15 In Gadgets/ Music/ Tips

Aangenaam verrast door Nude Audio

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Ik dacht dat ik heel tevreden was met mijn Divoom Speaker maar na het luisteren naar deze bluetooth speaker ben ik minder tevreden, of misschien minder onder de indruk. Op dit moment staat de Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker naast me mijn spotify playlist af te spelen en wauw.. Super kwaliteit geluid! Ik werd er zelfs zo blij van dat ik dansend met een deo fles door de woonkamer ging (waarvan verderop in deze post bewijs met filmpje en al) (really!) en vandaag show ik jullie de Nude speaker.

Nude Audio Move Super MIk weet dat jullie nu het liefst door scrollen naar een filmpje van ondergetekende maar nog even geduld ; ) De speaker kwam netjes verpakt binnen in een doosje van GSMpunt.nl net als mijn vorige speaker van deze webshop weer super snel in huis.. Dat zijn punten! Nude Audio is ook niet slecht met zijn verpakkingen want de speaker kwam binnen in een mooie doos.

nude audioMooi stevig verpakt en alles wat je nodig hebt zit erbij. De speaker, gebruiksaanwijzing en een kabeltje om de speaker op te laden. De Nude Audio Move Super M Bluetooh speaker is met rubber afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de bluetooth speaker tegen een stootje kan en als ik de verpakking bestudeer moet hij ook tegen wat water kunnen, hij kan zelfs mee naar de douche. Tevens is er een draagkoord mee geleverd dus ik kan hem nog ophangen ook en gemakkelijk dragen.

nude audio speaker recensieIk was blij om te zien dat ik de speaker gelijk kon testen want hij was al gedeeltelijk opgeladen, heel fijn! Via Bluetooth verbinden met mijn Iphone ging ook weer als een speer en ook de Ipad had ik er binnen no time aan verbonden. Op de website staat: de Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz). Hij geeft zeker een super geluid! Ik ben onder de indruk!

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker reviewDe Bluetooth speaker is uitgerust met Bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 tot 15 meter wat inderdaad prima werkt. Op de Bluetooth speaker van Nude zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als je muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt er voor dat je tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen, heel fijn want ik heb niet genoeg aan een uurtje ; ) 

Nude Audio kwaliteitTerwijl ik dit aan het typen ben en aan het luisteren ben naar de Nude belde Tommy me en ik kan met het knopje op de speaker de telefoon opnemen! Super handig, handsfree bellen kan dus ook en toen ik weer ophing ging de muziek gelijk weer verder. Ik ben super tevreden over deze speaker en kan hem iedereen aanraden! Ik heb gekozen voor een zwarte maar hij is er ook in het wit met mint.

Omdat ik zo tevreden ben over de kwaliteit van de speaker wil ik je deze speaker ook echt aanraden als je op zoek bent naar een bluetooth speaker. De advies prijs is €99,95 maar met onderstaande kortingscode kun je de speaker bestellen met 50% korting! 

Kortingscode:  SUPERM50 kortingscode is geldig vanaf 25 augustus tot 30 september.

Naast de ruime keuze aan bluetooth speakers bij GSMpunt.nl kun je er ook terecht voor een oplader of een telefoonhoesje.

Oh en zoals beloofd.. een filmpje..

Bijzonder blij met mijn nieuwe speaker! #bluetoothspeaker #nudeaudio

Een video die is geplaatst door zosammieenzo (@zosammie) op

Dit artikel is in samenwerking met GSMpunt.nl geschreven.

 • Annelies
  augustus 27, 2015 at 5:54 pm

  Hahaha, wat tof dat je jezelf gewoon zo op internet zet. Mooi speakertje. Wat fijn dat je gewoon kunt opnemen als je gebeld word en dat de muziek stopt (en weer verder gaat als je ophangt). Verder zier ‘ie er mooi en compact uit. Handig om in je tasje mee te nemen, of op reis! Oh, en die verpakking… ik ben stiekem gek op verpakkingen… heel mooi. Do want! Ga hem even onthouden.

  • zosammie
   augustus 28, 2015 at 1:22 pm

   Ja de verpakking is inderdaad mooi, is echt aandacht aan besteed, gelukkig valt het product ook niet tegen, echt een aanrader 🙂

 • Maggie
  augustus 27, 2015 at 6:46 pm

  Ik heb m eerder langs zien komen… Maar vind het nog veel geld… Hij is wel erg mooi en klinkt goed!

 • Jenn
  augustus 27, 2015 at 7:32 pm

  Fijn dat hij zo goed bevalt!

 • Serena
  augustus 27, 2015 at 8:07 pm

  Ik heb hem ook mogen reviewen. Inderdaad, wat een GEWELDIG geluid!!!

 • joor
  augustus 27, 2015 at 8:21 pm

  Wauw klinkt erg goed !!! 🙂 ziet er super uit !!

 • Sytse
  augustus 27, 2015 at 8:48 pm

  Hahahah leuk!! Maar ik vind de mijne in mintgroen toch leuker 😛

 • Lies
  augustus 27, 2015 at 9:04 pm

  Dat filmpje is echt geweldig! Die speaker geeft echt mooi geluid!

 • onderdeblauweregen
  augustus 27, 2015 at 9:57 pm

  Hey, bij serena volgens mij dezelfde voorbij zien komen. Klinkt goed zo te horen op je filmpje op insta (en je meezing actie met de deo :’-D, veel plezier ermee!!

 • Nina Simplynspecial
  augustus 28, 2015 at 10:15 am

  Ziet er inderdaad goed uit, en klinkt (voor zover ik dat kan oordelen via het filmpje) wel goed! Ik had ‘m op Instagram al voorbij zien komen haha. Geniaal!

 • Olga
  augustus 28, 2015 at 12:17 pm

  Mooi product heb je ontvangen! 🙂

 • Naomi
  augustus 29, 2015 at 12:25 pm

  Klinkt goed!! Mooi dingetje ook! Ik ben alleen echt fan van mijn oordopjes, haha! Ik mis ze een beetje als ik zonder ze naar muziek luister.

 • Morgaine
  augustus 29, 2015 at 3:20 pm

  Wat denk je Sam? Na Sytse en jou, ik zag het natuurlijk al voorbij komen, kom ik nog een derde blogster tegen, hahahaha Geweldig, en ja, jullie alle drie zijn er meer dan tevreden over, dat valt mij dan echt op 😀

  X

 • Denise
  augustus 29, 2015 at 6:11 pm

  Wow, lijkt me echt een top product

 • Tessa | 52druppels.nl
  augustus 29, 2015 at 8:25 pm

  dat filmpje! haha gek kind!