Afgelopen weekend #11

Afgelopen weekend vloog weer voorbij! Of dit nou komt omdat het december is, of omdat ik ouder word of omdat ik te lang uitslaap.. Geen idee, maar het weekend gaat altijd zo snel voorbij! Het weekend begon met het ontdekken van cadeautjes op de trap. Sinterklaas was bij ons binnen geweest! Ik ontdekte het pas na een uur en toen was ik er dus al 4 keer voorbij gelopen..

Ik heb het zo laten staan tot dat Tommy thuis kwam en die zag het natuurlijk wel meteen..Sinterklaas (Tommy zijn papa) had staatsloten in onze schoenen/pantoffels gedaan. Super lief! Nu duimen dat er een paar euro opvalt bij de trekking 10dec. ; ) Bink was dit weekend een beetje moe (van al dat harde werken snurken natuurlijk als wij er niet zijn..) en bracht voornamelijk zijn tijd op zijn kussen en kleed door.

Zaterdag ging ik voor een grote mok thee en maakte een selfie om jullie te laten weten dat ook rood haar alweer weg is. Rood op super geblondeerd haar blijft niet zo lekker zitten dus back to brown it is..

sammieenzo biosOp Sinterklaas avond gingen we naar de bios. Er is een nieuwe enorme bioscoop geopend in Lent (aan Nijmegen) met een zaal met een enorm scherm. Niet dat we speciaal daar voor gingen eerlijk gezegd.. Het was de enige bios in de buurt die de film The Martian nog draaide en die wilde Tommy dol graag zien. Ik vond hem best wel spannend en zat soms met zweethandjes. By the way:  Niet alleen het 3D scherm was huge.. De brillen waren ook enorm..

Zondag was vooral opruim en schoonmaak dag, we deden boodschappen en aten die avond lekkere kaasjes en smeersels met stokbrood. Uiteindelijk heb ik ook de kerstversiering nog in de woonkamer gedropt, maar daar over later meer. Hoe was jullie weekend?

21 gedachten over “Afgelopen weekend #11”

 1. hahaha zou ook wat voor mij zijn om er zo langs te lopen, dat het mij niet eens op zou vallen. Leuk! En ja ik hoop ook dat er iets valt op de loten, wie weet, dream the impossible 😉

  Een heerlijk weekendje dus, wat ik heb gedaan heb je al gelezen, was ook even druk. Vandaag nog meer visite, leuk!

  X

 2. Ja als je haar eenmaal blond is, dan is het moeilijk om een donkere kleur te behouden. Nu zie ik bij je bruin haar met blonde strepen? staat je leuk hoor!!

 3. Wooow enorme 3D bril inderdaad! In Utrecht is ook een Cinemec bioscoop gekomen. De stoelen schijnen enorm lekker en ruim te zitten. Binnenkort maar eens testen..

 4. Klinkt als een gezellig weekend. Leuk die verrassing op de trap en zulke grote 3D-brillen hebben we hier ook in de bios 😉 Mijn weekend bestond vooral uit pakjesavond met ’t hele gezin.

 5. Ik zie dus geen 3D films. Met zo’n bril op krijg ik hoofdpijn en wordt ik misselijk. :S Dat kun je dan weer tegengaan door één oog dicht te houden, maar dat staat ook weer zo dom, met je hand voor je oog zitten.
  Je hebt een leuker weekend gehad dan ik. Behalve dan dat we naar puppyles waren, wat geweldig leuk blijft. Al die puppies. Aww. Verder liep alles in het water dit weekend. 🙁 Nou ja, volgend weekend beter.

 6. het weekend gaat altijd te snel, en in december lijkt alles sneller te gaan…
  let op straks in januari en februari duren de dagen weer eeuwen..
  Heerlijk weekend heb je achter de rug

 7. Ik vraag mij af waarom die brillen zo groot zijn, je hebt ze kleiner namelijk. Anyhow ik moest lachen om de tweede zin hahaha. Het weekend gaat te snel omdat het zo freakin lekker is.

 8. Oh ik duim voor je mee dat je een paar euro’s wint 😉 Ik won er een paar met mijn december kalender. Ik moest hem uit noodzaak al open krassen op goede hoop dat ik er boodschapjes mee kon halen omdat mijn portemonnee bij mijn man in de auto lag. Mijn weekend was helemaal sinterklaas.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven