Afgelopen weekend.. #4

* Gooide ik mijn auto vrijdag avond helemaal vol met dozen en tassen en reed ik naar Nijmegen * Pakte Tommy en ik daar samen de auto weer uit * Vond Tommy de hoeveelheid gelukkig nog mee vallen * Haalden wij zaterdag onze nieuwe auto op, Fuckly * Brachten de Beetle terug in Gorinchem en dronken koffie bij mijn mams *

* Reden we terug met de Swift naar Nijmegen * Moest ik enorm wennen aan deze koppeling * Liet de auto dus 1 x afslaan * Deden we boodschappen om zelf pizza te maken s’avonds * Haalden Tommy zijn pakket op * Waar een keukenmachine in zat * Dronken we koffie bij een mini zaakje in Nijmegen * Nam ik daar een cupcake bij * Die super lekker was *

weekend8nov

* Aten we zelf gemaakt pizza * Bij het ontbijt dronken we een heerlijk vers sapje gemaakt door Tommy in zijn nieuwe keukenmachine * Maakte Tommy een bureau voor mij * Ruimde ik al mijn kleding op in de kleding kast * Dat was best even proppen * Waren de honden lekker lui en rustig * Aten we zondag avond een heerlijke omelet made by me! * Deden we voor het eerst de kachel aan voempen op 20 graden * Was dit de laatste keer dat ik op maandagochtend weer naar huis ging * Maar was het de eerste keer dat ik met de Swift naar het werk reed * Ben ik nu ook te volgen op twitter! * Heb ik de widget in geplaatst * Zijn mijn tweets te lezen op deze blog aan de rechterkant *

doggies

Volgende week wonen we samen! Oh.. en dit is mijn 50ste blog bericht hier!

14 gedachten over “Afgelopen weekend.. #4”

  1. Fuckly, je bent er dus uit!… 😉
    Klinkt goed allemaal, Sammie. Omelet met van alles en nog wat erin (restjes) eet ik ook heel graag.
    Gefeliciteerd met je 50e blogje, op naar de 100!!!

  2. Oeh die pizza ziet er zo lekker uit! Wij maken soms ook zelf pizza. Ook deden we deze week voor het eerst de kachel aan. Maar een keertje alleen want daarna werd het alweer warmer haha. En wat leuk dat jullie gaan samenwonen!

  3. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven