Bestelling Radbag

Ik deed 27-11 voor het eerst een bestelling bij Radbag en bestelde deze producten.. Set van 6 gloeilamp vazen, Swear socks en voor Tommy.. (schoen cadeautje) F*cking strong coffee.

De website werkt gemakkelijk en bestellen gaat ook bijzonder makkelijk. Er staat bij of een product op voorraad is en wat de verwachte levertijd is, groot pluspunt! De beschrijvingen van de artikelen zijn om te gieren (stukje Gerard Joling hier) en ik werd heel blij van de bevestigingsmail, zo ontzettend leuk en origineel..

Beste Samantha,

Het feit dat je vandaag bij ons hebt besteld, doet ons een groot plezier (en jou hopelijk ook). Daarom beginnen we gelijk met de verwerking van je bestelling, het is immers een erekwestie.

Een erekwestie.. lol

sokken fuck this shitDe levertijd kan ik niet over klagen ik bestelde op een donderdag en maandags was de postbode langs geweest.. Niet thuis natuurlijk en de eerst volgende kans om het op te halen was donderdag voor mij omdat alle leverpunten waar je het kan afhalen van GLS maar tot 6 uur open zijn en meestal zijn wij dan nog net niet thuis. (balen deed ik!) (janken)

Ook had ik bij 1 pakketje aangegeven dat ik het ingepakt wilde hebben en zoals je hier boven kunt zien hebben ze dat heel netjes gedaan! Dik tevreden!

Dit haalde ik dus uit de doos… Fucking Strong Coffee zat in het pakje als leuk hebbedingetje, cadeautje voor Tommy die gek is op koffie.. Muts die ik ben had ik niet gekeken of het koffie bonen waren.. Niet dus, het is gemalen koffie.. naja, hij staat er heel leuk bij in de vensterbank ; )

fucking strong coffee

Voor ikke heb ik sokken gekocht.. (dûh)

swear socks

radbag bestelling

Ook de gloeilamp vaasjes ben ik zeer tevreden over! Daar komen leuk bloemetjes in : ) Word een vrolijke boel! Ik had al 1 grote gloeilamp waar wij regelmatig een waxine lichtje in branden en deze set past er perfect bij!

gloeilamp vazen

Ik ben super tevreden over mijn bestelling en zal er zeker vaker gaan bestellen, ze hebben zulke leuke dingen en heb er inmiddels al een wishlist online : )

Voor een origineel cadeautje moet je zeker bij Radbag zijn!

gloeilamp setje

18 gedachten over “Bestelling Radbag”

  1. marjonmamatothemax

    hihi die sokken…geweldig! Vaasjes zou ik ook wel willen hebben. Ik kende radbag eigenlijk helemaal niet! Ik ga er dalijk eens heengooglen.

  2. marjonmamatothemax

    Hihi die sokken…geweldig! De vaasjes zou ik ook wel willen hebben. Ik kende radbag helemaal niet. Ga er zo eens naartoe googlen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top