Battleship

BattleshipWij zagen op 1 december de film Battleship op tv, we waren allebei moe na het eten en het werd een avondje zappen op tv, tot ik deze film aan liet staan. Het was een leuke vermakelijke film, best spannend en leuke acteurs.

De special effects waren niet om flauw van te vallen maar ook niet slecht, de muziek in de film vond ik op sommige momenten wel heel leuk gevonden, zat soms wel een beetje mee te swingen ; ) Er waren wat lachmomentjes in de film en ik vond het verhaal ook wel boeiend. De aliens, Regents genaamd, reageren op de oproep die NASA verzonden heeft naar hun planeet. Ze hebben echter alles behalve vredelievende bedoelingen; ze komen naar de aarde met het plan een invasie voor te bereiden. Laat ik het zo zeggen, het was geen film die ik in de bioscoop had willen zien maar hij was het zeker waard om thuis te kijken!

Zie hier de trailer.

Samenvatting: In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven – het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath – is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

8 reacties op “Battleship”

  1. Pingback: Een nieuw jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top