30 In Terug in de tijd

Alweer een jaar aan het bloggen!

Vandaag precies een jaar geleden begon ik met bloggen! Vandaag precies 1 jaar geleden plaatste ik mijn eerste bericht op ZoSammieEnzo, dit was vooral een voorstel rondje. Nu zijn we alweer 1 jaar verder en staan er heel wat meer artikelen op ZoSammieEnzo.nl Jullie hebben al gemerkt waarschijnlijk dat het deze maand dus feest is op ZoSammieEnzo.nl Maar vandaag is echt de dag dat mijn blog jarig is, gewoon al weer 1 jaar oud is mijn blogje! Ik begon met niks en zonder verwachtingen, niet wetend dat ik dit een jaar ging volhouden maar..

blogverjaardagBloggen heeft me zoveel plezier gebracht en daarom ga ik uiteraard ook gewoon verder ; ) Deze hele maand vier ik feest met jullie door middel van give-aways want ik kan helaas de cupcakes niet met jullie delen. Ik heb er trouwens wel van genoten hoor ; ) Omdat vandaag de dag is dat mijn blog echt jarig is komt er deze week een wat grotere give-away online (so stay tuned) maar vandaag wat feitjes op een rijtje over ZoSammieEnzo.nl

Ik begon met bloggen toen ik nog thuis woonde en dolgraag met Tommy wilde samenwonen, nu een jaar verder woon ik samen met Tommy en dat hebben jullie allemaal mee kunnen lezen. Ik ben weer meer met mijn camera gaan spelen en heb van alles geleerd. Ik vind het heerlijk om blogjes te schrijven maar vind het net zo leuk om met jullie mee te lezen en geniet van jullie reacties.

Door het bloggen kan ik niet alleen mijn ei kwijt maar leer ik beter schrijven, heb ik leuk online contact met al mijn leuke volgers en hoop ik er in real life een aantal te ontmoeten. Door het bloggen heb ik al een paar leuke samenwerkingen gehad en leuke producten leren kennen waar ik anders nooit geen weet van had gehad. Zonder jullie had ik het jaar niet gehaald denk ik, want met lezers en reacties is het bloggen toch een stuk leuker. Dikke dankjewel aan jullie dus!

De feitjes & cijfers

Volgers: 160 volgers via bloglovin! Wauw! 23 volgers via de mail en 14 via WordPress. Super trots op en heel blij mee!

Aantal geschreven artikelen op ZoSammieEnzo in een jaar: 339

Aantal blogjes gelezen bij jullie: 31586437982153 ; )

Twitter volgers: 140

Aantal reacties op ZoSammieEnzo.nl: 6250

Instagram volgers: 206

Facebook volgers: 46

Volgens wordpress komen de meeste mensen op mijn blog terecht via de volgende zoektermen: sammieenzo, soortgelijke films als the hungergames en emmerlijst.

In een jaar tijd zijn deze 3 artikelen het meest bekeken: Mijn verzonnen Sharing is Caring tag, Pasen met Blond Amsterdam en 9 dingen die je moet doen als je in Nijmegen bent.

 • Marion
  september 19, 2015 at 3:18 pm

  Super gedaan, meid! Gefeliciteerd!

 • Inge
  september 19, 2015 at 3:36 pm

  Jaaa! Hip hip hurra! Lekker bezig! 😀

 • Lies
  september 19, 2015 at 3:52 pm

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan! Ik hoop dat je nog vele jaren lekker door blijft Bloggen 🙂

 • robin
  september 19, 2015 at 3:59 pm

  wow gefeliciteerd! de tijd gaat snel he 🙂 en je hebt al een hoop artikelen ^^

 • Miss Paperfection
  september 19, 2015 at 4:00 pm

  Yay, eindelijk is het zover! Gefeliciteerd en op nog vele blogjaartjes.

 • joor
  september 19, 2015 at 4:18 pm

  Wauw gefeliciteerd! !! Tof!!!! Op naar vele jaren!!! Ik vind je blog echt super leuk !!!

