Bijna tijd voor kerst!

Ja, het is deze vrijdag niet alleen maar tijd voor het begin van het weekend. Het is ook bijna tijd voor kerst! Ik heb dit jaar het kerstgevoel echt weer te pakken, al een aantal weken zelfs. De kerstboom vrolijkt de woonkamer al een aantal weken op en ik geniet iedere avond van de lichtjes in de boom. Het geeft zoveel gezelligheid!

Gisterenavond zijn we begonnen aan de kerst boodschappen. De winkels gaan een dag of 2 dicht dus we moeten natuurlijk hamsteren als een malle! Stel je voor ; ) Nee, zo erg is het bij ons niet, maar het is wel fijn om alles in huis te hebben. Wachten tot het laatste moment op zaterdag leek ons niet zo handig. Kerstkaarten heb ik niet verstuurd dit jaar, net als vorig jaar… Ik vergeet het gewoon ieder jaar weer. Schandalig… Het staat op de agenda voor volgend jaar ; )

Kerstcadeautjes hebben we al gehad, Tommy was blij met zijn All Stars en ik kreeg van hem een heerlijk luchtje. Die van de Bodyshop van mijn wishlist. : ) Het kerstpakket van het werk is ook binnen, ik heb er weinig over te melden want het is weer eens een waardeloos pakketje. Van een leverancier kregen we wel iets super leuks, een tof pakketje van Rituals. Ik ruik voorlopig heerlijk ; )

kerst wensenMet Bink gaat het steeds ietsje beter, lijkt het. Soms hebben we onze twijfels over zijn ademhaling en hij eet nog steeds niet veel. We geven hem de vochtafdrijvers nu nog maar en als we daar straks helemaal mee gestopt zijn zou het ook helemaal goed moeten zijn. Hoop ik.

Eergisteren kreeg ik 2 nieuwe kersttruien binnen, ik kon het op het laatste moment toch niet laten om nieuwe te bestellen. Ze waren in de sale. Ik kon me niet beheersen! : D De kerstsokken liggen uiteraard ook klaar, ik kom de dagen wel door in volledige kerststijl!

En om dat kerst sfeertje helemaal vast te houden draai ik regelmatig kerst muziek. Mijn 3 favorieten zijn: All I want for Christmas, Jingle Bell Rock en met stip op nummer 1 Merry Christmas Everyone van Shakin’ Stevens. Daar word ik zo blij van!

Tijdens de kerstdagen zal er hier niks online komen. Dinsdag komt er pas weer een blogje. Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen! Geniet van elkaar, van de sfeer, van de vrije dagen en van het eten ; )

27 reacties op “Bijna tijd voor kerst!”

 1. Ah wat heerlijk he, die kerstsferen! Ik moet vandaag nog een dagje werken en dan kan het kerstweekend beginnen. Alvast hele fijne dagen toegewenst!

 2. Jij ook alvast fijne feestdagen toegewenst! Ik moet vandaag werken, straks krijg ik mijn kerstpakket en dan moet ik nog wat dingetjes in huis halen 🙂

 3. Fijn dat jullie alle boodschappen binnen hebben! Ik ben benieuwd naar je kerstruien! Als iets in de sale is, is het altijd lastig om het niet te kopen, heel herkenbaar. Ik ga vandaag nog langs de slager en dan heb ik mijn voorraad voedsel ook binnen. Fijne kerstdagen!

  1. Ik moet alleen nog even naar de supermarkt voor knoflook (was op) en yoghurt (waren we vergeten) 😀 Ja inderdaad, de sale is altijd zo aantrekkelijk 🙂

 4. Ik wens jou ook fijne kerstdagen samen met je lief!
  En ook ik vind dit nummer heerlijk om te horen en om mee te zingen!
  Veel plezier met je sokken en truien.. en het allerbeste met Bink!
  X

 5. hahahaha, ja die is ook erg lekker, dit nummer, heb je helemaal gelijk in 😉 Ik luister eerlijk gezegd amper naar de radio al jaren niet meer maar als deze voorbij komt, ik wist niet eens dat het Shakin’ Stevens was!

  Goede keuze Sam! En ik wens jullie hele fijne dagen toe, incluis Bink, dat hij echt toch maar heel snel mag opknappen!

  <3 <3 <3

 6. Heel veel plezier Sammie! Bij ons waren de kerstpakketten ook niet zo geweldig de afgelopen jaren, maar dit keer wel weer 🙂

 7. Ik wou dat ik ook in de kerstsfeer zat maar dit jaar wil het zo niet lukken. Het is dat ik af en toe kerstliedjes beluister thuis. Haha. Op het werk is het helemaal triestig :p onze kerstboom staat er vrij zielig bij zo zonder lampjes en er worden niet eens kerstliedjes gespeeld. Ik vind het eerlijk gezegd gewoon raar dat het morgen dus echt al kerstavond is. Haha. Moet zelfs nog een outfit bij elkaar zoeken :p
  Superhandig dat je inkopen al gedaan zijn! Dat is toch ook alweer een zorg minder hé 🙂 En fijn dat je een Ritualspakketje kreeg! Bij ons is het noppes helaas :p
  Fijne feestdagen en veel plezier!

 8. Ah dus toch nog kersttruien gekocht. Ik heb mezelf dit jaar goed ingehouden en heb niks op kersttrui gebied gekocht hihi. Ik hoop dat jullie fijne dagen zullen hebben ^^ Al hebben jullie de cadeautjes al binnen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top