28 In Lifestyle/ Weekend

Babyshower en taart..

Ik had zaterdag een babyshower van een vriendin die zwanger is. Met cadeautjes en de verse chocolade-banaan taart (die Tommy die ochtend nog even gemaakt had) (en die goddelijk lekker was) vertrok ik door enorme wind in Fuckly naar Spijk. Die enorme wind he.. Die was echt enorm! Ik ging als een soort flipperkast balletje over de snelweg. Door mijn uitstekende stuur kunsten kwam ik zonder schade aan.

In februari moet de mini versie ter wereld gaan komen dus de buik is al aardig rond en werd zaterdag voorzien van een vrolijke gekleurde woezel en pip tekening. Ondertussen deden wij ons te goed aan cakejes met blauwe versiering, een chocolade taart met blauwe versiering en lange vingers gedoopt in muisjes, de blauw versie uiteraard.. Het word namelijk een jongetje (mocht je dat nu nog niet begrepen hebben) Ook deden we mee aan een vreselijk spelletje.. Baby hapjes proeven en raden wat er in zit.. Ik kan je zeggen dat de fruithapjes wel te doen waren.. Maar verder was ik voornamelijk aan het kokhalzen en verwoede pogingen aan het doen om te raden wat voor smurrie ik in mijn mond hand voordat ik het weg spoelde met een chemisch uitziend blauw drankje.

Ik heb deze dag 6 dingen geleerd.

 • Harde ruk winden zijn ruk!
 • Zwangere vrouwen zeggen verrast te willen worden met een babyshower om vervolgens op het moment in tranen uit te barsten en te vragen waarom we niks verteld hebben van te voren. (mijn vriendin was overigens erg schattig hoor, het was de eerste keer dat ik haar zag huilen en zag stralen van geluk, was een mooi momentje)
 • Vrouwen die kinderen willen zijn te herkennen aan de luide Aaaahhhhhhhs en oeeeeehhhhs die ze uitslaan bij ieder cadeautje wat word uitgepakt door de zwangere zelf. (ohhhh wat een schattig shirtje!!!) (Ahhhh die sokjes! CUTE!!!)
 • Het is afschuwelijk wat je als baby te eten krijgt. Nu snap ik waarom spuugdoekjes nog heel lang nodig zijn.. Het is om te kotsen en hutspot babyvoer smaakt in de verste verte niet naar hutspot. (eerder naar opgebraakte zure wortelen met vieze brei)
 • Je buik word echt enorm en maakt de meest rare bewegingen als je zwanger bent en beschilderd word.
 • Tommy maakt de lekkerste chocolade taart.

Mijn conclusie na deze dag kort samen gevat..

Ik wil geen kinderen.

Maar wel veel chocolade taart.

 • Maggie
  januari 12, 2015 at 10:56 am

  Hahaha!! Het valt echt wel mee hoor dat zwanger zijn. En kinderen zijn geweldig!!
  Die babypotjes, vreselijke troep. Liever zelf maken met de staafmixer!! Lekker vers!!
  En die wind, tegen is het ruk maar mee… dan vlieg ik naar huis!! En dat op de fiets, want ik heb geen auto…

 • Jenn
  januari 12, 2015 at 11:53 am

  Haha, leuk om te lezen! Die taart ziet er zeker geweldig uit!

 • joor
  januari 12, 2015 at 1:07 pm

  Haha dat is duidelijk!!! 🙂 Die taart ziet er super lekker uit 😀

 • Petra
  januari 12, 2015 at 1:16 pm

  Hahaha de babyvoeding is inderdaad smerig. Maar je mag ook gewoon vers geven hoor 🙂 ;-). De taart lijkt me heerlijk.

 • Inge
  januari 12, 2015 at 1:20 pm

  Hahaha heel grappig om te lezen!

 • Marjolein
  januari 12, 2015 at 1:42 pm

  Wat een leuk artikel om te lezen, die taart ziet er wel echt overheerlijk uit zeg x

 • Marion
  januari 12, 2015 at 3:08 pm

  Hahahahaaha! Heerlijk verhaal weer!

 • Wanda
  januari 12, 2015 at 3:27 pm

  Je weet het wel weer leuk te brengen hoor! Die babyvoeding ziet er inderdaad niet uit maar dat is eigenlijk toch ook zo met al dat andere kant- en klare prut?

 • Anouk
  januari 12, 2015 at 3:42 pm

  Haha heerlijk geschreven. En die taart! Wauw! Goddelijk.

 • Lies
  januari 12, 2015 at 4:15 pm

  Ik hou ervan! Ziet er leuk uit die taart !

 • Cassilda
  januari 12, 2015 at 8:10 pm

  Hahaha, je conclusie! Ik sluit mij er bij aan, lang leve de chocoladetaart!

 • Billy
  januari 12, 2015 at 8:31 pm

  hahaha, ja…als je de smaak van die kindervoeding in je mond hebt, kan ik wel geloven dat je geen kinderen wil… 🙂

 • Nesrin
  januari 12, 2015 at 10:24 pm

  OMG hahaha jij bent geweldig. Even voor de goede orde ik was ook nooit van de beestjes (kinderen). Voor dat ik kinderen had moest ik andere niet in mijn buurt hebben. Alles is goed gekomen 😉

  Heel leuk geschreven!

 • emily
  januari 13, 2015 at 1:19 am

  Men, die taart ziet er inderdaad erg lekker uit zeg!
  En ik moest best wel lachen om punt 3, dat viel mij namelijk ook een keer op. Persoonlijk heb ik dat totaal niet, maar mijn biologische klok heeft dan ook nog geen batterijen in de achterkant ;p

 • jackie
  januari 13, 2015 at 9:37 am

  wahahaha, heerlijk geschreven….
  en ja baby eten is vies…
  ruk winden zijn ruk, helemaal op de fiets 😉

  DIE taart, ziet er te lekker uit…
  die tommy moet je maar houden, hahaha

  • zosammie
   januari 14, 2015 at 12:01 pm

   was ik wel van plan haha

 • Dennis
  januari 13, 2015 at 10:07 am

  Haha wat leuk geschreven zeg! En misschien kom je er nog wel eens op terug en wil je toch kids, lol. Die taart, yum yum!

 • Inge
  januari 13, 2015 at 10:11 am

  Ik moet altijd zo lachen om jouw artikelen, haha
  Die taart ziet er overigens wel heerlijk uit! XO

  • zosammie
   januari 14, 2015 at 11:58 am

   thanks 🙂

 • Tamarah
  januari 13, 2015 at 1:55 pm

  Oh, die taart! OMG!

 • Inge
  januari 13, 2015 at 6:22 pm

  De taart ziet er goddelijk lekker uit! Herkenbaar, dat aaaaah en oooohhh gedoe bij van dat soort feestjes 😉

 • Floor Daasvand
  januari 13, 2015 at 7:30 pm

  Hahhaah die conclusie! Maar ja je hebt gelijk chocolade taart is gewoon goddelijk

 • bymarlayne
  januari 13, 2015 at 8:30 pm

  Leuk geschreven!

 • Ilse
  januari 13, 2015 at 9:42 pm

  Haha, ik wil mijn kindje later echt nooit potjesvoeding geven. Lijkt me echt niet lekker. 🙂

 • Sas
  januari 14, 2015 at 8:26 am

  Erg leuk om te lezen. Babyshowers zijn echt zo leuk<3 Ik was erbij (en heb mede geregeld) bij m'n beste vriendinnetje. Die ging ook huilen en wilde het liefste weglopen haha.

 • Flavie
  januari 17, 2015 at 11:25 am

  Zo grappig om te lezen 🙂

 • nikie
  januari 27, 2015 at 11:13 am

  Wat een leuk verhaal 😉
  En de babyshower was zeer geslaagd 😉
  Ik vond de baby voeding wel mee vallen haha maar de fruithapjes zijn wel lekkerder dan de groente potjes.

  • zosammie
   januari 27, 2015 at 11:24 am

   thanks meis!! x