Another Food tag

Sja.. iedereen moet eten toch? Kun je er maar beter extra van genieten.. en er af en toe is over schrijven ; ) en een tag invullen natuurlijk!

Wat is je favoriete ontbijt? Vers gebakken broodjes met lekkere vleeswaren, goeie kaas en een gekookt eitje.

Hoe drink jij je koffie? Meestal uit een mok of bodum glaasje (espresso) en dan zet ik de rand tegen m’n lippen en giet de boel naar binnen.. (oh, dat bedoelde je niet?)(ohhh) Met 2 suikerklontjes..

Wat zit er op je lievelingsbroodje? Moeilijk kiezen! Ben een echte broodliefhebber.. gekookte gelderse worst met knoflook poeder vind ik heerlijk maar ook salami of paté en  dit allemaal..

Soep of salade? Salade. Lekker fris, gezond en makkelijk.

Nooit meer zoet of nooit meer hartig? Wat is dat nou voor vraag? Daar kan je toch onmogelijk tussen kiezen! Ik niet in ieder geval..

Welke keuken is jou favoriete? De Griekse!

Wat is je favo foodfilm? uhm.. foodfilm? Waar heb je het over?

Thuis koken of uit eten gaan? Als ik miljonair was zou ik voor uit eten gaan omdat ik dat dan vast ook heel vaak zou doen maar dat ben ik niet he… dus thuis koken! Gelukkig kookt Tommy altijd heerlijk! (en we hebben een vaatwasser, wat ook heel fijn is na afloop)

Wat is je lievelingsrestaurant? El Greco, Grieks eetcafe in Gorinchem waar wij altijd met de familie eten. Het eten is heerlijk, echt grieks, en de sfeer is ook altijd top! Gezellig restaurant, dus ben je is in Gorinchem dan moet je daar zeker gaan eten.

Boodschappen doe ik bij… De supermarkt.. uhu uhu.

Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is… Oh.. ik kan niet kiezen! Moeilijk! Nou 3 dingen die me zo te binnen schieten dan maar.. Feta Saganaki.. De heerlijke cupcake in Nijmegen bij dit zaakje en het machtige maar super lekkere griekse chocolade taartje van El Greco.

etenfavos

Wat is je favo cocktail? Rode wodka redbull en malibu cola.

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken? Ik zou het niet mijn keuken willen noemen.. ik ben niet zo’n koker.. maar als ik naar onze keuken kijk en bedenk wat ik zelf vaak gebruik als ik er is wel in sta dan mag dit zeker niet ontbreken: Keukengerei, vaatwasser, mijn Blond Amsterdam servies (dûh), pannen (nog een keer dûh), verschillende smaken olijfolie, koffiebonen, knoflook en De Jura koffie machine die ons voorziet van heerlijke koffie.

2014-11-01 16.44.57

Mijn favo snack is… Sja, voorspelbaar antwoord dit denk ik.. maar toch echt chocolade. Al vind ik hartige snacks ook erg lekker hoor..

Wat zit er op jouw pizza? Als we pizza bestellen (wat niet vaak gebeurd) neem ik iedere keer een andere pizza maar als we zelf verse pizza’s maken ziet die van mij er bijna altijd ongeveer zo uit…

pizzaPizza met kaas en tomatensaus, knoflook, rode uien, salami, cherry tomaatjes en heel veel.. echt heel veel Feta kaas.

Wat lust je echt niet? Warme augurk (die tussen de hamburgers van de mac zitten) vind ik echt niet te eten! Chinees vind ik ook niet lekker en erwtensoep en bruine bonen soep word ik ook heel verdrietig van. Schimmelkaas.. bah!

Mijn favoriete foodblog is… Nu zou ik graag een heel wijs bijdehand antwoord hebben waarin duidelijk word dat ik echt wel kijk naar gezonde kook kunsten van andere waar ik dan wat van opsteek.. of een leuke blog waar uit naar voren komt dat ik dus toch probeer te leren koken.. maar… nee.

Het gekste wat dat ik ooit gegeten heb is… Er schiet me niks te binnen..

Wat staat er op je food bucket list? Food bucketlist.. hmm.. waarom heb ik die niet? dusss.. uhm..  niets

Nou dat was de tag.. hebben jullie nu honger? Ik wel dus..

21 reacties op “Another Food tag”

  1. Aah hoe kan je erwtensoep nou niet lekker vinden? (ik snap het wel, vond ik vroeger ook niet maar nu? Koud weer, en dan een lekkere kom snert: HeerlijK!)

  2. Food film, julie en julia, echt kijken hoor…
    Oh en ik zag er pas nog 1, mmmm naam vergeten die was ook zo super…

    Hartig of zoet, daar zou ik ook niet tussen kunnen kiezen

  3. chocolade, oh boy <3 Ik heb ooit wel een docu gezien over een man die stopte met al het slechte eten en overging op groene sappen enzo. Was heel boeiend, misschien een kijktipje? Voor avonden vol met chocolade dan natuurlijk he

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top