Afgelopen weekend #7

Vorige week vrijdag avond mochten wij ons kerstpakket mee nemen en bij thuis komst heb ik gelijk gekeken wat er in zat. Een tas, douche spul en eten. Vond het niet zo heel bijzonder eerlijk gezegd, maar Tommy vond de wijn lekker en er zaten ook meringue schuimpjes in dus dat is goed ; )

weekend202112Zaterdag eerst het hele huis schoongemaakt samen en daarna even de stad in geweest om een rokje te scoren bij de Primark voor mijn aanhang tante ; ) Uiteraard heb ik zelf weer een paar sokken gescoord.. (het word een verslaving) (Nee sam.. het is al een verslaving!) Tommy moest een pakketje ophalen waar mijn kerst cadeautje in zat.. Het hele weekend ligt het doosje dus al onder de boom en vraagt hij om de paar uur: Weet je al wat er in zit? Ben je al benieuwd? JAAAAHAAA!!! Gelukkig is het bijna kerst avond! Ik heb in de stad gelijk nieuwe roosjes gekocht voor in de gloeilamp vaasjes dus die staan er ook weer mooi bij. Tommy bakte een chocolade cake en we kregen visite, was een gezellige avond!

olafEn toen werd het zondag en bakte Tommy verse broodjes voor het ontbijt de lunch en aten we s’avonds heerlijke zelfgemaakte pizza. Ik draaide wat wasjes en deed boodschappen. We keken 2 films op netflix.. Ik zag eindelijk Frozen! Wat een heerlijke film! Ik wil ook een Olaf! (nee echt, doe mij ook zo’n Olaf!) Wat was hij grappig! Zo om gelachen!

23 reacties op “Afgelopen weekend #7”

  1. Ja ik vond olaf ook zo super grappig! Wat een leuke dingen heb je gedaan, heerlijk zelf broodjes bakken! Als ik even geluk heb gaat mijn moeder dat ook van de week doen.. xx

  2. Thuis is er een explosie aan Frozen spullen en liedjes elke dag helaas heb ik elke keer stukjes van de film gezien. Ik moet er toch een keer voor zitten en dan in het Engels kijken.

    Mijn kids kijken de film Nederlands gesproken maar als de liedjes komen dan mag het over naar Engels. Let it go bekt lekkerder dan Laat het los 😉

    1. Zou er zeker is voor gaan zitten en in het engels de hele film kijken, echt een leuke film! Laat het los… laat het lossss.. nee klinkt inderdaad niet zo lekker, klinkt meer als een foute carnavals plaat 😉

  3. Lekker verse broodjes! Krijg spontaan trek joh! Primark moet ik volgend jaar toch maar eens gaan inplannen! Al was het maar voor die leuke sokken!

  4. Ik moet Frozen nog zien. Ik hoor zoveel leuke verhalen erover! Wat knap dat je je pakje daadwerkelijk nog niet open hebt gemaakt. 😀

  5. Pingback: Een nieuw jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top