Afgelopen weekend #12

Het weekend is alweer voorbij! Nog 1 normaal weekend komt eraan en dan is het alweer bijna tijd voor kerst! Ik vind het zo’n gek idee dat het gewoon al bijna het einde is van 2015. Nou goed, afgelopen weekend was een beetje druk maar wel leuk. Kijk je mee?

Vrijdag was het eindelijk eens rustig op de weg en ik was om 5 voor 6 al thuis, het is een wonder ; ) Thuis lag er een pakketje op me te wachten, mijn nieuwe jeans van de Zara en ik wil er in wonen! Hij zit zo lekker en hij past perfect en ik blijf me verbazen over de lengte, met mijn lange benen is hij zelfs te lang en ik kan ‘m alleen dragen met hakken, maar ik ben er verliefd op. Het was mijn aller eerste aankoop bij de Zara en ik ben dik tevreden.

Zaterdag reden Tommy en ik naar Düsseldorf om de kerstmarkten te bezoeken maar dat is niet helemaal gelukt.. Het was zooooooo vreselijk druk! We hebben 1 kerstmarktje bekeken maar de rest hebben we maar een beetje links laten liggen. De mensen massa was te groot en we hadden beide geen zin om ons daar tussendoor te wurmen. In plaats daarvan bekeken we veel leuke winkels en aten bij een Italiaan pasta en pizza. Ik werd verliefd op een jas en die ga ik deze week nog even showen : )

blogdate met nesrinZondag stapte ik in de auto voor een tweede blogdate met Nesrin in Arnhem en reed even verkeerd bij het zoeken naar de parkeergarage, maar stond uiteindelijk op tijd op de afgesproken plek. We hebben bij een hele gave zaak gezeten, Stan & Co, en hebben een aantal uurtjes aan 1 stuk door zitten kletsen en hebben een hapje gegeten. Ik ging voor de ‘Croque Monsieur’ en die was zooooo lekker! Ik vond het weer erg gezellig en als het goed is komt er ook weer een derde blogdate : )

Bij thuiskomst heb ik tegen Tommy gelijk gezegd dat we een keer bij deze gave zaak op date night gaan. We aten rollade die Tommy heerlijk had klaar gemaakt gister avond en keken toen nog een paar afleveringen van The Walking Dead, was weer een leuk weekend!

38 gedachten over “Afgelopen weekend #12”

 1. Pff, snap wel dat je geen zin hebt in zo’n mensenmassa op de kerstmarkt. Wat een drukte moet dat zijn! Aah, spannend hè, dat Kerstmis er nu bijna aankomt. Yay! Geniet van je week!

 2. Jammer dat het zo druk was op de kerstmarkt! Kan me voorstellen dat je er dan niet zo’n zin in hebt. Al klinkt het nu alsnog wel als een fijn dagje. 🙂
  Liefs

 3. Een broek waar je in wilt wonen, dat wil ik ook (maar dan voor korte benen)
  Gezellig naar de kerstmarkt, echt eeeeuwen geleden dat ik op een kerstmarkt in duitsland geweest ben..
  Gezellig een date met Nesrin

 4. Wat ziet dat er gezellig uit dames! Dat is nog eens een bijzondere tosti. Hmm… Enne, die jeans, zakken die NIET af? Ik ben nog steeds zoekende naar een goede 🙁

 5. Wij waren ook ooit met zo’n kerstreis in Düsseldorf en zijn er werkelijk waar weggevlucht, wat en drukte, zo niet leuk meer! Ze roepen overal dat het de mooiste kerstmarkten van Duitsland zijn, dus de mensen komen er massal op af. Nou ja, dan maar naar kerstmarkten hier in de buurt, ook altijd erg leuk en gezellig. Leuk dat je blogdate weer geslaagd was!

 6. je had inderdaad geluk dan vrijdag. Meestal is vrijdag net een van de drukste dagen op de weg dacht ik.
  Leuk weekendje heb je gehad, Sammie!

 7. Ha, nou weet ik weer waarom ik Duitse kerstmarkten vermijdt. Ik was een paar jaar geleden in Aken en bijna niks gezien. Gewoon véél te druk. Je uitje heeft naast je jas toch mooie foto’s opgeleverd. En ja, leve blogdates!

 8. Bij zo’n drukte keer ik ook direct om!
  Zo heb ik toevallig kaartjes gewonnen voor een concert, maar zo te lezen hebben honderden anderen die ook gewonnen, dus ik twijfel nog even om daarvoor twee uur te gaan reizen.

  Leuk dat je ook weer met Nesrin hebt afgesproken.

 9. Gezellig dat je weer met Nesrin bent gaan kletsen, volgens mij hebben jullie echt een klik, zo leuk 🙂 Ik wil ook nog graag een kerstmarktje bezoeken, ben er nog niet aan toegekomen.

 10. Wat een heerlijk gezellig weekend! Kerstmarkt in Duitsland nog nooit mee gemaakt en ooit, wie weet, hahaha En Nesrin weer opnieuw ontmoet, leuk is dat he? Dus nu een vrienschap verworven via blog en nu ook in irl, i’m sure, en die kunnen vaak heel lang duren en zijn vaak heel mooi. 😀

  X

 11. Ik ben nog nooit naar een Duitse kerstmarkt geweest, maar mijn idee erbij is inderdaad dat het superdruk is! Gelukkig ben je wel geslaagd met andere leuke dingen. En leuk dat je weer een blogdate met la Nesrin had!

 12. Ik vind kerstmarkten heel fijn, maar de drukte helemaal niet!!! De laatste keer dat we naar een kerstmarkt gingen konden we de kraampjes zelfs niet zien door de zovele mensen.

 13. Dat klinkt als een heerlijke week zeg. Wel echt balen van die kerstmarkt. En zo leuk dat jij en Nesrin elkaar al voor de tweede keer hebben ontmoet en het zo goed klinkt: dat zijn toch wel de tofste dingen van het bloggen vind ik.

 14. Wat een fijn overzicht!
  Ik ben jaloers dat jij en Nesrin zo dichtbij elkaar wonen. Ik was graag aangeschoven voor een bakje.
  Die drukte op de kerstmarkten is op zaterdag vaak echt te erg! Jammer!

 15. Ik ben al een paar keer voorbij dat restaurant gelopen, maar heb er nog nooit gegeten. Het zit er ook nog niet zo lang. Misschien eens een drankje daar doen :).

 16. Gezellig weekje, leuk ook je blogdate met Nesrin. Ik ben jaren geleden naar zo’n kerstmarkt geweest en druk, druk echt niet normaal meer..nee daar ga ik niet meer naar toe, je ziet ook niets van alle mooie versieringen dan…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven