Babyshower en taart..

Ik had zaterdag een babyshower van een vriendin die zwanger is. Met cadeautjes en de verse chocolade-banaan taart (die Tommy die ochtend nog even gemaakt had) (en die goddelijk lekker was) vertrok ik door enorme wind in Fuckly naar Spijk. Die enorme wind he.. Die was echt enorm! Ik ging als een soort flipperkast balletje over de snelweg. Door mijn uitstekende stuur kunsten kwam ik zonder schade aan.

In februari moet de mini versie ter wereld gaan komen dus de buik is al aardig rond en werd zaterdag voorzien van een vrolijke gekleurde woezel en pip tekening. Ondertussen deden wij ons te goed aan cakejes met blauwe versiering, een chocolade taart met blauwe versiering en lange vingers gedoopt in muisjes, de blauw versie uiteraard.. Het word namelijk een jongetje (mocht je dat nu nog niet begrepen hebben) Ook deden we mee aan een vreselijk spelletje.. Baby hapjes proeven en raden wat er in zit.. Ik kan je zeggen dat de fruithapjes wel te doen waren.. Maar verder was ik voornamelijk aan het kokhalzen en verwoede pogingen aan het doen om te raden wat voor smurrie ik in mijn mond hand voordat ik het weg spoelde met een chemisch uitziend blauw drankje.

Ik heb deze dag 6 dingen geleerd.

 • Harde ruk winden zijn ruk!
 • Zwangere vrouwen zeggen verrast te willen worden met een babyshower om vervolgens op het moment in tranen uit te barsten en te vragen waarom we niks verteld hebben van te voren. (mijn vriendin was overigens erg schattig hoor, het was de eerste keer dat ik haar zag huilen en zag stralen van geluk, was een mooi momentje)
 • Vrouwen die kinderen willen zijn te herkennen aan de luide Aaaahhhhhhhs en oeeeeehhhhs die ze uitslaan bij ieder cadeautje wat word uitgepakt door de zwangere zelf. (ohhhh wat een schattig shirtje!!!) (Ahhhh die sokjes! CUTE!!!)
 • Het is afschuwelijk wat je als baby te eten krijgt. Nu snap ik waarom spuugdoekjes nog heel lang nodig zijn.. Het is om te kotsen en hutspot babyvoer smaakt in de verste verte niet naar hutspot. (eerder naar opgebraakte zure wortelen met vieze brei)
 • Je buik word echt enorm en maakt de meest rare bewegingen als je zwanger bent en beschilderd word.
 • Tommy maakt de lekkerste chocolade taart.

Mijn conclusie na deze dag kort samen gevat..

Ik wil geen kinderen.

Maar wel veel chocolade taart.

28 gedachten over “Babyshower en taart..”

 1. Hahaha!! Het valt echt wel mee hoor dat zwanger zijn. En kinderen zijn geweldig!!
  Die babypotjes, vreselijke troep. Liever zelf maken met de staafmixer!! Lekker vers!!
  En die wind, tegen is het ruk maar mee… dan vlieg ik naar huis!! En dat op de fiets, want ik heb geen auto…

 2. Je weet het wel weer leuk te brengen hoor! Die babyvoeding ziet er inderdaad niet uit maar dat is eigenlijk toch ook zo met al dat andere kant- en klare prut?

 3. OMG hahaha jij bent geweldig. Even voor de goede orde ik was ook nooit van de beestjes (kinderen). Voor dat ik kinderen had moest ik andere niet in mijn buurt hebben. Alles is goed gekomen 😉

  Heel leuk geschreven!

 4. Men, die taart ziet er inderdaad erg lekker uit zeg!
  En ik moest best wel lachen om punt 3, dat viel mij namelijk ook een keer op. Persoonlijk heb ik dat totaal niet, maar mijn biologische klok heeft dan ook nog geen batterijen in de achterkant ;p

 5. wahahaha, heerlijk geschreven….
  en ja baby eten is vies…
  ruk winden zijn ruk, helemaal op de fiets 😉

  DIE taart, ziet er te lekker uit…
  die tommy moet je maar houden, hahaha

 6. Erg leuk om te lezen. Babyshowers zijn echt zo leuk<3 Ik was erbij (en heb mede geregeld) bij m'n beste vriendinnetje. Die ging ook huilen en wilde het liefste weglopen haha.

 7. Wat een leuk verhaal 😉
  En de babyshower was zeer geslaagd 😉
  Ik vond de baby voeding wel mee vallen haha maar de fruithapjes zijn wel lekkerder dan de groente potjes.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven