Autoparfum van Rituals SAKURA

Ik heb het al eens eerder over deze lijn van Rituals gehad, de Sakura lijn beviel me erg goed onder de douche. Ik zei toen al dat ik de bed & bodymist ook wilde gaan aanschaffen, and so I did. Ik kan alleen zelden de Rituals winkel uitlopen met maar 1 artikel. Tommy koopt al heel lang autoparfum van Rituals en ik besloot dat ook eens te proberen.

Autoparfum van Rituals.

Bij Tommy in de auto ruikt het namelijk altijd erg lekker. Hij heeft eigenlijk standaard de Samurai geur van Rituals in de auto. Ik vind deze ook erg lekker, maar toen ik zag dat er ook een autoparfum van Rituals was met de Sakura geur besloot ik die mee te nemen. De geur beviel me goed onder de douche dus ik dacht dat het niet mis kon gaan in de auto. Dat was ook niet het geval!

Autoparfum van Rituals

De geur is gewoon zo lekker! Niet zo chemisch als zo’n vies dennenboompje : ) Het ruikt in mijn auto nu net zo lekker als onder de douche. Ik vind het ook wel tof dat het houdertje wat je in je auto op je ventilatie rooster plaats er ook nog eens chique uit ziet. Mooi vormgegeven als een houten blokje. I like! De verpakking die ik kocht heeft ook nog 1 na vulling, dus als deze op is kan ik nog even vooruit. Het blokje hoef ik nooit weg te gooien, de na vullingen kun je ook gewoon los kopen. Milieu bewust ook nog eens ; )

Sakura bed & body mist.

Rituals Sakura body mist

Uiteraard liep ik de winkel niet uit zonder de bed & body mist van Sakura. Daar kwam ik tenslotte voor. De geur is niet te aanwezig dus ik spray er rijkelijk het bed mee in voordat ik ga slapen. Heerlijk die geur op mijn kussen. Als ik een dag geen zin heb in parfum gebruik ik ‘m ook op mijn lijf, het is tenslotte ook een body mist ; ) Voelt altijd zo lekker fris. Omdat het oog wat wil ziet de verpakking er natuurlijk weer mooi uit. Eenvoudig, duidelijk Rituals logo, prachtige houten dop en mooi doorzichtig flesje. Ja, ik hou van de uitstraling van Rituals.

Heb jij wel eens autoparfum van Rituals geprobeerd?

12 gedachten over “Autoparfum van Rituals SAKURA”

  1. Regelmatig in de winkel getwijfeld over de autoparfum. Geen idee of manlief het wel zou waarderen. Misschien een leuk kado voor vaderdag. 😉

  2. Ik gebruik ook al een tijdje de sakura producten zn ze zijn idd fantastisch. Wat ik me laatst afvroeg of het geurblokje ook bruikbaar is in de slaapkamer. Geurstokjes durf ik nl nog al eens heel gemakkelijk op de grond laten vallen.

  3. Ik heb eigenlijk nog nooit een autoparfum gebruikt, al heb ik er bij de Rituals wel eens naar staan kijken. Lijkt me lekker als je lang aan het roadtrippen bent 😀

  4. Ik wist helemaal niet dat ze ook auto parfum verkochten! Maar de Sakura lijn bevalt mij ook heel erg goed. Erg lekker geurtje 🙂

  5. Oke. Dit is iets dat ik helemaal niet wilde weten want nu moet ik deze halen. Daarbij is het auto parfum ook nog eens té mooi!

  6. Ik heb er al een paar keer over getwijfeld of ik de auto parfum zou kopen. Maar nu denk ik dat ik het toch maar ga doen 😉

  7. Ik heb nog geen (eigen) auto, maar daar komt zeker ook een Ritualsblock in. Die ruiken zo lekker en ik vind ze er idd ook wel ‘fashionable’ uitzien. 😛

  8. Deze is zooooo lekker. Ik heb normaal gesproken echt een hekel aan van die auto luchtverfrissers, ruikt vaak zo chemisch. Of weer veel te heftig. Maar ja, wil vaak wel een luchtverfrisser in de auto omdat ik ook niet echt heel blij wordt van die muffe autogeur. Die van Rituals zijn echt een uitkomst!

  9. Oh dit lijkt me echt heerlijk! Het is helemaal nieuw voor me, ik had er geen idee van dat Rituals dit in haar assortiment heeft. De volgende keer neem ik er 100% een mee. Liefs.x

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top