outfit 2019

Augustus, wat was je zonnig!

Weer een maand voorbij en nu komt het einde van de zomer echt in zicht. Het ging mij te snel! Ik kan zo genieten van die zonnige warme dagen! Ik ga ze dan ook echt missen, maar ik hoop dat september nog wat moois voor ons in petto heeft. Deze maand stond in het teken van genieten en van eten : ) 

augustus2019

We zijn de maand augustus begonnen met een middagje de stad in. Gewoon even Nijmegen in voor een late lunch en een nieuw luchtje. Ik genoot van een volle yoghurt bij Karel en gaf een cadeaubon uit bij Douglas. Nomade is mijn nieuwe favoriete luchtje : ) Om het eind van de vakantie te vieren zijn we een dagje naar Middelburg geweest. Prachtig stadje en we hebben er ook heerlijk gegeten! De mosselen gingen er goed in en ook de vis salade was een feestje!

aug 2019

We hebben thuis de BBQ vaak aan gehad en regelmatig genoten van een lekker stukje vlees of vis. We maakten een keer de bierkip en dat was extreem smullen! Heb denk ik nog niet eerder zo genoten van een kip! Ook de zoete puntpaprika’s met feta van de BBQ waren een succes en hebben we een aantal keer gemaakt. We hebben een gezellige middag en avond gehad met de carnavals ploeg en maakten daar mini pizza. De eerste week werken na de vakantie viel best wel tegen en na 2 dagen was ik alweer vergeten dat ik vakantie had gehad. Gelukkig bleef het zonnetje steeds terug komen en konden we met het buiten eten in de avonden het vakantie gevoel een beetje vast houden.

augustus 2019

We kregen vrienden te eten en ik maakte bruschetta’s voor het voorgerecht. Erg lekker gegeten die avond en het was ook nog eens erg gezellig! Ook ging de BBQ aan op een vrijdag avond met de buurtjes, weer gezellig! Ik nam weer eens een reep Tony’s mee naar huis, maar ik vond hem tegenvallen. De citroen smaak was erg ver te zoeken. We hadden weer eens een afspraak bij de kapper, een verjaardag van de kleine man van vrienden en een verjaardag van iemand die 60 was geworden. Die laatste vierden we in de natuur met een groot kampvuur en ik danste er de twist : ) Ook mochten we nog een rondje mee op een rib, super gaaf! Was een mooie afsluiter van augustus! Op naar een mooie september maand!

4 gedachten over “Augustus, wat was je zonnig!”

  1. Dat is zeker een super afsluiter, de rib! Gaaf! En de bierkip… ook al eens cola kip of vlees geprobeerd? Wil ik ook nog eens doen, schijnt ook heerlijk te zijn… ennuh, ik zag ook nog cola saus bij de AH staan ineens van de week, nee nog niet mee genomen of uit geprobeerd, ik zocht een goede smokey BBQ sweet saus… hahahaha

    Mooie maand ook, geniet jij nog maar even lekker door, wat koeler nu, maar wel zonnig! Althans hier.

    X

  2. Ziet eruit als een heerlijke maand die je goed hebt afgesloten! Ik moet zeggen dat ik het warme weer helemaal zat ben, ik ben dol op de herfst en kan niet wachten tot de bladeren weer van de bomen vallen en het volop herfst is.

  3. Oh dit ziet er erg fijn uit allemaal. Een goede maand dus, op naar een fijn September. We gaan alweer richting het einde van het jaar. Bizar gewoon.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven