Afgelopen weekend #10

Dat is lang geleden dat ik een weekend overzichtje heb geschreven! Moest gewoon even terug zoeken.. Niet dat afgelopen weekend nou zo speciaal was maar ik heb wel wat kiekjes gemaakt. (de kiekjes hierboven dus) Jup, ook niet bijzonder veel maar wilde ze toch even delen ; )

Zaterdag sliepen we uit, vooral ik sliep uit.. Tommy was inmiddels al begonnen aan een grondige schoonmaak beurt in de woonkamer.. Ik heb me uit bed gesleept en heb het boven weer helemaal netjes gemaakt. Ook het rot klusje van het bed verschonen heb ik gedaan, ik haat dat klusje, maar vind het heerlijk om in een schoon bedje te slapen!

Verder deden we zaterdag niet zo heel veel eigenlijk. Tommy deed nog even sporten en ik begon eindelijk eens aan een goede hoepel workout.. Just kidding! Dat was schrikken he! We begonnen aan een (voor ons) nieuwe serie, ja ook wij zijn nu verslaafd aan The Walking Dead! Wat een leuke serie, spannend ook! Heb al 4 keer bijna tegen het plafond aan gezeten als er weer uit het niets een zombie aan kwam waggelen..

Zondag waren we iets actiever. We sliepen allebei uit en deden toen een rondje met de hondjes en reden daarna naar het bos bij de grens van Duitsland. We deden een boswandeling, gaven onze neuzen frisse lucht, Tommy gleed 8 keer BIJNA uit over een verstopte tak en we zagen heeeeeel veeeeeel herfstbladeren op de grond.

Daarna reden we gelijk door naar Albert Heijn en de Toko om boodschappen te doen. Kochten weer heerlijke knoflook crackers en een verse kokosnoot die we thuis gelijk leeg dronken. Tommy maakte Roti, we keken nog 3 afleveringen met zombies en doken ons bed in.

Jup, dat was ons spannende weekend..

25 gedachten over “Afgelopen weekend #10”

  1. Spannend of niet, ik vond het wel leuk om te lezen. Bed verschonen haat ik ook, maar hoe fijn is het om in een schoon bed te stappen

  2. Je wordt ouder Sam! hahahaha Dan hoeft het niet altijd meer spannend te zijn, nou ja, wat is spannend, je kunt het thuis dus ook heel erg spannend maken zoals met The Walking Dead, hahaha

    Prachtige foto’s, ik geniet daarvan, vooral de paddestoelen juist 😀 Niet veel, maar wel heel gezellig.

    X

  3. Klinkt helemaal niet verkeerd hoor!! En wat een prachtige foto’s van het bos. De mooiste tijd nu voor een boswandeling, wij deden hetzelfde…

  4. Klinkt als een geslaagd weekend. Ik heb ook altijd een hekel aan het bed opmaken ;-). Maar ja, zo schoon ruikt ook weer zo lekker :-).

  5. Nou, ik vind het toch heerlijke herfst kiekjes hoor! The Walking Dead is zo’n leuke serie! Erg verslavend, hihi! Aan het begin vond ik het ook wel erg spannend, maar op een gegeven moment raakte ik toch wel wat gewend aan de zombie’s! haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven