Afgelopen weekend #13

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het afgelopen weekend kerst was, als je dat niet hebt mee gekregen moet je je toch afvragen op welke dag je vorige week knock out bent gegaan.. Ons weekend begon donderdag met het doen van de boodschappen bij de Makro en de Appie. We waren bij beide net op tijd weg, weg voor de mensen massa los ging. Dit hield wel in dat de wekker donderdag ochtend al vroeg ging en ik met wallen naar de kersthamsters bij de Appie keek.

Maar om half 3 zaten we thuis op de bank en hadden alles in huis! Kerstavond bestond uit chili, stokbrood en verschillende kaasjes op een plankje. Flessen wijn en spontaan gezelschap van de buurvrouw. Het was een gezellig ongepland avondje.

Eerste kerstdag vertrokken Tommy en ik naar het huis van mijn oompje en aanhangtante en genoten daar met mijn familie van een heerlijk kerst diner gepind door mijn aanhang tante en gemaakt door mijn oom. Het was allemaal heerlijk en vooral het toetje was goddelijk maar het was zooooooo veel! We zaten ram vol aan het eind van de avond en rolde met dikke buiken om half 2 in Nijmegen ons bed in.

Tweede kerstdag waren we ontzettend lui en konden ons zelf met moeite uit bed slepen om 2 uur….. We maakte het huis schoon, plaatste de gourmet set op tafel en begonnen met het snijden van het vlees etc. Met Tommy zijn paps en diens vrouw aten we ons weer propvol (gaat echt helemaal nergens meer over) en genoten van een verse appeltaart (gebakken door Tommy’s paps) bij de koffie.

Ik denk dat we beide een paar kilo zijn aangekomen tijdens de kerst. Het was kei gezellig de afgelopen dagen en het eten was allemaal heerlijk maar ik was helemaal gesloopt. Gisteren hebben we dus echt helemaal niks gedaan en zijn heerlijk lui geweest samen. Voor het avond eten?ย  1 stokbroodje met brie was meer dan voldoende.. Hoe was jullie kerst?

19 gedachten over “Afgelopen weekend #13”

 1. Wat leuk om te lezen! Wij hebben ook teveel gegeten.. Daar ging mijn plan om gezonder te leven. Ik denk dat ik (clichรฉ) vanaf nieuwjaar maar begin, want met oud & nieuw staat er ook altijd lekkers op tafel ๐Ÿ˜‰

 2. Vanavond eten we alleen maar sla. Ik wil zelfs de lunch overslaan. Maar waarom kan ik de chocolade kerstkransjes dan niet laten staan? :S
  Je hebt een fijne kerst gehad, lees ik zo. Het is heerlijk als je gewoon ontspannen leuke dingen kunt doen. En eten. Zeker als het door iemand anders wordt klaargemaakt ๐Ÿ˜€

 3. Zo gek, maar ik heb dit jaar eigenlijk nauwelijks wat meegekregen van kerst. Op vakantie gaan naar een warm land in die periode gooit alles in de war. Heel veel eten doe ik hier wel haha.

 4. Lekker zeg! Ik heb juist rustig aan gedaan dit jaar met de kerst. Daarom zit ik nu ook aan de oliebollen en dat ga ik volhouden tot 31 december middernacht ๐Ÿ˜‰

 5. Klinkt als een hele leuke kerst!!! Haha ik zit nog steeds vol van de kerst dagen…. Mijnes was wel leuk.. moest werken maar was wel erg gezellig!

 6. Die kerstsokken zijn echt geweldig! Ik heb ook het gevoel om kilo’s te zijn aangekomen de laatste dagen. En dan moet oud en nieuw met de oliebollen en champagne nog komen ๐Ÿ™‚

 7. Hier net zo… veel te veel lekker eten op te korte tijd… momenteel drink ik detox thee om mijn buikje terug wat in orde te krijgen… zeker met de aankomende feestdagen.
  Wat een leuk truitje heb je daar aan ๐Ÿ™‚

 8. Ik heb rustig leren haken met kerst, hahahaha en die trend sindsdien voort gezet, ga zo weer even wat doen, even opruimen en dan weer haken ๐Ÿ˜€

  x

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven