Alweer een jaar aan het bloggen!

Vandaag precies een jaar geleden begon ik met bloggen! Vandaag precies 1 jaar geleden plaatste ik mijn eerste bericht op ZoSammieEnzo, dit was vooral een voorstel rondje. Nu zijn we alweer 1 jaar verder en staan er heel wat meer artikelen op ZoSammieEnzo.nl Jullie hebben al gemerkt waarschijnlijk dat het deze maand dus feest is op ZoSammieEnzo.nl Maar vandaag is echt de dag dat mijn blog jarig is, gewoon al weer 1 jaar oud is mijn blogje! Ik begon met niks en zonder verwachtingen, niet wetend dat ik dit een jaar ging volhouden maar..

blogverjaardagBloggen heeft me zoveel plezier gebracht en daarom ga ik uiteraard ook gewoon verder ; )Β Deze hele maand vier ik feest met jullie door middel van give-aways want ik kan helaas de cupcakes niet met jullie delen. Ik heb er trouwens wel van genoten hoor ; ) Omdat vandaag de dag is dat mijn blog echt jarig is komt er deze week een wat grotere give-away online (so stay tuned) maarΒ vandaag wat feitjes op een rijtje over ZoSammieEnzo.nl

Ik begon met bloggen toen ik nog thuis woonde en dolgraag met Tommy wilde samenwonen, nu een jaar verder woon ik samen met Tommy en dat hebben jullie allemaal mee kunnen lezen. Ik ben weer meer met mijn camera gaan spelen en heb van alles geleerd. Ik vind het heerlijk om blogjes te schrijven maar vind het net zo leuk om met jullie mee te lezen en geniet van jullie reacties.

Door het bloggen kan ik niet alleen mijn ei kwijt maar leer ik beter schrijven, heb ik leuk online contact met al mijn leuke volgers en hoop ik er in real life een aantal te ontmoeten. Door het bloggen heb ik al een paar leuke samenwerkingen gehad en leuke producten leren kennen waar ik anders nooit geen weet van had gehad. Zonder jullie had ik het jaar niet gehaald denk ik, want met lezers en reacties is het bloggen toch een stuk leuker. Dikke dankjewel aan jullie dus!

De feitjes & cijfers

Volgers: 160 volgers via bloglovin! Wauw! 23 volgers via de mail en 14 via WordPress. Super trots op en heel blij mee!

Aantal geschreven artikelen op ZoSammieEnzo in een jaar: 339

Aantal blogjes gelezen bij jullie: 31586437982153 ; )

Twitter volgers: 140

Aantal reacties op ZoSammieEnzo.nl: 6250

Instagram volgers: 206

Facebook volgers: 46

Volgens wordpress komen de meeste mensen op mijn blog terecht via de volgende zoektermen:Β sammieenzo, soortgelijke films als the hungergames en emmerlijst.

In een jaar tijd zijn deze 3 artikelen het meest bekeken: Mijn verzonnen Sharing is Caring tag, Pasen met Blond Amsterdam en 9 dingen die je moet doen als je in Nijmegen bent.

30 reacties op “Alweer een jaar aan het bloggen!”

  1. Van harte gefeliciteerd Sammie! En dat doe je goed in een jaartje tijd van niets naar dit allemaal. πŸ˜€
    En die drie artikelen die het meest bezocht zijn, ken ik toevallig allemaal, ik ga nu je allereerste post even lezen, nu ben ik nieuwsgierig, hahaha

    X

  2. Gefeliciteerd! Ik moest trouwens heel hard lachen om de zoektermen waarop je het meest gevonden word volgens wordpress. Soortgelijke films als The Hungergames en emmerlijst, really? Ik blijf je met veel plezier volgen en hoop dat je nog lekker lang door blijft bloggen. Liefs, Annelies

  3. You did it!! Good job!

    Leuk het eerste artikel, ah toen jullie nog niet samen woonden. Het artikel over samenwonen was trouwens ook erg leuk!

  4. Gefeliciteerd met je jubileum! Blijf me er over verbazen dat je nog maar zo kort blogt! Dacht al dat je al veel langer van de partij was, ook gezien het gemak waarmee je blogt!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top