Beauty Budget TAG

Ja, ik weet wat je nu denkt… Sammie gaat bloggen over Beauty? What the?!Β  Maar het is niet mijn idee! Door collega blogger, the one and only Chanel-lover en overlever van een detox, Nesrin werd ik getagd en verplicht deze tag in te vullen. (Als je me niet gelooft moet je maar even bij haar gaan lezen)Β  Wees gerust.. Het blijft bij deze tag..

max factorHeb je een maandelijks budget om aan beauty spullen uit te geven? Ik heb voor niets een maandelijks budget, dat is juist het probleem.. Misschien toch eens mee beginnen..

Spaar je voor beautyproducten of koop je impulsief? Ik spaar er niet voor maar ik koop het dan ook maar zelden. Parfum alleen als het op is en heel heeeeeeel soms impulsief als ik iets nieuws heb geroken wat te lekker is. Make-up ook alleen maar als er iets op is eigenlijk. Ok.. Soms koop ik wel eens een oogschaduw impulsief maar dat is echt maar zelden (gelukkig maar want vervolgens ligt het dan te verstoffen).

Als je al het geld wat je al hebt uitgegeven aan je stash nu in handen kreeg zou je dan opnieuw precies hetzelfde kopen? Ja waarschijnlijk wel op een paar missers na.

Als je heel veel geld te besteden had aan welke producten zou je dit dan uitgeven? Waarschijnlijk aan parfum want dat is nou eenmaal het duurst (in mijn stash dan). Verder aan mijn vaste producten die ik altijd weer opnieuw koop en zo’n beetje dagelijks gebruik. (eigenlijk zou ik stiekem gewoon de kleding zaken in rennen en helemaal geen beauty producten kopen sssttt)

Stel je krijgt een cadeaubon van €100,- die je mag uitgeven in de parfumerie of Sephora, wat zou je kopen? Ik moest eerst even opzoeken via Best Friend Google wat Sephora is.. Never mind.. Ik zou dus naar ICI Paris gaan en een grote fles van mijn favo parfum halen.

Als high end producten niet zo duur waren zouden ze dan nog wel aantrekkelijk zijn? Nee, dat denk ik niet. Ze zijn vaak zo populair, ze hebben een luxe, iets om jezelf echt mee te verwennen en dat is duur. Om nog te zwijgen over de euro’s die je betaald voor het merknaampje.. Voor mij zouden ze juist wel aantrekkelijk worden, goedkoper vind ik altijd erg fijn, daarom kom ik ook graag bij Primark ; )

Black XS parfumWelk duur product was zijn geld volledig waard? Duur beauty product? Uhhh.. Mijn geurtje dus..

Welk goedkoop product heeft je compleet verrast? Ha! Al mijn beauty producten zijn niet echt duur, allemaal goedkoop dan? Nee ook niet.. Ik zou het echt niet weten!

Wat zijn jouw tips om niet te veel producten te kopen of geld eraan uit te geven? Ga niet winkelen, of ga met mij winkelen ; ) Maak op wat je nog hebt en vraag jezelf in de winkel: Heb ik het echt nodig?

; )

Zo dat was het, thank god!

23 reacties op “Beauty Budget TAG”

 1. Bedankt voor invullen Sammie. Ik heb gelachen, heerlijk om te lezen wat beauty producten voor jou betekenen.

  Overlever van een detox πŸ˜‰ geweldig hahaha.

 2. Whahahahaha, ik ben bang, want ik heb de tag ook gekregen vorige week, dat ik misschien wel dezelfde antwoorden ga geven als jij, bijna dan πŸ˜‰

  Glad to read there are more like myself πŸ˜€

  X

 3. Hahaha! Door die eerste foto dacht ik even dat ik op de verkeerde blog was beland!
  Adres gecheckt, nee! Ik was echt bij Sammie.
  Leuk om te lezen! Black XS heb ik ook gehad. Lekker!

 4. Wat een leuke tag zeg! Zelf loop ik ook niet enorm warm van winkels zoals Sephora. Best leuk, maar om mezelf daar failliet te kopen, nou nee!

 5. haha, jij koopt slim! ik heb hier nog uhmm.. *even tellen* 9 parfums staan, oops? een paar zijn wel bijna op. ik wil ook de regel aanhouden ‘als het op is dan pas kopen’ of zoals jij zegt, kijken of ik het echt nodig heb.

 6. Hehehe, ik heb precies hetzelfde, ik koop liever kleding. Makeup doe ik zolang mee, daarnaast heb ik volgens mij zelfs nog producten waarvan ik niet eens weet waarvoor het is, waarvan ik toen dacht, ooh dat is handig! πŸ˜›

 7. Wat leuk om te lezen. Ik had het bijna zo in kunnen vullen. Make up spullen genoeg, maar gaan zelden op. Toch een meer gebruiken :-)…. (al weet ik dat ik dat toch niet doe ;-).)

 8. Leuk om te lezen. Ik heb voor beauty-producten ook geen maandelijks budget, simpelweg omdat ik maar weinig van dat soort producten aanschaf en het dan dus eigenlijk altijd wel binnen de perken blijft.

 9. Hallo kroket, Sephora is wel THE holy grail op beautyvlak. Haha, shame on you πŸ˜€ Ik ben er zelf ook nog nooit geweest hoor. Eigenlijk koop ik maar zelden make-up en meestal beland die ergens onder in de kast.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top