Ask me.. whatever you want!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een post plaatste met de titel: Ask me anything. Ik dacht dat het wel leuk was om vandaag na een half jaar weer jullie de kans te geven mij te vragen wat je maar wilt weten! Er zijn inmiddels nieuwe lezers dus misschien nieuwe vragen (of ik op alles antwoord geef is natuurlijk een tweede..) (maar ik ben best open en eerlijk dus…) Tip.. Er is natuurlijk ook aardig wat over mij te vinden op mijn about me pagina maar misschien wil je toch graag nog iets weten..

Vraag maar raak! Geef ik later antwoord ; )

13 gedachten over “Ask me.. whatever you want!”

 1. – Nooit meer muziek of nooit meer chocolade?

  – 2 kinderen OF 5 katten, 2 cavia’s en 3 goudvissen?

  – Wanneer gaan wij een drankje doen op de Waalkade?

  – …ja dat waren de vragen.

 2. Hoeveel bloggers heb jij al IRL ontmoet en leren kennen, en hoe is dat jou bevallen.
  Heb je dat nog niet, ben je het wel van plan?

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven