Lush aankopen

Angels on Bare Skin & Tea Tree Water van Lush

Ja echt waar, ik heb mijn Lush ontmaagding beleefd! Ik heb 2 artikelen van Lush gekocht omdat ik een enthousiast verhaal had gelezen. Toen Tommy en ik in Düsseldorf waren begin maart ben ik de Lush winkel in gegaan vlak voor sluitingstijd en ging er voor het eerst met een tasje naar buiten. Ik kocht er de Angels on Bare Skin, Happy Hippy showergel en een flesje Tea Tree Water.

Ik ben al vaker bij Lush winkels naar binnen gelopen, gewoon omdat ze er zo aantrekkelijk uit zien. Het interieur van de winkels oogt warm en is natuurlijk ontzettend kleurrijk met alle Lush bruisballen. Het ruikt er lekker en ik vond de zwarte verpakkingen altijd al aantrekkelijk. Ik kocht er alleen nooit iets! De prijs spreekt me nou niet per se erg aan en we hebben geen bad. Ook vind ik het in de winkels vaak erg druk en dan sta ik altijd snel weer buiten. Omdat ik nu vlak voor sluitingstijd naar binnen gaan was het lekker rustig en ik wist dit keer waar ik voor kwam.

Angels on Bare Skin

Angels on Bare Skin

Ik kwam voor de Angels on Bare Skin en de Tea Tree Water. Ik was er nieuwsgierig naar geworden nadat ik de enthousiaste review van mede blogster hetisMarg.nl had gelezen. Door haar verhaal wilde ik deze producten wel eens proberen. Toen ik het potje Angels on Bare Skin de eerste keer open maakte was ik niet direct enthousiast. Ik dacht direct aan nat vogelvoer, zo zag het er uit en zo voelde het.

Lush reiniger

Met gemengde gevoelens nam ik een beetje in mijn handen en smeerde er mijn gezicht mee in. Het ruikt heerlijk fris, maar het smaakt goor. Ik kreeg per ongeluk een beetje in mijn mond en ging bijna over mijn nek. Iets wat je dus niet moet nadoen ; ) Ik gebruik het product nu ongeveer een maand dagelijks, heel soms sla ik een dag over. Ik heb het idee dat mijn huid wel iets minder onrustige plekjes heeft als daarvoor. Of het echt iets doet voor mijn huid, geen idee, ik reinig er in ieder geval dagelijks mijn gezicht mee : ) en mijn huidje voelt daarna altijd heerlijk zacht.

Tea Tree Water

Tea Tree Water

De Tea Tree Water spuit ik altijd op mijn gezicht als ik onder de douche uit kom. Ook deze gebruik ik ongeveer dagelijks en ik vind de geur echt heerlijk fris. Geeft gelijk een beetje een oppepper. Tea Tree heeft een anti-bacteriële werking, en zou werken tegen de bacteriën die puistjes veroorzaken. Nu heb ik toch al niet heel vaak last van puistjes. Ik kan dus niet zeggen of het werkt, wel merk ik dat mijn huid daarna altijd frisser voelt en een beetje strakker. Je zou er ook de laatste restjes make-up mee kunnen verwijderen, dit heb ik nog niet geprobeerd omdat ik het altijd na het douchen gebruik.

Happy Hippy Showergel

Happy Hippy Lush

Toen ik bovenstaande producten gevonden had kon ik het niet laten om nog even aan de douche gels te snuffelen. Een medewerker kwam me vragen of ik een bepaalde voorkeur had. Aangezien ik al zoveel zoete luchtjes onder de douche heb wilde ik wel eens iets fris. Hij raadde me deze Happy Hippy Showergel aan, vertelde dat hij zelf altijd deze geur had en deze een heerlijke oppepper aan de dag gaf. Ik was eigenlijk al verkocht bij de naam Happy Hippy. Ik probeerde de geur uit in de winkel op mijn handen en sindsdien staat deze hier in de douche. De grapefruit is inderdaad heerlijk fris en ik vind de douchegel fijn in gebruik.

Ja, ik ben dus nu Lush ontmaagd, ik heb 3 producten van Lush in de badkamer staan en ben verliefd op de uitstraling van de producten. Ik denk dat ik de volgende Lush winkel niet meer zomaar voorbij zal lopen. Het is maar goed dat er geen filiaal in Nijmegen zit.  ; )

13 reacties op “Angels on Bare Skin & Tea Tree Water van Lush”

 1. Lush <3 Je brengt me op ideeën, morgen gaan we een middagje naar Gent en volgens mij zit daar wél een Lushwinkel. Voor mij is het ook maar goed dat er geen in Breda zit! Een aantal producten gebruik ik al jaren steevast: 'Coalface' gezichtsreiniger en ik wissel tussen de moisturizers. Soms maak ik een uitstapje naar een shampoo of natuurlijk zo'n lekkere massagebar… wist je dat als je 5 potten terugbrengt, je een gratis vers gezichtsmasker krijgt? Die zijn ook echt goddelijk! Geniet van je Lush 🙂

 2. Lush is zo lekker! De tea tree heb ik heel lang gebruikt voor mijn onrustige huid. De andere twee producten ken ik nog niet maar ben benieuwd

 3. Ohh, Lush producten zijn zo fijn! Ik heb er nog maar een paar gebruikt. Deze nog niet, maar ben er erg nieuwsgierig naar. Angels on Bare Skin vind ik wat dubieus, maar heeft wel mijn aandacht getrokken! Haha! Misschien toch maar eens proberen! 🙂

 4. Ik wil ook nog steeds graag een keer naar een Lush winkel! Ben er ook nog nooit geweest, maar het lijken me erg fijne producten, en idd, ♥ de uitstraling ervan!

 5. Happy Hippy Showergel heb ik ook gebruikt, zo heerlijk. En inderdaad geeft echt een oppepper in de ochtend. Sowieso heeft Lush fijne producten, als ik weer eens een financiele meevaller heb moet ik ook echt weer wat halen!

 6. Haha vogelvoer 😉 Ik heb mijn Lush ontmaagding ook gehad en daar is het helaas bij gebleven. Ik zou graag nog meer producten willen proberen. Ik mag ook blij zijn dat er geen winkel in Nijmegen of Arnhem zit 😉

 7. Je kunt de Tea Tree opzoeken via google en zien wat het puur allemaal doet, en pure olie van Tea Tree, kun je bij de Tuinen oa kopen. Ik moet weer een flesje, want het behandeld ook wondjes, kan ook bij dieren gebruikt worden namelijk met wondjes, en nog zoveel meer, in de zomer, kun je er muggen oa mee uit huis houden. 😉

  Echte Tea Tree, onbewerkt, stinkt dan ook, zou ik nooit na een douche opdoen, whahaha

  X

 8. Wat leuk dat je producten van Lush hebt gescoord! Ik moest zo lachen om de vergelijking nat vogelvoer, zo ziet het er inderdaad wel een beetje uit. Ik heb die nog nooit geprobeerd overigens, maar wel veel enthousiaste verhalen gehoord. Leuke producten kocht je! Malou x

 9. Ik hoor ook zoveel goede verhalen over Angels On Bare Skin! Happi Hippy klinkt trouwens geweldig! Ik houd helemaal niet van zoete geuren. Lees ik nu grapefruit?! Dat is mijn favoriet. Ik ga hem toevoegen aan mijn lijstje! 😀

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top