18 In Personal/ Weekend

Afgelopen weekend #8

Had ik een weekend van 3 dagen lang! Die begon met een pakketje open maken waar de leuke spulletjes in zaten die ik met de give away van Bente gewonnen heb, helemaal leuk! Ik had de vrijdag lekker vrij en Tommy en ik zijn de dag begonnen met een ontbijtje en een kwartiertje onder de zonnebank, dat wilde ik graag want ik was er al eeuwen niet meer onder geweest en wil deze zomer niet beginnen met melkflessen. 

Daarna een rondje stad want ik moest nodig een nieuwe spijkerbroek.. Ik kocht er 2 : ) Eindelijk weer eens 2 nieuwe goed zittende spijkerbroeken, wat een genot is dat! Verder moesten er boodschappen gedaan worden en kochten we bij de Toko een verse kokosnoot.. Mmmm wat is dat lekker! In het overdekte winkelcentrum stonden overal Bulldogs opgesteld van een kunstenaar en die moest natuurlijk even op de foto ; )

afgelopen weekend 21-22maart2015Zaterdag begon ik bij de kapper en is het roze haar na iets meer als een jaar dan toch echt verdwenen, ik was het helemaal zat. Met asblond haar ging ik daarna nog even de stad in met Tommy want die had nieuwe sport kleding nodig en ik kocht een nieuw vestje, shoplog volgt later nog. Zaterdag avond maakte Tommy met de gekochte spulletjes van de Toko verse roti en hebben we daar heerlijk van gesmuld. Bink is trouwens weer helemaal beter en weer helemaal zijn eigenwijze zelf, het dierenarts voer heeft goed geholpen gelukkig.

Zondag heb ik eindelijk weer eens de laptop er bij gepakt om blogjes te lezen, zo’n lang weekend zonder bloggen is best lekker moet ik zeggen. Heb twitter en instagram bijna niet bekeken en ook bloglovin niet aangeraakt. Even off line time ; )

Hoe was jullie weekend?

 • Tamarah
  maart 23, 2015 at 7:56 am

  Oeh, die kleur haar staat je ook goed zeg!

 • Marion
  maart 23, 2015 at 8:30 am

  Ik heb die foto gemist op instagram! Jouw staat alles of niet? Zonder dollen, staat je heel mooi deze kleur!

  • zosammie
   maart 23, 2015 at 8:52 am

   Dankje! 🙂

 • Nesrin
  maart 23, 2015 at 8:36 am

  Bye pink en dit staat je ook erg goed. Leuke sweater heb je aan!

  Ik ben Insta off omdat de app niet werkt 😉 best rustig zo haha.

 • Jenn
  maart 23, 2015 at 10:09 am

  Leuk overzicht! Asblond staat je goed!

 • jackie
  maart 23, 2015 at 11:06 am

  Lekker drie dagen weekend, lijkt me ook wel wat 😉
  Dit haar staat je ook super, vind het een hele mooie kleur…

 • Northflix
  maart 23, 2015 at 11:32 am

  Ik vind je haar echt heel mooi!
  Roti is echt lekker, maar omdat het hier in dit Friese dorp nergens te krijgen is heb ik na lang zoeken een recept gevonden wat ik lekker vind en het is eigenlijk heel simpel om te maken!

 • onderdeblauweregen
  maart 23, 2015 at 11:54 am

  Leuk zegje haar, nou idd ja zoals al geschreven werd; jij kan ook alles hebben; staat je erg goed zowel kleur als kapsel!

 • Lieke
  maart 23, 2015 at 3:17 pm

  Ik vind je haar echt super leuk zitten zo 😀

 • Joor
  maart 23, 2015 at 5:30 pm

  dat is ook wel fijn om even een weekend niks / geen blog lovin etc te kijken… 🙂
  En wauw je haar is echt super leuk 😀 staat je goed!!

 • Rianne
  maart 23, 2015 at 6:45 pm

  Ahh wat een toffe haarkleur zeg! 😀

 • Morgaine
  maart 23, 2015 at 8:35 pm

  Heerlijk om te lezen dat ‘we’ allemaal offline gaan in de weekenden weer, als je mij nu vraagt, wat is het lente gevoel? Nou ook DAT dus, dat de blogs wat minder aanwezig zijn omdat iedereen erop uit trekt!

  Ik vind je haar leuk zo, dat asblonde!

  Hier dus ook zo goed als offline geweest, verjaardag en mijn beste vriend vandaag hier, zo heerlijk!

 • Wanda
  maart 23, 2015 at 8:43 pm

  Staat je goed dat blonde! Spijkerbroeken… pfff, ik moet ook nodig wat nieuws maar vind het maar eens in dat skinny geweld!

 • Dina
  maart 23, 2015 at 8:50 pm

  Heerlijk, een extra lang weekend! <3 En nu heb ik ook echt zin in kokosnoot. Jammie!

 • Deisy
  maart 24, 2015 at 10:16 am

  Je haar is echt prachtig meis, je bent een mooi dame zeg! En roti is altijd goed haha 😉 X

  • zosammie
   maart 24, 2015 at 11:05 am

   dankje! 🙂 LIEF!

 • Billy
  maart 24, 2015 at 4:11 pm

  ik vind dat kleurtje toch wel mooier dan dat roze hoor, Sammie!
  Lekker, zo’n extra lang weekendje, ik heb komend weekend zo eentje.. 😉

 • Flavie
  maart 29, 2015 at 8:47 am

  Ik heb ook de Flow en de notebook 🙂