musthaves voor de zomer

Ben jij klaar voor de zomer?

Nou, ik ben er helemaal klaar voor! De lente laat eindelijk zijn goede kant zien, het zonnetje schijnt en wat mij betreft kunnen we door naar de zomer. Wat zou het heerlijk zijn om een lange warme zomer te hebben met fijne festivals, veel zon en lange warme avonden. Wij gaan niet op vakantie dus ik hoop op een warme zomer in Nederland, maar de voorpret voor de vakantie is er bij ons net zo goed als bij mensen die wel op vakantie gaan. Zomer shoppen is bijvoorbeeld heeeeeeeel leuk.

De zomer kan beginnen als de zonnebrand ingeslagen is, de zonnebril paraat is en de koffer/picknick mand klaar staat, maar op zoek gaan naar andere leuke spulletjes voor de zomer is ook erg leuk. Voor thuis en voor op reis, ik deel wat toffe zomer spulletjes.

zomer shoppenHip en zomers naar het strand.

Om te beginnen moet je wat spullen mee sjouwen naar het strand en dat kan op een vrolijke zomerse manier met deze strandtas met ijsjes motief. Een strandlaken om op te zonnen heb je natuurlijk ook nodig en een vrolijke koeltas voor de blikjes drinken en plakjes komkommer. Lig je dan eenmaal op je plekje heerlijk te zonnen dan wil je ook wel afkoelen in zee, super tof als je dan kunt dobberen op een donut of op een flamingo.

de zomer in huisDe zomer in huis halen.

Tijd om de drankjes te serveren in de tuin met dit vrolijke dienblad.  Wat denk je van wat zomer op je tuin stoelen? Deze stoelkussens zijn super vrolijk en zomers. Ultiem chillen doe je natuurlijk bij verlichting van zomerse kaarsen in een hangmat en terwijl jij lekker buiten aan het chillen bent komen de vliegen naar binnen. Niet ideaal natuurlijk, een prachtig vliegengordijn is een oplossing! Voor het slapen gaan nog even douchen, in de badkamer een douche laken met ijsjes, super zomers!

25 gedachten over “Ben jij klaar voor de zomer?”

 1. Heel leuk en vrolijk artikel Sammie! Hier houd ik van, hihi. Al die vrolijke printjes en kleuren zijn zo leuk! Die flamingo zwemband is echt geniaal, haha. Die donut trouwens ook! En nu ik al die leuke picknick spulletjes zie heb ik gelijk zin om te gaan picknicken. 🙂

 2. ik hou van dit soort zomerse motiefjes,…
  zo’n flamingo of donut ga ik voor mijn nichtje bestellen denk ik (en dan inpikken als ik ook op het strand ben)

 3. hahaha ja ik ben klaar voor de zomer, maar ik ga eerst die paar koude dagen nog even trotseren 😉 die er nu alweer aankomen 😀

  Daarna laat het maar losbarsten 😀

  X

 4. Aaah wat een gave spulletjes allemaal. Yay voor de zomer, het is echt mijn favoriete seizoen!
  Die donut zwemband vind ik (natuurlijk) echt te gek, en die koeltas in de vorm van een busje is ook zo gaaf. Laat die zomer maar komen hoor 😀

 5. Vrolijke kleurtjes allemaal.
  Het is alleen voor mij al wel iets te warm vandaag, maar met een temperatuur van 23 graden ben ik voor de rest van de zomer wel tevreden. Wij blijven ook in Nederland, gewoon lekker op de camping.

 6. OEhhh die hangmat: HEBBEN! Ik wil er ook zo graag een voor op ons balkon, lijkt mij echt super chill 😀 Yay voor de zomer!

 7. Wat een leuke kleuren! Roze, teal… ehm. Dat was mijn kleurpalet voor mijn site in de winter! Ik ben dus al eeuwen klaar voor de zomer XD
  Blijft een leuke combinatie. Maar ik koop niet specifiek iets voor ‘de zomer’.

 8. Errug errug leuke spulletjes heb je uitgezocht!
  Zelf heb ik de voorbije dagen ook op en top genoten van dat prachtige weer. Alles ziet er anders uit als de zon schijnt, hé?

 9. Oh wat een leuke en vrolijke spulletjes! Ik krijg helemaal zin om naar het strand of gewoon op vakantie te gaan nu :-)!

 10. Ik ben altijd klaar voor de zomer! En gek genoeg heb ik daar helemaal geen shop-kriebels bij, in de zomer ben ik altijd blij en tevreden, ben een echt mooi-weer-mens. 🙂 Maar eigenlijk zou ik echt op pad moeten voor wat zomerse spullies, al is het maar nieuwe zonnebrandcreme, haha

 11. De flamingo zwemband <3 die blijft helemaal leuk! Maarja ben zo bang dat als ik hem koop hem zo weinig ga gebruiken hihi

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven