7 Random Happy Items!

Soms ben je gewoon blij met spulletjes en ik weet dat we niet te materialistisch moeten zijn en blij moeten zijn met de kleine dingetjes, gelukkig moeten zijn met onze familie en vrienden en dankbaar voor gezondheid… Maarreee Doeiiii. Vandaag laat ik even zien met welke spullen ik blij ben, waar ik dagelijks blij van word, mijn Happy Items.

1. Mijn Blond Amsterdam Spaarpot! Ik word zo blij als ik dit vrolijke bolle biggetje zie staan in de vensterbank. Niet omdat ik vreselijk materialistisch ben en weet dat mijn centjes er in zitten maar gewoon door zijn uiterlijk ; )

 

stapeltjeboeken_635607501072134053_Afterlight_Edit2. Mijn boeken. Toen ze nog in verhuisdozen stonden kon ik er niet bij, nu ze in de geweldige boekenkast staan zie ik ze iedere dag staan, kan ik zo een boek pakken. Stapels gebonden papier met woorden, ik word er happy van.

3. Mijn hobby spulletjes. Ik doe er op het moment niet veel mee, bijna niks eigenlijk. Het is een gebrek aan inspiratie, geen zin hebben, te weinig tijd in een dag en mijn draai vinden na het samenwonen. Ik weet dat de zin om creatief bezig te zijn wel weer terug komt en ik word nog steeds blij als ik mijn spulletjes zie die dat waar kunnen maken.

4. Mijn sokken! : ) Ik word zo blij van al die gekleurde voetwarmhouders in mijn sokkenbak en iedere ochtend is het een klein feestje om een paar aan te trekken.

5. De televisie die Tommy nog niet zo lang geleden ophing. Geweldig beeld, goed geluid en prettig menu. Ideaal voor al die leuke films en al die leuke series op Netflix.

6. Mijn Iphone. Ik kan echt niet zonder mijn mobieltje en ik ben dol op mijn Iphone 5s.

BlondAmsterdamtheepotservies_635607500101196461_Afterlight_Edit7. Mijn Blond Amsterdam servies. Ik bedoel.. Hoe kan je daar nou niet blij van worden? Al word er nog zo’n smerig drankje in die beker gegooid, al is het eten niet te vreten op dat blije bord… (wat overigens nooit voor komt.. Tommy is gewoon een bijzonder goede kok) Blij worden gaat als vanzelf als ik hier van eet of drink uit een beker.

17 gedachten over “7 Random Happy Items!”

 1. Zolang jij blij wordt van dit soort dingen… Als je alleen nog maar blij wordt van diamanten dan heb je een probleem, maar dat zie ik bij jou niet zo snel gebeuren. Gewoon leuke blije happy dingetjes. Heerlijk!

 2. Wat een fijne dingen! Ben benieuwd naar je hobbspulletjes. Ik geloof dat we hier nog weinig over hebben gelezen, dus tijd voorene hobbylog? 😉 Herken het zeker..als je druk bent met andere dingen, ontbreekt de zin en inspiratie om creatief bezig te gaan. Maar hé, er zit lente in de lucht! En dat kan net hetgeen zijn wat jou creatieve brein weer aan het werk zit en je handjes beginnen te kriebelen hihi. Je blond servies is echt zo leuk! Daar word je idd vrolijk van.

 3. Leuk spul you little material girl, just kidding. Blond Amsterdam is en blijft top! Leuke spullen en stiekem nee openlijk ben ik jaloers op jouw relatie met Netflix…

 4. hey dat ene boek heb ik ook…
  Vandaag word ik echt nergens happy of blij van (en morgen waarschijnlijk ook nog niet)
  naar soms mag je best happy worden van spullen vind ik

 5. Dat blond servies is echt tof vind het ook helemaal happy 🙂 En idd juist die kleine dingen in het leven doen er toe!

 6. Dit vind ik nogal normale dingen waar velen blij van worden, niets mis mee.
  Materialisme is voor mij heel wat anders, dat zijn de mensen die spullen kopen om te showen, show off ppl, noem ik ze, helaas heb ik er met eentje samen gewoond zelfs, gek werd ik ervan!

  Nieuwste pc’s moest, nieuwste tv’s nieuwste dvd spelers en allemaal van merken die bij de gewone mens niet eens bekend zijn. sjucht. 😉

  Gelukkig kon ik hem de deur uit schoppen en word ik blij van de dingen die ik nu om mij heen heb, weg met echte materialisme, maar spullen met een verhaal eraan vast gekleefd 😀

 7. Leuke dingen! Ik snap wel dat je blij word van deze spullies. En het maakt echt niet uit dat het allemaal spullen zijn, als het jou toch blij maakt. Dan is het goed toch!

  Verder wilde ik even kwijt dat ik je blog echt leuk vind!

 8. Die spaarpot is echt té lief! Ik heb sowieso een zwak voor spaarpotten (ze zijn altijd zo schattig!) het worden bij mij gewoon hele lichte beeldjes, denk ik zo ;). Leuk artikel!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top