donkerblauwe kussens

Beige sierkussens op de bank.

Ik wilde graag wat nieuwe kleuren op de bank. Wat lichters om de boel een beetje een nieuwe frisse look te geven. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het sowieso leuk om regelmatig te veranderen in huis en met wat nieuwe kussens is dat heel eenvoudig gedaan. Ik zeg ook altijd tegen Tommy, een mens kan nooit genoeg sierkussens hebben ; ) Ik ben nog steeds gek op de blauwe kussens en besloot deze te combineren met beige sierkussens.

sierkussentje

Lichtere kleuren om het huis klaar te maken voor het voorjaar.

Ik ben toe aan het lichtere seizoen, het voorjaar kan mij niet snel genoeg beginnen. In huis wilde ik daarom ook wat lichters. Blauw en groen blijf ik een toffe combinatie vinden. Die combinatie sierkussens komen eind dit jaar zeker weer terug op de bank als het najaar weer begint. Groen en blauw zijn hier in huis favoriete kleuren en het heeft een beetje een stoere look. Ik ben er dan ook niet op uitgekeken, maar wel even toe aan wat lichters, luchtiger. Online was ik op zoek gegaan naar leuke sierkussens en toen ik dit kussen van Merleninwonderland zag was ik een beetje verliefd. Het printje vond ik opvallend en had ik nog nergens anders gezien, ik bestelde het kussentje gelijk. Eigenlijk was dit kussentje de inspiratie voor de rest. De kleuren van het kussen springen er echt uit en toen ik hem thuis op de bank bij de andere kussens had staan viel me gelijk op dat het niet mooi combineerde met de groene kussens. De beige en licht bruine tinten in het kussentje vond ik wel heel tof en daarom besloot ik op zoek te gaan naar beige sierkussens.

HKliving kussen beige sierkussens
moya sierkussen

Verschillende kussens op de bank.

Ik was al direct verliefd op het fluffy kussen van HKLiving. Mooie lichte kleur en leuk printje. Het kussen is in het echt ook nog eens lekker zacht, maar wel stevig gevuld. Je voelt direct dat het kwaliteit is en het kussen niet gelijk zijn vorm verliest als je er tegenaan gaat zitten. Nu had ik 1 prachtig licht gekleurd kussen op de bank, dat stond nog steeds een beetje vreemd. Ik ging verder op zoek naar beige sierkussens en lichtere kleuren blauw. Bij fonQ bestelde ik het leuke rechthoekige blauwe kussen voor een extra tint blauw en daarna ging ik op zoek naar een vervanger voor het grijze kussen. Dat grijze kussen was mij al tijden een doorn in het oog. Alle kussens waren blauw en groen en nu dus beige, die grijze was een spelbreker. Het is een kussen van Ikea met veren vulling. Die veertjes piepte er ook iedere keer uit, best irritant. Het kussen aan die kant van de bank wordt alleen wel echt gebruikt. Tommy zit er altijd tegen aan. Het moest dus wel een beetje een stevig nieuw kussen worden. Ik vond deze in de vorm van een Moyha kussen in een prachtige kleur blauw. Het is een jersey stof net als het fijne beddengoed wat we hebben van Moyha en het past perfect bij de andere kleuren blauw.

rechthoekige kussens
blauw sierkussen

Beige sierkussens.

Het was nog steeds niet licht genoeg naar mijn zin en daarom ging ik verder op zoek naar beige sierkussens. Deze heb ik gevonden bij Made.com. Ik twijfelde wel eerst even moet ik zeggen, de kussens waren iets prijziger dan ik in gedachten had, maar gelukkig waren ze een paar dagen later te krijgen met korting. Ik heb ze toen gelijk besteld. Eenmaal thuis snapte ik wel waarom de kussens wat prijziger zijn. Ze werden geleverd in 2 aparte dozen waar ik eerst een beetje verbaasd over was, tot ik de dozen open maakte. De kussens zijn echt heel stevig! Het kussen zelf voelt super stevig, maar ook de stof van de kussen hoes is van dikke kwaliteit. Dat is niet iets wat je goed kan zien op een internet plaatje. De kussens hebben mij echt verrast en ze zijn prachtig. Het lichtblauwe kussen is een mooie afwisseling op de bank, de verschillende tinten blauw die nu bij elkaar staan vind ik prachtig. Hij is met 50×50 ook iets groter dan de rest. Het andere kussen is een mooie lichte toevoeging op de bank en de abstracte vormen vind ik heel tof.

beige sierkussens

Met al deze nieuwe kussens op de bank ben ik helemaal happy. Ja, het zijn veel sierkussens, maar zoals ik al zei, je kan nooit genoeg kussentjes hebben ; ) Tommy en ik zitten ook altijd samen op het chaise longue gedeelte. Het andere deel van de bank gebruiken we eigenlijk nooit en als er visite komt schuiven er gewoon wat kussens opzij. Ik ben nu tevreden met de verschillende kleuren op de bank en het ziet er gelijk weer frisser uit. Ik kan nu ook wat vaker afwisselen en combineren. Denk dat de beige sierkussens ook heel leuk staan met de groene kussens en als de tuin af is staan ze vast ook heel tof buiten op de loungebank. Ben nu helemaal klaar voor het voorjaar! : )

Heb jij ook zoveel sierkussens?

4 gedachten over “Beige sierkussens op de bank.”

  1. Ik houd ook erg van wonen met de seizoenen, en vind kussentjes altijd een geweldige manier om snel en goedkoop een lichtere sfeer te maken!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven