9 In Gadgets/ Tips

Belkin car cup + Belkin autolader.

Belkin car cup

Ik vertelde laatst al dat ik niet zonder mijn telefoon kan. Ik gebruik ‘m ook erg veel in de auto, zo draai ik altijd Spotify in de auto en heb vaak Flitsmeister aan staan. Ik kan er handsfree mee bellen en als ik dan op de plaats van bestemming ben gebruik ik mijn telefoon ook zoveel. Omdat ik mijn telefoon zo vaak gebruik op een dag heeft de batterij het best wel zwaar te verduren. De telefoon opladen tijdens het rijden leek me dus wel handig. Vandaag een review over de Belkin car cup + Belkin autolader.

Een telefoonhouder auto stond ook nog op mijn wishlist. Mijn Iphone lag altijd onder de radio en zweefde zo alle kanten op tijdens het rijden. Ik wilde dus niet alleen dat mijn telefoon werd opgeladen tijdens het rijden, het leek me ook wel prettig als mijn telefoon niet meer kon bewegen. Thuis hebben we meerdere artikelen van Belkin waar we tevreden over zijn. Weer voor een Belkin product gaan leek me het verstandigst.

 • Vlijtig Liesje
  september 2, 2016 at 10:39 am

  Als je je telefoon vaak gebruikt is zo’n oplader denk ik ideaal. Zelf gebruik ik dat kreng zo min mogelijk en eigenlijk alleen om muziek mee te luisteren. Ik schrik me altijd wild als iemand me er op waagt te bellen.

 • Trees
  september 2, 2016 at 3:32 pm

  Ik heb een simpele autolader en ook die past niet goed. Maar ja, een beetje rommelen af en toe is niet erg. Hoewel ik die aluminiumfolietip wel ga uitproberen denk ik.
  Als ik Flitsmeister gebruik vind ik het handig om ook op de telefoon te kunnen zien wat die aangeeft. Maar dan staat die telefoon in standaard toch wel wat laag in die bekerhouder lijkt mij. Of gaat dat wel goed?

  • zosammie
   september 2, 2016 at 3:33 pm

   Ik kan het schermpje zo draaien in de houder dat ik m goed kan zien, uiteraard moet ik daar wel iets voor naar beneden kijken. Vind ik niet erg wat ik wil mijn telefoon niet in het zicht.

 • Lesley
  september 2, 2016 at 3:43 pm

  Dat is slim zeg! Ik zag toevallig iemand rijden vanochtend met een mega zuignap in dezelfde auto als ik heb. Toen dacht ik, ik moet ook echt weer een telefoonhouder kopen. Deze is inderdaad nog veel handiger dan zit het ook niet in je zichtveld en geen gekke zuignap voor je neus.

 • marije
  september 3, 2016 at 7:18 am

  Wat een handige houder zeg. Mijn slingert altijd los. Niet handig met navigeren enzo. Ik heb nu een powerbank om op te laden. Gooi ik zo in mijn tas en klaar 🙂

 • Els
  september 3, 2016 at 9:14 am

  Die houder is inderdaad fijn! Ik had een houder voor in mijn ventilatie roosters… pff onding!

 • Saskia
  september 4, 2016 at 9:18 am

  Fijn dat je er zo blij mee bent! Wij hebben handsfree in de auto, dus niet nodig. Tevens een oplader/kabel in de auto liggen. Hoewel ik het zelf niet vaak gebruik.

 • Joyce rdt
  september 4, 2016 at 4:13 pm

  Ziet er oprecht ideaal uit, zou denk ik goed in de mijne passen, want verder dan mn raam kom ik met zo’n houders vaak niet.
  Erg eigenlijk dat we afhankelijk zijn van laders, ze zouden telefoons met 300% batterij moeten produceren ;). Liefs.x

 • Kimberly
  september 4, 2016 at 9:49 pm

  Ziet er ideaal uit! Ik heb eer eentje die er erg op lijkt, handig he?