 • Evelyne
  september 19, 2015 at 4:39 pm

  Hiep hiep hoera voor zosammieenzo 🙂

 • Nina Simplynspecial
  september 19, 2015 at 5:27 pm

  Joepieeeee! Nogmaals: GEFELICITEERD met je blogjaardag hihi. Wat leuk ook die feitjes en cijfertjes erbij. Vooral lekker doorgaan 🙂

 • debby
  september 19, 2015 at 6:46 pm

  Yeahhhhhh!!! Van harte lieve Sammie met je boogverjaardag

 • Denise
  september 19, 2015 at 6:53 pm

  YAAAY, gefeliciteerd!!

 • Ester
  september 19, 2015 at 7:07 pm

  Time flies when you’re having fun… Gefeli en op naar de volgende tig jaar!

 • Elaintje
  september 19, 2015 at 8:11 pm

  Hoezee! Gefeliciteerd! Mooie cijfers.

 • Tessa | 52druppels.nl
  september 19, 2015 at 8:36 pm

  gefeliciteerd! je mag zeker trots zijn! en die cupcakes heb ik je met mn ogen al een paar keer uit je handen gevreten 😉

 • Naomi
  september 19, 2015 at 8:42 pm

  Gefeliciteerd!!! Daar mag je trots op zijn! Goede resultaten ook 😉

 • Morgaine
  september 19, 2015 at 11:43 pm

  Van harte gefeliciteerd Sammie! En dat doe je goed in een jaartje tijd van niets naar dit allemaal. 😀
  En die drie artikelen die het meest bezocht zijn, ken ik toevallig allemaal, ik ga nu je allereerste post even lezen, nu ben ik nieuwsgierig, hahaha

  X

 • Sas
  september 20, 2015 at 7:55 am

  Van harte met je blog verjaardag! Dat je nog maar heel wat jaren evenveel plezier eruit mag halen 🙂

 • Sofie Katelijne
  september 20, 2015 at 10:34 am

  Woehoooew, proficiat!!

 • bymarlayne
  september 20, 2015 at 10:46 am

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! 🙂

 • Bente
  september 20, 2015 at 11:04 am

  Een dag te laat maar alsnog gefeliciteerd met je blog verjaardag! 🙂

 • Saar
  september 20, 2015 at 11:56 am

  Gefeliciteerd!

 • Annelies
  september 20, 2015 at 3:30 pm

  Gefeliciteerd! Ik moest trouwens heel hard lachen om de zoektermen waarop je het meest gevonden word volgens wordpress. Soortgelijke films als The Hungergames en emmerlijst, really? Ik blijf je met veel plezier volgen en hoop dat je nog lekker lang door blijft bloggen. Liefs, Annelies

 • Claudia
  september 20, 2015 at 3:40 pm

  Wat een mijlpaal, gefeliciteerd meid! Op naar het volgende jaar en nog meer van dat soort prachtige cijfers!

 • Nesrin
  september 20, 2015 at 5:22 pm

  You did it!! Good job!

  Leuk het eerste artikel, ah toen jullie nog niet samen woonden. Het artikel over samenwonen was trouwens ook erg leuk!

 • Wildcard
  september 20, 2015 at 6:05 pm

  Proficiat 🙂
  Dat we nog lang je blogje kunnen blijven lezen 😉

 • Jenn
  september 21, 2015 at 2:17 pm

  Yeey, gefeliciteerd!!

 • Wanda
  september 21, 2015 at 8:41 pm

  Gefeliciteerd met je jubileum! Blijf me er over verbazen dat je nog maar zo kort blogt! Dacht al dat je al veel langer van de partij was, ook gezien het gemak waarmee je blogt!

 • Miriam
  september 21, 2015 at 8:51 pm

  Hieperdepiephoeraaaaa! Leuk en gefeliciteerd 😀

 • Northflix
  september 24, 2015 at 2:47 pm

  Mag spuit elf ook nog even aansluiten in de rij om je te feliciteren?
  Op naar de 2 jaar!

 • Floor Daasvand
  september 29, 2015 at 1:36 pm

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan! 🙂

 • Flavie
  september 29, 2015 at 2:59 pm

  Nog een late Pieperdepiep!! 🙂