loungeset intratuin

April, de lente laat op zich wachten.

Zo zeg je dat je meer gaat bloggen, en zo gaat er een maand voorbij zonder nieuwe blog. Oeps! Beetje druk geweest met van alles en nog wat. Daarom nu maar weer een maand overzichtje : )

April was de maand van…

In April zaten we voor het eerst bij de buurtjes buiten in het zonnetje. Nog wel met een jas aan, maar de zon was al lekker. Tommy was jarig en kreeg van mij een toffe groene chino. Ook aten we die avond frietjes, Tommy zijn favoriet : ) Die avond gingen we nog spontaan met onze buurtjes bij onze oude buurtjes langs die een camper hadden gekocht. Is ooit van een kunstenaar geweest die de wagen helemaal geschilderd had. We zijn er een rondje mee gaan rijden, was spontaan en gezellig. We hebben deze maand voor het eerst dit jaar de vuurschaal weer eens aan gehad. Aardig wat restanten hout weg gestookt. Heerlijk zo’n avondje met een vuurtje! De auto ging weer voor de APK en dat was weer bijzonde prijzig, had er aardig de pest in. Snap dat alles duurder is geworden, maar dit ging me te ver. Volgend jaar maar een andere garage zoeken.

Eind maart hebben we onze oude loungeset verkocht (foto boven aan deze post) en gingen we nog even langs bij KeesSmit tuinmeubelen op de laatste avond van maart. Daar vonden we een hele toffe set die heerlijk zat en we bestelden deze, het zou eigenlijk pas mei, begin juni geleverd worden. We kregen de nieuwe tuinbank en tuin stoel al binnen in de tweede week van april! Helaas was het frame van de bank wat krom en raakte 1 poot de grond niet. Best irritant als een bank niet stabiel staat. We hadden van deze winkel wel wat meer kwaliteit verwacht. Gelukkig hebben ze de bank eind april omgeruild. Deze staat wel recht, maar we zijn niet echt te spreken over de afwerking. Voor een bepaald bedrag verwacht je dat het helemaal strak is, maar dat is tegenwoordig nergens meer lijkt het. Tikje irritant. Ik had voor mijn verjaardag in Januari cadeaubonnen gekregen van Vtwonen en maakte deze nu op aan leuke tafeltjes voor bij de nieuwe tuinset. Deze zomer kunnen we weer heerlijk zitten! Ik hoop binnenkort wat foto’s te maken van onze nieuwe set en dan doe ik die uiteraard delen : )

april 2023 zosammie niet echt lente

In de tuin zijn we deze maand ook weer lekker bezig geweest. We hebben de terrassen weer schoon gepoetst en Tommy maakte de BBQ vast schoon. Ik verwijderde bergen onkruid en heb wat planten verplaatst. Ook zijn er weer wat nieuwe planten bijgekomen. Onze buurman organiseerde een trabant tourtje, hij heeft zelf twee van die leuke oude autotjes en Tommy reed met zijn vader in 1 van die twee een dag mee. Ze hebben een hele leuke dag gehad en het was super leuk om al die oude auto’s in de straat te zien staan toen ze verzamelden. Ik heb de dag gebruikt voor de tuin en tv kijken : ) Zit nu al in het laatste seizoen van The Handmaids tale!

Verder hadden we het weekend voor Koningsdag nog een erg gezellige spontane avond met de buurtjes en heel veel borrels. Dol op die spontane avondjes! Koningsdag waren we weer bezig in de tuin. Het laatste weekend van april brachten we afval weg naar de stort, haalden we eindelijk de nieuwe tuinbank uit het plastic en genoten we op zondag van het zonnetje. Het was eindelijk weer voor de korte broek! We hebben de hele dag buiten gezeten tot laat in de avond, was genieten! Ik hoop echt dat de maand mei beter gaat worden wat betreft het weer. Meer zon en meer warmte graag! : )

1 gedachte over “April, de lente laat op zich wachten.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven