Afgelopen weekend #9

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een weekend verslag deed en dit weekend was heerlijk, dus ik dacht.. Sammie.. Deel weer is wat kiekjes van je weekend! Goed idee he? ; )

Dit weekend begon al goed op vrijdag avond met een gezellig BBQ met de buren. Wij zorgden voor heerlijk garnalen en de buren kwamen binnen met vers gebakken broodjes en verse kruidenboter. Die kruidenboter was trouwens echt heerlijk! Het onweerde later op de avond nog als een malle en Tommy vond het geweldig.. “oh wauw!” “oh vet!! Zag je die?!” “VETTTT!!” Heel veel wijntjes later zochten we ons bedje op want zaterdag moesten we er weer op tijd uit. Tommy bezocht eerst nog even het toilet voor een knuffel ; )

weeekendjunisammieZaterdag ochtend stapten we in de auto om de boodschappen in Duitsland te gaan doen.. Tommy met een flinke kater en ik zo fris als een hoentje ; ) Het was heerlijk weer dus ik kon eindelijk mijn nieuwe tuinbroek aan! Later in de stad scoorde ik nog een nieuw hoedje en daarna propte we er een gezonde aardbeien smoothie in. Met de hondjes een stuk gewandeld en toen kwamen mijn vrienden met hun kleine vent op visite. Tommy bakte heerlijke verse pizza’s en we hadden weer een erg gezellige avond met dit keer iets minder wijn voor Tommy.

hoedjeIk ben verliefd op mijn nieuwe hoedje! Zondag bestond vooral uit lui op het balkon hangen.. Het was weer lekker weer en de BBQ ging nog een keer aan. We keken nog een filmpje en propte nog wat chocolade naar binnen.. Het was een heerlijk gezellig weekend.

28 gedachten over “Afgelopen weekend #9”

 1. Die pizza!! Jum!!!!!
  Moet toch eens naar Nijmegen toe…hahaha. πŸ˜€
  Het ziet er uit als een mooi weekend. πŸ™‚
  En nog een brutale vraag: Heb jij een tattoo?

 2. Hahahahaha iets minder wijn voor Tommy πŸ˜‰

  En dat hoedje is gaaf, ik kan er zo weinig mee, ben gek op hoeden, maar ze passen mij meestal niet, ik heb een groot hoofd, krijg ik altijd te horen, hahaha

  En ja, heerlijk dit fotoverslagje, ik ben gek op foto’s, dus bij mij zit je goed πŸ˜€

  Off topic, kan het niet pasten natuurlijk, ik heb je net een tag gegeven, ik denk, dat vind ze vast leuk deze om te doen, en misschien heb je hem al gedaan πŸ˜‰

  X

 3. Ik vind jouw hoedje te gek gaat ook super goed in combinatie met de tuinbroek.

  Garnalen op de bbq, dit klinkt hemels.

 4. Ik zeg: Niks meer aan doen!! Klinkt als een heerlijk weekend. BBQen is altijd fijn, deden wij ook. Je tuinbroek blijft geweldig en dat hoedje, ook super tof!

 5. Klinkt als een lekker weekend. Jaloers op je bbq activiteiten die ik dit jaar nog niet heb mogen doen :p. Overigens kan je vriend wel pizza’s maken zeg, wat ziet dat er echt heerlijk uit!

 6. Het onweerde echt belachelijk hard! Wij zaten hier zo van: als het maar goed gaat aan de andere kant van de Waal.

 7. hahahaha, een knuffel met het toilet… πŸ˜€
  Tja, komend weekend hebben we een huwelijk te vieren, dat wordt ook gevaarlijk… πŸ˜‰

 8. Jakkes, dat onweer vond ik niet zo vet hoor. Ik kruip juist bijna niet onder het bed van de schrik. Dat hoedje is echt zo leuk. Waar heb je het gekocht? In Duitsland?

 9. Klinkt als een super weekend. Dat jullie nog konden BBQ-en, hier was het om 18 uur al erg bewolkt en om half 8 kwam het met bakken uit de hemel.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven