liefdes cupcakes

Alweer 3 jaar!

Precies vandaag zijn Tommy en ik alweer 3 jaar samen! Toen we 2 jaar samen waren vertelde ik jullie over onze eerste date die ik me nog als de dag van gister kan herinneren <3 Inmiddels zijn er gewoon alweer 3 jaar voorbij gevlogen, ik sta er iedere dag weer van te kijken hoe snel de tijd voorbij gaat.

Iedere dag mag ik naast Tommy wakker worden en daar ben ik nog iedere dag heel blij mee. Hij kan me iedere dag laten lachen, ook als ik daar helemaal geen zin in heb. Hij kookt geweldig, is lief en zorgzaam en hij kan iets saais zoals boodschappen doen veranderen in een komische show. Op naar de volgende 3 jaar! : )

25 gedachten over “Alweer 3 jaar!”

 1. Gefeliciteerd met jullie mooie jubileum! Gaan jullie het nog gezellig vieren samen of dat niet echt? Fijne dag!

 2. Op naar het oneindige, van harte gefeliciteerd jullie twee! Dat zit wel helemaal goed tussen jullie, i just know, don’t know why.. maar soms heb ik dat, gewoon dat weten.

  <3

 3. Ahhhww, gefeliciteerd Sammie!! Wat een lieve woorden ook over jouw vriend. Dat zit wel goed zo te lezen, hihi. Fijne dag vandaag!

 4. Wat immens leuk om te lezen!! Ik wens jullie ook nog heel veeeeeeeel jaartjes erbij! (met zo’n mooie cupcakes komt dat vast goed πŸ˜‰ )

 5. Oh wat een herkenbare eigenschappen ontdek ik nu in jouw Tommy. Herkenbaar want mijn Jan is net zo! ???
  Blijf genieten en op naar de volgende 3 jaar dan maar ja!

 6. Gefeliciteerd! πŸ™‚ wat super leuk! Haha toevallig heb ik in juli drie jaar verkering met mijn lover! πŸ™‚

 7. Boodschappen doen, saai?!? (grapje) Nee serieus, ik vind boodschappen doen wel leuk.
  Van harte gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum!

 8. Jaaaa, gefeliciteerd nog Sammie! πŸ˜€ Iedere dag met je lief lijkt net iets mooier dan een dag zonder hem. πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven