Alweer 3 jaar!

Precies vandaag zijn Tommy en ik alweer 3 jaar samen! Toen we 2 jaar samen waren vertelde ik jullie over onze eerste date die ik me nog als de dag van gister kan herinneren <3 Inmiddels zijn er gewoon alweer 3 jaar voorbij gevlogen, ik sta er iedere dag weer van te kijken hoe snel de tijd voorbij gaat.

Iedere dag mag ik naast Tommy wakker worden en daar ben ik nog iedere dag heel blij mee. Hij kan me iedere dag laten lachen, ook als ik daar helemaal geen zin in heb. Hij kookt geweldig, is lief en zorgzaam en hij kan iets saais zoals boodschappen doen veranderen in een komische show. Op naar de volgende 3 jaar! : )

25 reacties op “Alweer 3 jaar!”

 1. Sommarmorgon.com

  Gefeliciteerd met jullie mooie jubileum! Gaan jullie het nog gezellig vieren samen of dat niet echt? Fijne dag!

 2. Morgaine

  Op naar het oneindige, van harte gefeliciteerd jullie twee! Dat zit wel helemaal goed tussen jullie, i just know, don’t know why.. maar soms heb ik dat, gewoon dat weten.

  <3

 3. BlogbyDenisee – Nederland – Mijn naam is Denise en ik ben 21 jaar oud! Ik wil later in het basisonderwijs werken en ben daar op dit moment nog een studie voor aan het volgen. Verder ben ik dol op fotograferen, fashion en sporten. Mijn blog: Blogbydenisee.wordpress.com
 4. AroundSan

  Ahhhww, gefeliciteerd Sammie!! Wat een lieve woorden ook over jouw vriend. Dat zit wel goed zo te lezen, hihi. Fijne dag vandaag!

 5. Wat immens leuk om te lezen!! Ik wens jullie ook nog heel veeeeeeeel jaartjes erbij! (met zo’n mooie cupcakes komt dat vast goed 😉 )

 6. jackiedeklerk – Middelburg

  Gefeliciteerd….
  al 3 hele mooie jaren samen achter de rug, op naar alle volgende 33 mooie jaren 😉

 7. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Oh wat een herkenbare eigenschappen ontdek ik nu in jouw Tommy. Herkenbaar want mijn Jan is net zo! ???
  Blijf genieten en op naar de volgende 3 jaar dan maar ja!

 8. joorsheartneverlies

  Gefeliciteerd! 🙂 wat super leuk! Haha toevallig heb ik in juli drie jaar verkering met mijn lover! 🙂

 9. sunny mama

  Boodschappen doen, saai?!? (grapje) Nee serieus, ik vind boodschappen doen wel leuk.
  Van harte gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum!

 10. iliveformydreams.com

  Van harte nog met jullie 3 jarig samen zijn! Op naar vele gezonde en gelukkige jaren samen.

 11. Sheila @ beineffable.com – A globetrotter, backpacker, mother, wife, but also girlfriend, adventurer, thrill seeker and history nerd. Loves; riding my motorcycle, travelling around the world, getting ink on or getting pierced, having a cup of tea, going in a (cultural) adventure and visit themeparks.

  Gefeliciteerd! 3 jaar is ook alweer een hele tijd. Op naar nog vele mooie jubileum momenten.

 12. Paul – Blogger op MetroPaul.nl

  Gefeliciteerd met jullie jubileum. Leuk om te lezen dat je nog zo blij met hem bent!

Reacties zijn uitgeschakeld.