar om er meuk te verkopen. Ik vind het heerlijk kneuterig en gezellig om een dagje achter een kraampje of kleedje door te brengen. Beetje kletsen, mensen kijken en zoveel mogelijk spullen verkopen. Thuis weer een stuk opgeruimder en weer centjes in de spaarpot. Ik vind het op zo’n dag zelfs niet erg om erg vroeg op te moeten staan. Tommy en ik deden het dit jaar op een warme zondag en voor Tommy was het de eerste keer. Verrassend genoeg heeft hij zich ook prima vermaakt en gaan we dit zeker nog eens doen.

Dat waren weer 7 random feitjes over mij, hopelijk heb ik jullie nog iets nieuws kunnen melden : ) 

14 gedachten over “7 random feitjes over mij.”

 1. Haha, ik ben ook dol op kaarten! Maar ik ben zo n beetje de enige in onze vriendenkring! Gelukkig houden er wel een paar van kolonisten!

 2. Kaarten ook al jong geleerd, verschillende spellen, pesten, 21 en en dan met lucifer houtjes samen met mijn oma, omdat ik enig kind was, leerde ik al snel solitaire. En de dromen, ja hier dito, maar ook niet zo vaak, wel dat ik heel onrustig mijzelf om kan gooien of zo, hahaha

  X

 3. Als Brabander vraag ik mij af wat Brabants jokeren inhoud? Haha. Ik vind duizenden stiekem altijd leuker dan jokeren. Wij deden dit ook vaak met onze oma’s, nu af en toe nog met onze enige oma. Ik draag eigenlijk altijd boxershorts en dromen doe ik elke nacht maar ik kan het mij niet altijd even goed herinneren.

 4. Leuk zo’n lijstje! 😀 Ik kan het ook niet verdragen als m’n onderbroek te zien is maar ik draag toch wel vaak gewone onderbroeken. Haha :p Doctor Strange vond ik ook geweldig!

 5. Leuk om te lezen :-). Ik hou ook echt van kaarten, vroeger deed ik vaak… ja hoe heette het ook alweer. Iets met 21 dacht ik. Deden we wel om geld…. 1, 2, en 5 cent ;-).

 6. Leuk om je zo weer een beetje beter te leren kennen.
  Ik vind strings dus echt vreselijk zitten.
  Rommelmarkten vind ik leuk, maar dan liever om even rond te sneupen.
  Om te verkopen maak ik liever gebruik van Jouw Marktkraam, want ik heb het geduld niet om met iedereen te gaan staan onderhandelen.

 7. Hahaha! Trotse kantoormuts ook weer hier! Ik ben ook verzot op Marvel Films <3 Ik heb altijd hele rare dromen, alsof ik vaag hallucineer ofzo, haha!

 8. Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen Sammie! Dromen doe ik ook echt heel veel en vaak kan ik ze nog tot in detail navertellen ’s ochtends. Mijn vriend heeft dat ook helemaal niet, dus die kijkt nogal eens raar op van al die wilde verhalen haha. Wij kaartten vroeger trouwens heel veel thuis, maar inmiddels doe ik liever bordspelletjes.

 9. Leuke feitjes, grappig dat je ook wel een marktmeisje bent 🙂 Brabants jokeren ken ik niet, is dat anders dan ‘gewoon’ jokeren? Hoe dat werkt weet ik overigens ook al lang niet meer, dat is zo lang geleden. Vroeger kende ik veel kaartspelletjes, er zijn er nog maar een paar blijven hangen.

 10. Lekker als je op kantoor gewoon aan kunt doen wat je wil he? Heb ik ook, heerlijk vind ik dat! En ook team string hier. Haha, wat die planten betreft merk ik ook dat ik ouder wordt. En er ineens in slaag om ze levend te houden, en meer van dat soort volwassen dingen 😅

 11. Wat een leuke feitjes! Leuk om je weer wat beter te leren kennen! Mijn liefde voor planten is ook gegroeid de laatste jaren. Grappig is dat.

 12. Leuk om je wat beter te leren kennen via deze 7 random facts. Een kantoor baan zou juist niets voor mij zijn, misschien een combinatie van maar echt alleen kantoorwerk… Leuk juist om te zien hoe dat kan verschillen!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven