38 In Personal/ Weekend

Afgelopen weekend #12

Het weekend is alweer voorbij! Nog 1 normaal weekend komt eraan en dan is het alweer bijna tijd voor kerst! Ik vind het zo’n gek idee dat het gewoon al bijna het einde is van 2015. Nou goed, afgelopen weekend was een beetje druk maar wel leuk. Kijk je mee?

Vrijdag was het eindelijk eens rustig op de weg en ik was om 5 voor 6 al thuis, het is een wonder ; ) Thuis lag er een pakketje op me te wachten, mijn nieuwe jeans van de Zara en ik wil er in wonen! Hij zit zo lekker en hij past perfect en ik blijf me verbazen over de lengte, met mijn lange benen is hij zelfs te lang en ik kan ‘m alleen dragen met hakken, maar ik ben er verliefd op. Het was mijn aller eerste aankoop bij de Zara en ik ben dik tevreden.

Zaterdag reden Tommy en ik naar Düsseldorf om de kerstmarkten te bezoeken maar dat is niet helemaal gelukt.. Het was zooooooo vreselijk druk! We hebben 1 kerstmarktje bekeken maar de rest hebben we maar een beetje links laten liggen. De mensen massa was te groot en we hadden beide geen zin om ons daar tussendoor te wurmen. In plaats daarvan bekeken we veel leuke winkels en aten bij een Italiaan pasta en pizza. Ik werd verliefd op een jas en die ga ik deze week nog even showen : )

blogdate met nesrinZondag stapte ik in de auto voor een tweede blogdate met Nesrin in Arnhem en reed even verkeerd bij het zoeken naar de parkeergarage, maar stond uiteindelijk op tijd op de afgesproken plek. We hebben bij een hele gave zaak gezeten, Stan & Co, en hebben een aantal uurtjes aan 1 stuk door zitten kletsen en hebben een hapje gegeten. Ik ging voor de ‘Croque Monsieur’ en die was zooooo lekker! Ik vond het weer erg gezellig en als het goed is komt er ook weer een derde blogdate : )

Bij thuiskomst heb ik tegen Tommy gelijk gezegd dat we een keer bij deze gave zaak op date night gaan. We aten rollade die Tommy heerlijk had klaar gemaakt gister avond en keken toen nog een paar afleveringen van The Walking Dead, was weer een leuk weekend!

 • Marion
  december 14, 2015 at 12:25 pm

  Tof dat je weer met Nesrin had afgesproken. Leuk dat dat zo klikt IRL. Dat broodje ziet er echt goddelijk uit!!!

 • Nina Simplynspecial
  december 14, 2015 at 12:49 pm

  Balen dat de kerstmarkt een beetje in de soep liep. Maar shoppen in Duitsland is ook geen straf 😉 Jeej, weer een blogdate. Volgens mij hebben jullie het leuk gehad.

 • Anna
  december 14, 2015 at 1:22 pm

  Pff, snap wel dat je geen zin hebt in zo’n mensenmassa op de kerstmarkt. Wat een drukte moet dat zijn! Aah, spannend hè, dat Kerstmis er nu bijna aankomt. Yay! Geniet van je week!

 • Kim
  december 14, 2015 at 1:31 pm

  Jammer dat het zo druk was op de kerstmarkt! Kan me voorstellen dat je er dan niet zo’n zin in hebt. Al klinkt het nu alsnog wel als een fijn dagje. 🙂
  Liefs

 • Nesrin
  december 14, 2015 at 2:43 pm

  Het was gezellig! Next time it’s Nijmegen 😉

 • jackie
  december 14, 2015 at 3:03 pm

  Een broek waar je in wilt wonen, dat wil ik ook (maar dan voor korte benen)
  Gezellig naar de kerstmarkt, echt eeeeuwen geleden dat ik op een kerstmarkt in duitsland geweest ben..
  Gezellig een date met Nesrin

 • Laura
  december 14, 2015 at 5:11 pm

  Oh dat eten ziet er lekker uit zeg! Wel jammer van de kerstmarkt 🙁

 • Jeanine
  december 14, 2015 at 5:21 pm

  Wat ziet dat er gezellig uit dames! Dat is nog eens een bijzondere tosti. Hmm… Enne, die jeans, zakken die NIET af? Ik ben nog steeds zoekende naar een goede 🙁

  • zosammie
   december 22, 2015 at 3:57 pm

   Nee, zakt niet af! Ik heb hem bij de Zara gekocht, misschien een tip om eens te gaan kijken 🙂

 • Wanda
  december 14, 2015 at 5:34 pm

  Wij waren ook ooit met zo’n kerstreis in Düsseldorf en zijn er werkelijk waar weggevlucht, wat en drukte, zo niet leuk meer! Ze roepen overal dat het de mooiste kerstmarkten van Duitsland zijn, dus de mensen komen er massal op af. Nou ja, dan maar naar kerstmarkten hier in de buurt, ook altijd erg leuk en gezellig. Leuk dat je blogdate weer geslaagd was!

 • Billy
  december 14, 2015 at 6:06 pm

  je had inderdaad geluk dan vrijdag. Meestal is vrijdag net een van de drukste dagen op de weg dacht ik.
  Leuk weekendje heb je gehad, Sammie!

 • Ysanne
  december 14, 2015 at 7:19 pm

  Wat leuk dat je weer met Nesrin hebt afgesproken, ziet er leuk uit! Jullie eten ook trouwens haha.

 • Miss Paperfection
  december 14, 2015 at 8:37 pm

  Ha, nou weet ik weer waarom ik Duitse kerstmarkten vermijdt. Ik was een paar jaar geleden in Aken en bijna niks gezien. Gewoon véél te druk. Je uitje heeft naast je jas toch mooie foto’s opgeleverd. En ja, leve blogdates!

 • Sanne
  december 14, 2015 at 8:47 pm

  Bij zo’n drukte keer ik ook direct om!
  Zo heb ik toevallig kaartjes gewonnen voor een concert, maar zo te lezen hebben honderden anderen die ook gewonnen, dus ik twijfel nog even om daarvoor twee uur te gaan reizen.

  Leuk dat je ook weer met Nesrin hebt afgesproken.

 • Anne-Sterre
  december 14, 2015 at 10:42 pm

  Gezellig dat je weer met Nesrin bent gaan kletsen, volgens mij hebben jullie echt een klik, zo leuk 🙂 Ik wil ook nog graag een kerstmarktje bezoeken, ben er nog niet aan toegekomen.

 • Miriam
  december 14, 2015 at 11:37 pm

  Wiehh, leuk allemaal! En wat ziet het eten er heerlijk uit! 😀

 • Morgaine
  december 15, 2015 at 8:31 am

  Wat een heerlijk gezellig weekend! Kerstmarkt in Duitsland nog nooit mee gemaakt en ooit, wie weet, hahaha En Nesrin weer opnieuw ontmoet, leuk is dat he? Dus nu een vrienschap verworven via blog en nu ook in irl, i’m sure, en die kunnen vaak heel lang duren en zijn vaak heel mooi. 😀

  X

 • Elaintje
  december 15, 2015 at 1:03 pm

  Ik ben nog nooit naar een Duitse kerstmarkt geweest, maar mijn idee erbij is inderdaad dat het superdruk is! Gelukkig ben je wel geslaagd met andere leuke dingen. En leuk dat je weer een blogdate met la Nesrin had!

 • Jenn
  december 15, 2015 at 1:16 pm

  Ziet er uit als een fijn weekend! Ik wil ook een jeans om in te wonen!

 • Daisy || Diyaata
  december 15, 2015 at 1:21 pm

  Ooh druktes op kerstmarkten is horror! Ben benieuwd naar je jas 🙂

 • Anouk
  december 15, 2015 at 3:42 pm

  Ohh wat een fijn kerstsfeertje! En het eten ziet er erg smakelijk uit.

 • Joycerdt
  december 15, 2015 at 4:30 pm

  Ah klinkt weer helemaal leuk!
  Hatelijk die drukte bij zo’n dingen heh, ik kan daar ook slecht tegen ;).
  Je bent getagd trouwens ;).

  Lfs.x

 • denise
  december 15, 2015 at 5:18 pm

  Ziet er leuk uit! Ik ga ook bijna naar Duitsland en naar een kerstmarkt!

 • Joor
  december 15, 2015 at 9:36 pm

  Wat een leuke weekend heb je gehad zeg!! 🙂 en leuk dat je zondag een blog date gehad hebt !! super leuk!

 • Lies
  december 16, 2015 at 11:04 am

  Heerlijk! Lekker druk, en toch genieten! Ik heb lekker helemaal niks uitgevoerd 🙂

 • Ilse
  december 16, 2015 at 11:30 am

  Wat leuk dat je een tweede keer met Nesrin hebt afgesproken!

 • Tessa | 52druppels.nl
  december 16, 2015 at 11:38 am

  Wat een heerlijk weekend! Ik ben niet vooruit te branden en vreet geen flikker uit… Pffff

 • Hilde
  december 16, 2015 at 5:37 pm

  Wat leuk dat jullie met elkaar hadden afgesproken! 🙂 Ik vind Stan & Co zó leuk! En het eten is er ook heerlijk 🙂

 • Sofie Katelijne
  december 16, 2015 at 8:18 pm

  yumm, die croque ziet er overheerlijk uit!

 • Kimberly
  december 17, 2015 at 1:52 pm

  Wat een super gezellig weekend heb je gehad!

 • Flavie
  december 17, 2015 at 7:14 pm

  Ik vind kerstmarkten heel fijn, maar de drukte helemaal niet!!! De laatste keer dat we naar een kerstmarkt gingen konden we de kraampjes zelfs niet zien door de zovele mensen.

 • Deisy
  december 18, 2015 at 5:36 am

  Dat klinkt als een heerlijke week zeg. Wel echt balen van die kerstmarkt. En zo leuk dat jij en Nesrin elkaar al voor de tweede keer hebben ontmoet en het zo goed klinkt: dat zijn toch wel de tofste dingen van het bloggen vind ik.

 • Carolien - On a Healthy Adventure
  december 18, 2015 at 11:17 am

  De kerstmarkten zijn zo vreselijk druk eh! Ik ga dit weekend naar Monschau. Ik heb er zin in, zie wel een beetje op tegen de drukte.
  Wat leuk, een (blog)date met Nesrin 🙂

 • Northflix
  december 18, 2015 at 12:45 pm

  Wat een fijn overzicht!
  Ik ben jaloers dat jij en Nesrin zo dichtbij elkaar wonen. Ik was graag aangeschoven voor een bakje.
  Die drukte op de kerstmarkten is op zaterdag vaak echt te erg! Jammer!

 • Joanne
  december 18, 2015 at 3:48 pm

  Ziet er gezellig uit! Wel jammer dat het altijd zo druk is op die kerstmarkten… 🙁

 • Sheila
  december 18, 2015 at 4:08 pm

  Ik ben al een paar keer voorbij dat restaurant gelopen, maar heb er nog nooit gegeten. Het zit er ook nog niet zo lang. Misschien eens een drankje daar doen :).

 • Els
  december 19, 2015 at 2:05 pm

  Wat een leuke dagen! Wat leuk dat je een blogdate had :-)!

 • Natasja
  december 22, 2015 at 9:15 am

  Gezellig weekje, leuk ook je blogdate met Nesrin. Ik ben jaren geleden naar zo’n kerstmarkt geweest en druk, druk echt niet normaal meer..nee daar ga ik niet meer naar toe, je ziet ook niets van alle mooie versieringen dan…