Afgelopen weekend #5

Vrijdag avond gaf ik mijn moeder nog een dikke knuffel en vertrok ik met de Swift, Bink en de voorlopig laatste dozen naar Nijmegen. Best gek om mams voorlopig niet te zien. Dat word absoluut wennen!

Zaterdag gingen we even de stad in en kocht ik bij de Primark een onesie! Hij komt van de heren afdeling want de dames onesies vond ik helemaal niks en toen ik deze zag was ik gelijk verkocht! (vormloze zak, niet sexy of charmant maar… boeiend!) Heb hem zaterdag avond gelijk aan gehad, wat een genot! Lekker zacht en warm. Toppertje weer van de Primark. Ik had ook sokken aan die ik al eerder gescoord had bij Primark, moest steeds lachen als ik naar m’n voeten keek. Ze zitten trouwens wel erg lekker! Nam bij de Primark ook nog 3 paar kerst sokken mee en ook Tommy ging met sokken naar buiten.

image1Ik dronk koffie uit een Blond Amsterdam beker en kreeg het voor elkaar om al mijn kleding in de kast te proppen! We keken de film Edge of Tomorrow die ik zeker bij deze gelijk iedereen wil aanraden. S’avonds na het eten was het tijd voor een stukje chocolade bij de koffie. Was moeilijk kiezen weer ; ) (ik ben van fan van de drop versie en de koffie versie) Zondag rende Tommy mee met de zevenheuvelenloop en rende de 15 km in 1 uur en 26 minuten! Ik was trots natuurlijk, Tommy was zeer tevreden met zijn uitslag, hij had bijna niet getraind dus dit was een mooie prestatie!

Zondag avond keken we de film Divergent en dat vond ik ook een goeie film. Deed me wel een beetje denken aan the hunger games.

Jullie denken nu vast, maar sam, wat aten jullie zaterdag avond en zondag avond? (I know, dat denken jullie niet)(ik doe gewoon net alsof) Dat ga ik jullie vertellen!  Wij aten het boerenkool met een twist recept wat ik gelezen had bij Jenn.

boerenkoolmetbrieIk vertelde Tommy zaterdag over het recept en die vond dat bijzonder goed klinken.. dus dat moesten we gelijk uitproberen. Daar hadden we geen spijt van! Mennn, dat was lekker!! We kregen de schaal niet in 1 keer leeg dus zondag hadden we nog wat om op te warmen en toen was het nog lekkerder! We hebben zitten smullen en gaan dit zeker nog eens eten deze aankomende winter. Misschien zelfs nog wel 3 keer… zo lekker!

17 gedachten over “Afgelopen weekend #5”

  1. Grappig dat je uitgerekend op de herenafdeling zo’n onesie scoort! Dacht altijd dat het typisch iets voor vrouwen was maar blijkbaar lopen er dus ook mannen zo rond… Denk niet dat vriendlief ooit zoiets zou aantrekken haha…

  2. een onesie, nooit van gehoord (en de automatische spellingscontrole blijkbaar ook niet… 😉 ).
    Het ziet er wel knusjes en net uit, daar in Nijmegen!
    En die maaltijd ziet er heerlijk, maar wel een bom uit…

    Groetjes!

  3. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top