Als je je Iphone laat vallen..

Als ik mijn Iphone laat vallen zit mijn hart in mijn keel als ik hem moet gaan oppakken.. Zou het scherm nog heel zijn? Zo’n gevoel van benauwdheid en absolute paniek.. Als er barsten in zitten ga ik huilen.. Echt huilen. Mijn Iphone heeft gelukkig geen barsten maar het is wel mijn Iphone die je ziet op de foto.. Gewoon met een beetje keukenfolie er omheen ; )

Iphone hoesje stukJa ik laat mijn Iphone regelmatig vallen, best vaak eigenlijk. Ik ben een beetje lomp soms zou je wel kunnen zeggen. Mijn huidige hoesje van Case Mate heeft er voor gezorgd dat mijn Iphone er niet uit ziet als of er een ezel op is gaan staan. Mijn geliefde hand verlenging is nog steeds in zeer goede staat maar van het hoesje kan ik niet hetzelfde zeggen zoals je wel kunt zien. Tommy begon zich te irriteren aan mijn hoesje! Het werd dus tijd voor een nieuwe (om mijn relatie te redden) want dit hoesje beschermt straks ook niet meer.

casemate barely there hoesjeGelukkig zijn er genoeg hoesjes te vinden op internet en ik heb 3 hoesjes van TelecomTelecom.nl ontvangen met de post, binnen 2 dagen in huis! Tommy helemaal blij want mijn hoesje mocht eindelijk zijn laatste dagen in onze prullenbak gaan vieren.. Ik nam weer zo’n zelfde hoesje want ik vind het gewoon heel prettig als mijn telefoontje zijn slanke gestalte behoud.

case mate hoesje doorzichtigVoor alle knopjes zit er een uitsparing, kan overal goed bij en de camera is ook vrij. Het hoesje heeft net een opstaand randje dus als mijn lieve Iphone weer eens op zijn voorkant land blijft het scherm beschermd.

case mate hoesjeDan het hoesje waar ik het meest enthousiast over ben.. Ook van Case Mate.. Ik heb hem eigenlijk alleen uitgekozen om zijn candy kleur maar eenmaal om mijn lieveling ontdekte ik nog meer voordelen.

Case Mate POP!Alle knopjes zijn ook beschermd maar nog steeds goed bruikbaar, het hoesje voelt heel stevig (ziet er uit om op te eten) en heeft een kleine extra aan de achterkant.

Case Mate pop! hoesjeEr zit namelijk een klein stevig onderdeel wat je uit het hoesje kunt trekken en dan kan hij redelijk recht op staan in landscape modus. Super handig als je een filmpje wilt kijken maar je handen vrij wilt hebben. Ook dit hoesje heeft een opstaand randje aan de voorkant dus het scherm is veilig. Ik heb maar 1 minpuntje kunnen ontdekken.. Je krijgt je Iphone er redelijk lastig weer uit maar dat is misschien ook wel weer een positief puntje!

mobiparts hoesjeDan door naar het laatste hoesje. De gele kanarie.. ; ) Een wallet case van Mobiparts. Mijn Iphone ging er met gemak in, ik heb even met het hoesje gezwaaid want ik had het idee dat mijn lieveling er zo uit zou kunnen vallen maar nee, hij zit toch wel goed vast.

wallet caseHet is een wallet case dus je kunt er ook een pasje of briefgeld in kwijt, handig als je eens geen zin hebt om je tas mee te sjouwen. De flap heeft een magneet sluiting dus je ziet geen gekke druk knopen en hij gaat met gemakt dicht. Ik vind het hoesje ook nog best wel slank.

Ben jij nog op zoek naar leuke Iphone 5S hoesjes of wil je ook zo’n tof hoesje zoals hier boven? Kijk dan eens bij TelecomTelecom, ze hebben ook Nokia hoesjes, Samsung Galaxy S6 hoesjes en hoesjes voor andere merken. Volgens mij kan je voor ieder type telefoon wel bij ze terecht.

Dit artikel is gesponsord.

21 gedachten over “Als je je Iphone laat vallen..”

 1. Wat een superleuke hoesjes! Ik laat mijn mobiel elke week wel vallen, heb daarom gekozen voor een Samsung!

 2. Wat een leuke hoesjes. Ik ben een vreselijke draak met mijn telefoon en laat hem geregeld op de grond vallen. Mijn Samsung had ook binnen een week een barst. Gelukkig valt het niet echt op, en doet hij zijn werk nog steeds goed.

 3. Hahah ten eerste applaus voor je ceativiteit met dat folie. Ik dacht echt jezus haar telefoon is haar slecht aan toe. Dus dat heb je goed geacteerd haha. Mijn telefoon is dus wél echt kapot (#nofolie) maar ik laat hem dan ook echt elke dag vallen.

  1. Haha, ja keukenfolie is goed voor meer dan alleen de keuken 😉 Misschien is een goed hoesje voor jou dan ook een idee de volgende keer 🙂

 4. Hahaha.. wat een tof artikel zo met je telefoon 😉 Ik dacht echt: OH NOOOO! Dat eerste hoesje is trouwens echt geweldig zeg, mooi <3

 5. Je liet me even schrikken! Creatief met folie did the trick 🙂
  Leuke hoesjes voor je iphone. Persoonlijk vind ik de wallet versie het leukst, die geeft voor mijn gevoel net dat beetje extra bescherming.

 6. Haha, wat een grappig trucje! Ik laat mijn telefoon ook zo vaak vallen en nog steeds geen hoesje kopen hè… Zolisaenzo 🙂

 7. Ja ik heb ook zo’n flip over, maar dan van smart phone hoesjes! Heel fijn ding, begint wel een beetje af te takelen, maar meer het wallet gedeelte, omdat ik er te veel pasjes in prop. En het hoesje zelf begint een beetje lelijk te worden.. ‘gaat opzoek naar nieuw hoesje’

 8. Wat een leuke hoesjes. Vooral de candy kleur is leuk. Mijn telefoon komt nog uit de pre historie ;-). Ik had daarom in de rommelbak bij de HEMA nog een hoesje voor 3 euro, haha.

 9. Fijn dat deze een uitsparing hebben voor de camera, dat vind ik toch wel belangrijk haha. Die standaard is echt heel handig, dat heb ik nog nooit eerder gezien bij een hoesje.

 10. Ik zit altijd te hannessen; dan heb ik weer wel en dan weer geen hoesje. Ik vind elk soort hoesje naast voordelen ook nadelen hebben. Ik heb alle soorten gebruikt, maar meestal heb ik niks er omheen. Al is het het minst veilig, vind ik het wel het prettigst.
  Mocht ik het weer eens zat zijn en een hoesje nodig hebben ga ik hier eens kijken 😉

 11. Handig, dat hoesje met standaard. Zelf zweer ik bij de zogenaamde flip-over hoesjes. Ik krijg het altijd een beetje benauwd als het scherm van mijn telefoon niet beschermd is door iets wat er overheen zit. Ik laat ‘m overigens nooit vallen. Hij is in al die tijd dat ik ‘m heb twee keer van de bank op de grond gevallen, maar omdat er dus over het scherm ook iets zit, gebeurt er niets mee. Ik heb nog geen enkel krasje op m’n telefoon!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven