augustusoverzichtsam2023

Augustus

De maand augustus is ook alweer voorbij en zo gaan we weer richting de herfst. Waarom gaat de zomer altijd veel te snel voorbij? Gelukkig lijkt het nu weer even zomer te zijn, alleen jammer dat onze vakantie vorige week was. Naja, je kan niet altijd geluk hebben he? 🙂

De maand begon met herfstachtig weer en veel regen. Toen het zonnetje eindelijk scheen heb ik daar gelijk een foto van gemaakt, de tuin staat er prima bij. Helaas gaat het onkruid ook enorm hard met dit weer. De auto moest weer naar de garage omdat hij vreselijk stotterde, gelukkig was dat met een nieuwe bobine en bougie kabels verholpen. De eerste 2 vrijdag avonden van augustus hebben we geborreld met de buurtjes, altijd gezellig. Het eerste weekend van de maand deden we verder niet veel, het tweede weekend van augustus was wat drukker, op zaterdag avond gingen we bij kennissen in Nijmegen langs en hebben daar heerlijk gegeten. Op zondag nam mijn schoonvader ons mee uit eten en genoot ik van een zalig toetje. Alles op de foto’s was van chocolade gemaakt en zo lekker! Van de buren kregen we verse eitjes van het land die zij ook gekregen hadden en niet op kregen, heb er gelijk de volgende dag mijn lunch mee gemaakt. We maakten thuis ook nog een griekse salade, maar die was toch niet zo lekker als ze in Griekenland waren. Best heimwee gehad naar die heerlijke 2 weken vakantie!

aug 2023
aug feestje samtomlezen

Met het tweede weekend van augustus liet de zomer zich eindelijk zien. Daar was ik ook echt aan toen, heb gelijk de korte broeken weer tevoorschijn gehaald. Het bruine huidje wat we in Griekenland hadden opgedaan was er al weer bijna af. In het derde weekend hadden we een feestje, waar ook een thema aan vast zat. Tommy en ik scoorde allebei een nieuw kostuum. Het feestje was ontzettend gezellig, ik had alleen iets teveel wijntjes op.. Ik heb mijn e-reader ontzettend veel gebruikt deze maand. Heb aardig wat boeken uitgelezen. We bestelden weer eens pizza bij Domono’s.

collagevakantieaugsam

De week daarna hebben we niet zoveel gedaan, ik bestelde wel wat nieuwe kleding en ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe jeans rok. De laatste week van augustus hadden we nog een weekje vakantie. Het weer zat helaas helemaal niet mee, maar we hebben ons prima vermaakt. We zijn een middagje naar Duiven gereden om daar even te neuzen bij Loods5. Wat een geweldige winkel is dat toch! De bank op bovenstaande foto is echt onze droombank. Wat zit die vreselijk lekker zeg! Even door sparen alleen.. Ik nam bij Loods5 alleen geurstokjes mee en sindsdien ruikt de woonkamer zalig! Bij de Mediamarkt namen we een nieuwe Dyson stofzuiger mee, geweldig ding weer!

vakantieweekaug-sep2023

We zijn in onze vakantie ook een avondje uiteten geweest bij een Italiaan. Zo vreselijk lekker gegeten daar! De truffel pasta was zo lekker dat ik mij moest beheersen om mijn bord niet schoon te likken : D La Giara, aanrader mocht je eens in de buurt van Malden zijn. Ik heb ontzettend veel gelezen in de vakantie, soms kan ik gewoon niet stoppen met lezen en dan is het ineens middernacht. We hebben deze week ook ontzettend lekker kunnen uitslapen.

Lezen.

Toen we op vakantie waren heb ik weer helemaal de smaak te pakken gekregen met boeken lezen. Ik heb de e-reader ontzetten veel gebruikt sindsdien. Op vakantie las ik de eerste 2 delen uit van de serie van Jojo Moyes, ‘Voor jou’ en ‘Een leven na jou’. De roman ‘Voor mij’ las ik uit toen we thuis waren. In augustus las ik ook meerdere boeken uit, zo las ik de Hulp van Freida MCFadden en de eerste paar delen uit de reeks De Zeven Zussen.

Kijken.

Op Netflix keek ik de laatste afleveringen van de serie Sweet Magnolias. Ik begon aan seizoen 2 van The OA en keek met veel plezier op tv naar de nieuwste afleveringen van We zijn er bijna. Ook keken Tommy en ik samen meerdere afleveringen van de Meilandjes. Kijkt zo lekker weg! We keken ook nog een film, Guardians of the Galaxy Vol. 3 Aanrader als je de eerste films ook gezien hebt van Marvel. Ook de Marvel film Black Widow. Leuke film ook weer met genoeg actie.

4 gedachten over “Augustus”

  1. Best een lekker maandje zo te lezen! En ja, qua timing had je inderdaad beter deze week nog vrij kunnen zijn, maar ach, ondanks het mindere weer hebben jullie je prima vermaakt! En die jeansrok, wat ontzettend leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven