4 jaar online

Alweer 4 jaar online!

Precies vandaag is het alweer 4 jaar geleden dat ik voor het eerst een aantal woorden op ZoSammieEnzo.nl online gooide. Eerst nog via een gratis WordPress site en daarna al snel op mijn eigen .nl plekje. Het is gewoon gek om die eerste paar artikelen terug te zien, om even terug in de tijd te gaan. Bizar hoe snel die 4 jaar voorbij zijn gevlogen en hoeveel tekst er hier al te vinden is. ZoSammieEnzo.nl is een deel van mij geworden, het is een online plekje geworden waar ik heel gek op ben, een plek op het internet die helemaal van mij is. Dit online plekje is vandaag 4 jaar oud geworden!

It is still fun!

Na 4 jaar blog ik nog steeds met plezier, als ik er voor ga zitten doe ik dat omdat ik zin heb om te rammelen op het toetsenbord. Ik heb dan iets te vertellen, wil graag iets delen of iets laten zien en dit gaat eigenlijk nooit met tegenzin. Dat maakt deze hobby na 4 jaar nog steeds leuk! Nog niet zo heel lang geleden deelde ik een artikel met 5 redenen waarom ik nog steeds hier te vinden ben. Schrijven, delen, interactie, ontwikkeling en foto’s maken zijn voor mij de vijf leukste aspecten van het bloggen. Het zijn die dingen die het bloggen zo leuk maken en deze hobby levend houden. Ik zou ook echt niet weten wat ik zonder mijn blog met al die foto’s zou moeten doen ; )

zosammieenzo blogt

Bedankt.

Zonder lezers zou het hier een stuk minder gezellig zijn en juist die interactie met jullie vind ik leuk. Dat is soms hier op mijn blog door middel van een reactie die jullie achter laten, maar het is ook op social media. Het maakt het online wereldje gezellig en het is uiteraard leuk om te weten dat er mensen mee lezen. Dat er mensen zijn die het leuk vinden om te lezen wat ik te melden heb. Ik kan het ook zien aan de cijfers, iedere maand zijn er weer meer bezoekers die mijn site weten te vinden en dat is cool. Dus,, DIKKE DANKJEWEL VOOR JULLIE!! Ik hoop dat jullie nog veel langer en vaker mee komen lezen en misschien zelfs reageren. Ik hoop dat mijn blog jullie op de één of andere manier vermaakt, iets leert of inspireert. Oh en mochten jullie nog tips hebben, graag iets willen lezen over het één of ander, tell me!

12 reacties op “Alweer 4 jaar online!”

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik vind het tof dat je nog zo enthousiast en consequent blogt.. en kan me het begin van je blog nog goed herinneren 🙂 Nog veel schrijfplezier gewenst!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top