tv meubel metaal

April 2019

Ik dacht, laat ik eens even bijkletsen over de maand april. Die heerlijke maand met 2 weekenden zalig zomers zonnig weer! De eerste 2 weken van mei leken wel herfst met al die regen. Gelukkig ziet het er naar uit dat we weer naar het betere weer toe gaan. Jeej!

April was dus de maand met dat heerlijke weer! Ik heb er zo van genoten! Gewoon het hele weekend lekker op de loungeset chillen met een boekje in de zon. Ik werkte in 2 dagen tijd alle was weg. Het kon heerlijk buiten drogen en iedere keer als ik weer wat ophing was de was van 3 uur daarvoor alweer droog. Ik vind het echt heerlijk om de droogmolen te gebruiken, de was ruikt daarna ook extra lekker. Het heeft de geur van de zon : )

April 2019

Op eerste paasdag aten we buiten sushi. Zo lekkker! April was ook de maand van Koningsdag. Wij vierden dit in Dirksland bij mijn oom, tante een neefje. Mijn andere tante en haar vriend waren er ook en we deden wat borrels op Oranjepop. Was bijzonder gezellig en gelukkig bleef het op een kleine bui na de hele dag droog. Bij zo’n gezellige dag met borrels hoort natuurlijk pizza! Op de koudere dagen van april keken we naar Netflix. In 3 avonden hadden we de serie YOU uitgekeken, ik noemde de serie al eerder in deze blog, echt een aanrader. Het was ook de maand dat Tommy een jaartje ouder werd en hij begon met trainen voor de vierdaagse. Ja, hij loopt hem dit jaar mee, de 50 km! Ik ga hem uiteraard aanmoedigen vanaf de zijlijn ; ) 

Hoe was april bij jullie?

4 gedachten over “April 2019”

  1. Ja, de maand april van dit jaar, hoe was die, precies wat je zegt, ik ging zeer onverwacht dus een weekend mee op een zeilschip, een klipper, een twee master de Waddenzee op en zo naar 2 eilanden en 3 nachten aan boord slapen… Wat een weekend was dat, wat een prachtig weer, met geweldige gouden uren voor de zon, en de foto’s! Dat komt nog allemaal aan bod op mijn blog mettertijd, maar sowieso… april, was de maand van de zonsondergangen!

    X

  2. Leuk om te lezen en zien over jullie maand April! April was een fijne maand, met veel baby gerelateerde dingen en 2 date ochtenden samen met M. <3

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven