Adidas Superstars, terug naar mijn tienerjaren.

In de jaren 90 droeg ik vooral Nikes. Ik was op de basisschool af en toe net een gabbertje, Nike Air Max compleet met Australian trainingsbroek of jasje en mijn haar in een strakke staart. Gelukkig kreeg ik iets meer smaak op de middelbare school in de jaren… Hoe noem je die eigenlijk de jaren 2000 tot 2009? De jaren 00? Of de millennial jaren? Nou goed, ik ging minder vaak voor Nike’s en liep steeds vaker op de Adidas Superstars. Met mijn nieuwe schoenen ga ik een beetje terug in de tijd.

Adidas Superstars.

De laatste 2 jaar was ik vooral gecharmeerd van de All Stars van Converse. Ik keek nog steeds regelmatig naar Adidas schoenen, maar wilde toch liever hoge sneakers en dan vond ik de All Stars toch het mooist. Drie weken geleden kreeg ik een uitnodiging tot een samenwerking van Footway en aangezien ik dol ben op schoenen zei ik zo’n beetje meteen ja. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch?! ; ) Zo kwam het dat ik eens niet voor All Stars ging. Ik bestelde de Adidas Superstars in mijn oude vertrouwde maat en binnen 2 dagen had ik ze thuis. Snel en netjes thuis bezorgd in de wel bekende blauwe Adidas doos. De bestelling op de webshop ging ook gemakkelijk.

Adidas Superstars

adidas sneakers

Outfit met Adidas.

Ze zijn nu nog zo mooi stralend wit, ze geven bijna licht ; ) Ze zitten lekker en het voelt ouderwets vertrouwd. Ik kreeg ook gelijk tig herinneringen aan mijn middelbare school tijd. Ik leefde toen zo’n beetje in deze sneakers met de bekende 3 strepen. Ik heb heel wat paar Superstars versleten, ik liep ze af tot ze geel waren en de zool bijna los liet. Ik had ze in het wit met de populaire zwarte strepen zoals dit paar, maar ik had ze ook met metallic strepen, ik heb ze met blauwe strepen gehad en ook zwarte Superstars met witte strepen stonden in mijn kast. Ik ben blij dat ik weer een paar Superstars in mijn bezit heb. Nu de lente begonnen is en de zon zich vaker gaat laten zien zullen deze lage sneakers vaak gedragen worden.

Verder draag ik mijn boyfriend jeans van G-star, enkel sokjes en een zwart t-shirt van de Primark. Het colbertje is van een winkeltje uit Gorinchem genaamd Soho. Deze winkel bezocht ik in mijn tienerjaren en de jaren daarna regelmatig toen ik nog in Gorinchem woonde. Nu zie ik regelmatig leuks voorbij komen op hun Facebook pagina en mijn tante was zo lief om het jasje voor me te scoren.

13 gedachten over “Adidas Superstars, terug naar mijn tienerjaren.”

 1. Inderdaad wat had jij veel van die adidasjes. Je hield ze nog net niet aan als je naar bed ging. ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

 2. Het is bijna dezelfde outfit die ik in de eighties droeg, hahaha echt waar! Dat jasje, gemaakt door mijn oma, ook zo met zwart wit, geruit, maar dan met schoudervullingen omdat dat in was. De Superstars kwamen net, daarvoor was het nog merkloos en die droeg ik dan, maar Adidas ja, voor mijn sporten, mocht ik helaas niet op straat aan, toen zat ik op badminton namelijk ๐Ÿ˜‰ Zaal, dus dat…

  Jeans… dat was nog voor de merken terug kwamen als Levi en 501, zelfde merk maar verschillende modellen, droeg ik mijn eerste stretch jeans die ook nog merkloos was, omdat de rest nog moest komen ๐Ÿ˜‰ Je ziet er fantastisch uit, en wie weet ga ik ook eens shoppen voor Adidas weer, want die zaten echt heel lekker ja!

  X

 3. Ik vind de Adidas Superstars echt zo leuk en makkelijk te combineren met alle outfits! Ik heb ze ook, maar dan helemaal in het wit (voor zover je ze nog wit kunt noemen ;)). Ze zitten ook echt heerlijk!

 4. Ik heb ze nooit gehad! Ik was meer het type hakjes, pumps en spitse punk neuzen!
  Ik koos iets heel anders uit! ๐Ÿ˜‰

 5. Toffe outfit! Ik weet nog dat mijn mama mij ook eens zo’n paar had gekocht toen ik jong was en ik vond ze echt afschuwelijk toen en nu vind ik ze net heel leuk. Haha. Ik draag vaak mijn Stan Smith’s en die zitten ook echt zalig!

 6. Jaaaa ik had deze vroeger ook haha! Net zoals Tamara met zilver. Nog steeds vind ik Adidas een fijn merk, de Gazelles lopen ook erg lekker!

 7. Zulke schoenen heb ik inderdaad ook nog gehad, liepen heerlijk. Nu heb ik een witte paar van Tommy Hillfinger, lopen ook lekker maar kan ik niet de hele dag aan hebben om de ene of andere reden.

 8. Gave schoenen hoor! Ik droeg vroeger nooit Adidas maar vind ze tegenwoordig wel echt superleuk. Zelf was ik meer van de Vans en heb tegenwoordig ook vanzelfsprekend een paar witte Vans ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven