Alternatieve Kerstboom

kerstboomdetailOk, het is al tweede kerstdag.. (Zijn jullie eerste kerstdag goed doorgekomen? Al bomvol gegeten met van alles? Ja? Mooi.. Nee? Vandaag herkansing!) Maar ik wil toch nog wat kiekjes delen van onze kerstversiering. Het blijft tenslotte nog wel een aantal dagen staan.

Ik had hier al verteld dat ik onze boom geplant had op de vensterbank en dat Tommy niet zo kersttig is maar ik had toen ook nog wat kiekjes van onze boom gemaakt en die wil ik toch nog even delen vandaag.. Blijven we in de kerststemming ; )

Onze boom is dus van hout.. en ik kan er alleen platte versiering in hangen anders staat het zo gek (vind ik) slingers kerstboomlichtjesvind ik niet zo mooi maar lichtjes moesten er natuurlijk wel in! Dus hebben we leuke waxine lichthouders (met uiteraard waxine lichtjes er in) in de boom staan. Ik heb dus gewoon echte kaarsjes in mijn boom! Echte vlammen met zeer weinig risico dat het boompje vlam vat. Top.

Tot zo ver de Alternatieve Kerstboom..

Op tafel moest ook wat om kerst wat naar binnen te trekken dus kocht ik vorig jaar bij het tuincentrum een plankje, een hertje en nog wat prullaria om de 2 mooie rode kaarsenhouders gezelschap te houden.

kerstcollage

Dat zet je dan allemaal met wat beleid op het plankje (je kan het er ook op donderen maar dan krijg je meestal niet het gewenste resultaat) en voilà.. Een gezellig kerststukje om de tafel te sieren is daar!

Nee dit is natuurlijk niet het enige in huis! We hebben ook nog dit staan en hangen..

Alternatieve KerstboomBest gezellig toch?

22 gedachten over “Alternatieve Kerstboom”

  1. Heel erg gezellig zelfs ! ziet er allemaal leuk uit! Terwijl ik normaal toch altijd de voorkeur geef aan een boom met naalden ( echt of nep) vind ik die van jou ook heel erg leuk!

  2. Pingback: Een nieuw jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven