Bilou douche review

Bilou douche review. Chocolade cupcakes!

Een paar weken geleden waren we weer eens bij de DM in Duitsland en spotte ik 2 nieuwe smaken geuren van Bilou. Ik ben altijd tevreden geweest over Bilou dus ook deze 2 moesten mee naar huis. De meloen versie is nog steeds favoriet trouwens. Ik was dit keer het meest benieuwd naar de chocolate cupcake variant. Of deze echt naar chocolade ruikt lees je in deze Bilou douche review.

De Chocolate Cupcake van Bilou.

Bilou chocolate cupcake

Ik heb al eerder een cacao douchegel gehad en vond dat erg lekker. Vandaar dat ik deze variant van Bilou ook wilde proberen. Ik was erg benieuwd of deze ook de subtiele chocolade geur zou hebben. Ik was werkelijk flabbergasted onder de douche toen ik een dotje schuim uit de fles had. De schuim is weer heerlijk zacht als altijd en komt gemakkelijk uit de fles.

Bilou douche review Chocolate Cupcake.

De geur is te omschrijven als een vers gebakken chocolade cupcake of brownie. Vers uit de oven, die nog zacht is als je hem aansnijd omdat je geen geduld hebt en je maag knort. Ongelofelijk! De geur is zo sterk en zo realistisch! Tommy stond ook in de badkamer om zijn tanden te poetsen en dacht even dat er misschien een chocolade cake in de wasmand zat. De naam Chocolate Cupcake heeft Bilou niet voor niks gekozen, het ruikt inderdaad naar chocolade cupcakes. Je moet er van houden onder de douche.

Bilou Fizzy Berry.

Bilou Fizzy Berry

Van de Fizzy Berry had ik eigenlijk geen verwachtingen. Deze ging alleen maar mee naar huis omdat ik deze nog niet kende. Nu ik dit schrijf realiseer ik me hoe stom dat klinkt haha. Ik ben verslaafd aan leuke verpakkingen en nieuwe geuren voor onder de douche ; ) Deze geur vergelijk ik met cassis. Ik heb het al jaren niet meer gedronken, maar iedere keer als ik deze douche schuim onder de douche gebruik denk ik aan cassis en krijg ik nog net geen dorst.

Wat is jouw favoriete geur onder de douche?

18 reacties op “Bilou douche review. Chocolade cupcakes!”

 1. Oh Sam, ik ga weer even dwars zijn, dat komt nu pas in mij op nu ik dit zie en lees vooral over de chocolade, zijn er veel mannen die gek zijn op chocolade? Gezien vanuit een single persectief die nog op mannenhunt is eventueel, zou jij dan naar chocolade willen ruiken, trekt dat aan? Ik zat mij dus te bedenken welke geur trekt het andere geslacht dan wel aan, zouden ze ooit een douchegel met biergeur of zo gaan maken? hahahaha

  Mijn favo geuren zijn fris, de ginger morning is absolute favo maar ook mint…. absoluut! En verder, Roos, maar dan echte rozengeur zoals in de tuinen te vinden is, heel af en toe gun ik mij dat 😉

  x

  1. Ik ben niet single dus ik denk hier niet over na haha. Verder heb ik toch vaak het idee dat je douchegel/schuim/zeep niet meer echt ruikt zodra je weer aangekleed bent. Ik heb dan altijd een parfum op als ik op stap ben, dat is het gene wat mensen ruiken. Verder denk ik dat geur heel persoonlijk is, dus wat een man wel of niet lekker vind ruiken, ik zou het niet weten ; ) Bier vind ik trouwens echt stinken, yak!

 2. Die chocolade doucheschuim lijkt me heerlijk! Heb nu een douchegel die naar vanille ruikt. Door de geur voelt dat als een toetje voor het slapen gaan!

 3. Hahah ik weet niet of ik me graag met de geur van chocolade cupcakes of cassis zou willen wassen ;). Mijn favoriete geur voor onder de douche.. de roze Rituals geur (al geloof ik dat ze laatst van kleur en verpakking zijn veranderd..).

  De verpakkingen van dit merk zijn inderdaad erg leuk 🙂

 4. Aaaah dat klinkt echt goddelijk. Ik ben gek op chocoladegeuren! Vind dat het alleen heel zelden lukt om zo’n echte chocogeur in een busje te stoppen. Had een keer een cacao bodylotion die naar heel muffige cacao rook. Kan het zo het best omschrijven. Haha :p En de verpakkingen zijn ook nog eens superleuk!
  Naast chocola ruik ik ook heel graag heel zoete dingen. Heb een douchegel van treacle moon die naar besjes en yoghurt ruikt. Superlekker!

 5. Er is niets mis met verslaafd zijn aan doucheproducten met leuke verpakkingen. We kunnen een clubje oprichten.
  Al hoezeer ik van chocolade houdt, in doucheproducten vind ik het meestal niets.
  Die cassis spreekt me dan wel weer heel erg aan! Dat dronken we vroegâh thuis wel eens.

 6. Wat een schattige busjes! Lijkt me wel apart chocola onder de douche, ik weet niet of ik daarvan hou. Cassis lijkt me wel lekker!

 7. Pingback: Beauty | Favorieten van dit moment - Simplynspecial.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top