Ask me anything, vraag maar raak!

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst met een soortgelijke blog jullie de kans gaf vragen te stellen. Vandaag is het weer zover! Ik vind dit soort blogs altijd leuk, de vragen kunnen niet alleen leuk en verrassend zijn, maar ook inspirerend. Altijd leuk om te lezen wat mensen van je willen weten.

Dusssss, ga je gang, vraag maar raak! : D

Ik zal de vragen later beantwoorden in een aparte blog.

4 gedachten over “Ask me anything, vraag maar raak!”

 1. Je woont nu een tijdje in Nijmegen. Ik ben wel benieuwd of je je er al helemaal thuis voelt en hoe je daar je plek hebt gevonden.

 2. Altijd leuk!
  – Wat is je favoriete nummer van dit moment en waarom?
  – Welke dingen doe jij graag in huis?
  – Hoeveel planten heb je in totaal thuis staan?
  – Wat vind jij de leukste blogs om te volgen?

 3. Een vraag die uit mijn elke dag een vraag boekje komt en die ik erg lastig vind…

  “Als vandaag jouw laatste dag op aarde is, wat zou jij vandaag dan doen.”

  Ik ben heel erg benieuwd!

  X

 4. Oh… potver. Ik zie dit en denk…. het is meteen een goede reminder voor mezelf dat ik ook nog vragen heb te beantwoorden! Ik houd van dit soort oproepjes, dus leuk dat ik ook vragen kan stellen. Even denken dus. Hier komen ze. Sommigen ook gerelateerd aan Nijmegen, omdat we natuurlijk buren zijn en ik daar dan ook wat aan heb 😉

  – Wat is jouw favoriete ‘Zomerfeesten’ plekje?
  – Wat zijn jouw favo lunch en diner adresjes in Nijmegen?
  – Welke kledingstijl draag je niet, omdat het niet helemaal bij je past, maar vind je eigenlijk best leuk?
  – Naar welke film release kijk je uit?
  – Van welke eigenschap van Tommy zou jij ook wel iets (meer) willen hebben?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven